Cum sa fac sa nu imi pierd speranta?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

buna fetelor!!!

urez si eu ''LA MULTI ANI TOTUROR COPIILOR DE SITE''si vb lui INGERASH:si noi suntem niste copii deci ''LA MULTI ANI SI PT NOI''!

ELENYA_M-mi se mai intampla si mie sa ma incurc asa ca....

ILEANA-ms ca esti alaturi de mine!sa dea d-zeu sa vina barza la toate luna asta!

INGERASH-hai ca tzinem pumnii !!!sa fie cu noroc de data asta!

CATTY- ai dreptate cu spalaturile cu bicarbonat.....dar zi-mi si mie nu cumva afecteaza flora vaginal daca te speli o data la 2 zile?eu stiu ca e bine sa te speli o data pe saptamana...

fetelor eu azi la 11.30 am facut inseminarea,si am stat in pat pana acum,am zis ca intru sa vad ce faceti si ma pun inapoi in patuc....ca poate e mai bine asa.....la celelalte inseminari nu am stat deloc in pat .....acum am zis ca voi odihni cat pot,am trecut cu bine de IA si nu m-a durut deloc,acum am ffff putine colici,dar e ceva usor,acum urmeaza ce e mai greu ''ASTEPTAREA'' pana fac testul !

da doamne sa fie bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CLAUDIA,va pup dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Clau, vad ca nu mai apucam sa vorbim.Ma bucur ca ai facut inseminarea.Sper ca de data asta sa se prinda bine de tot.Stai in pat cat poti de mult.
De data asta va fi bine.TREBUIE SA FIE.
Te pup si mai vorbim.Cuideazate.

podariumihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Claudia stai cuminte in pat si te odihneste. Sa ne anunti in scurt timp ca ai reusit. Dupa cat timp iti faci testul?

Vreau sa incerc si eu spalaturi cu bicarbonat, dar pot face asta inainte de a fi sigura ca nu sunt insarcinata? Mai am cateva zile pana cand ar trebui sa imi vina CM (marti). Am ceva semne ca mi-ar veni, dar nu sunt sigura 100% si un test nu fac (inca). Poate ajung maine totusi la un dr.
pe toate

Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari!!!

ILEANA-testul il fac prin 16-17 luna asta sper sa fie ok!!!!!!!!!!!!
cat despre spalaturile cu bicarbonat eu zic sa nu faci pana nu esti sigura daca ai ramas insarcinata,nu cred ca e bine sa faci daca ai ramas,poate iti va zice CATTY ceva mai sigur.

INGERAS,DARIA,CATTY,MIHAELA,NATASHA,STEPFA ce faceti?

eu sunt bine,m-am fortat sa dorm pana la 11 numai sa nu ma ridic din pat!!!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Eu va urmaresc in continuare si vreau sa vad daca e un nou venit(din Iasi) printre voi(poate e colega mea, ca mi-a spus ca a intrat pe DC sa citeasca).
Va doresