Cum sa fac sa nu imi pierd speranta?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Pai ce sa fac. Ieri nu i-am raspuns sotului meu la telefon cand ma suna pe mobil, dar a sunat pe fix la mine la serviciu si am raspuns pt ca nu stiam cine este. Am fost ffffffff rece si distanta. Aseara cand stia ca trebuie sa plec de la munca m-a sunat si a zis ca vrea spaghete. I-am spus ok: curata ceapa si caleste-o, pune apa la fiert pt staghete si vad eu daca am chef sa iti fac cavd vin acasa. A facut ce i-am spus la telefon, iar eu am fiert doar spachetele si de pus sa manance si-a pus singur. M-am uitat un pic la televizor, fara sa vorbesc cu el, si am plecat la culcare. A venit langa mine dupa vreo ora, eu nu dormeam ca avea nervi pe el, m-a luat in brate si eu m-am dat mai in colo, si l-am auzit vorbind singur. Spunea ca eu nu inteleg cat de mult ma iubeste el si ca o sa incerce sa se schimbe. Sa o vad eu si pe asta.
In alta ordine de idei, fetelor am scurgeri albicioase si dense de mai bine de 4 zile, iar la mine la ovulatie tin in mod normal doar 2 zile. Asta ce o insemna? Voi ati patit asa ceva?
Sper ca sunteti toate bine si cu moralul ridicat.
Va pup

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Ingeras imi pare rau ca ti-au venit rushii. Si eu aveam sperante mari pentru luna asta, dar ieri m-a durut capul toata ziua si burta asa ca nu mai sper. Asa se intampla mereu in perioada asta, desi este inca perioada fertila. Nici macar nu stiu daca am avut ovulatie, temperatura a fost tot timpul mica.
Cat despre sot, sunt convinsa ca va fi bine cand vom locui singuri.
va pup

Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

sal fetelor!

INGERAS-las' nu fii suparata ca va veni o data soarele si pe strada noastra!orice sfarsit are un inceput.

CATTY-nu mai fii suparata pe el,ajuta-l sa se schimbe mai ales daca el vrea,nu cred ca e momentul sa-ti faci atatia nervi mai ales acum cand vrei sa vina bebe,fii mai indiferenta un pic( usor de zis greu de facut)stiu......dar nu mai fii suparata,cand vad ce scrieti si stiu ca sunteti suparate ma supar si eu,hai curaj si fruntea sus,viata e atat de scurta si merita traita in liniste si pace!

ILEANA- roaga-te la d-zeu sa fie bine,si sa va ajute sa va mutati cat mai repede la casa voastra!

pupici dulci la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Cum sa nu ma supar? Azi mi-a venit ciclul dupa ce imi intarziase cam o saptamana, iar in ceea ce il priveste pe sotul meu, daca asa ar fi facut de la inceput as fi inteles. Dar cand la inceput facea ce il rugam sa faca, chiar si in casa, cand dupa operatie timp de 3 luni s spalat, a facut mancare si toate cumparaturile, de atunci sclava nu mai putea, acum ma trezesc ca nu mai vrea sa faca nimic, iar uneori am impresia ca nu il mai interesez deloc. Degeaba imi spune ca ma iubeste si discuta cu sora mea despre cearta noastra daca nu va face nimic. Acum nu este acasa, e plecat sa Gaesti sa remorcheze pe cineva care a ramas in pana acolo, iar pe mine m-a cuprins iarasi disperarea.
Daca vorbesc cu sotul meu despre durerea si disperarea mea imi raspunde zambind ca luna asta nu a fost sa fie, dar fara sa faca nimic sa ma incurajeze. A ba nu, spune ca el e mai lenes si poate de aia. Iar mie imi vine sa urlu. Stiu ca este felul lui de a ma incuraja, dar............... plang si ma consum singura, pt ca nu am voie sa plang in fata lui pt ca imi face rau si nu ii place sa ma vada trista. Asa ca tin totul in mine si sper ca in curand sa fie bine.
Acum trebuie sa inchei pt ca imi este f rau si trebuie sa incerc sa stau in pat si daca da Dumnezeu poate o sa reusesc sa dorm un pic in noaptea asta.
Va pup si sa fiti sanatoase si optimiste, nu ca mine

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Mai catalina, stiu prin ce treci, dar cu nervii nu faci nimic.Am citit si ce ai scris mai sus( faza cu dormitul in sufragerie), si crede.ma tot tie iti faci rau.Pe barbati ii doare in cot ca noi suferim. Eu de multe ori am impresia ca sotul meu se bucura cand ma vede suferind( pt o chestie dintr-asta).Si eu am plans mult inainte si nu-i vorbeam vreo 2 zile ,dar.....degeaba.Tot ce tre' sa faci e sa nu bagi in seama si sa te simti tu bine si sa zambesti incontinuu, sa iesi in oras cu prietenele, la cumparaturi si atunci va fi el cel ce va suferi.
Si nu te mai gandi ca nu-l mai interesezi.Oricum barbatii sunt niste insensibili ce nu stiu cum sa se poarte.Probabil sotul tau e prea sigur de tine si stie ca te are cand vrea.De asta se comporta asa.
Cat despre discuti de copii........eu cred ca nimeni nu poate vorbi cu ei.Si eu incep sa plang si nu mai putem discuta nimic.Sotul meu mi-a zis chiar ca s-a saturat de mine(ca ma matai tot timpul) cu faza asta cu copii.Nu inteleg ei......................
Nu tine in tine nimic. Ne ai pe noi.Poti sa ne zici orice. Noi te ascultam cu mare drag si daca putem sa te ajutam cu ceva, o facem cu placere.
Te pup si linisteste-te ca daca nu , nu faci nimic.Si mai lasa si tu de la tine ca la urma urmei e vorba de sotul tau.
Bafta

podariumihaela

Mergi la inceput

Sunt de acord cu iliuta, barbati sunt insensibili. Pana acum crede-am ca numai al meu e asa. Cand ma plangeam la inceput ca nu am ramas imi spunea "iar incepi..." Dupa mai multe discutii a renuntat la aceasta fraza, acum nu mai spune nimic. I-am spus ca nu ii cer nimic decat sa ma asculte. Cand m-am decis sa scriu prima data pe acest forum eram suparata pe el pt. ca nu auzisem de la el ceea ce imi doream (lasa ca o sa vina..., data viitoare va fi sigur...nu stiu, ceva, orice cuvant de incurajare).
Asa sunt ei...(unii dintre ei). Dar sunt convinsa ca langa el vreau sa raman toata viata asa ca nu ma las.

Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Sunt de-acord cu tot ce-ai zis Ileana.Si prima si ultima parte.
Stie cineva ceva de Claudelu mititelu?
Va pup pe toate si multa bafta.

podariumihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

sal fetele!!!!

MIHAELA-sunt aici !!!!!numai ca am avut o zi tare proasta si nu am prea avut chef sa intru pe net!

ILEANA-si eu sunt de acord cu tine in tot ce ai zis in ultimul mesaj!!

CATTY,INGERAS,CE MAI FACETI???

va pup,claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna fetelor. Am intrat si eu la subiectul vostru si vreau sa va intreb ceva, din curiozitate. Am citit dar nu mai stiu unde(cred ca tot pe DC) ca pentru fertilitate se pot urma tratamente pe baza de plante. Eu sunt pro natura dar nu stiu daca si in acest caz plantele isi fac efectul. Asa este?
Multumesc anticipat pentru rspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Buna fetele!
Azi am incercat sa ajung la un alt medic, dar din pacate nu l-am gasit la spital. Asa ca ramane pe alta data.
Darria incearca la unul din aceste subiecte:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47290http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40670
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47632
Va pup

Ileana

Mergi la inceput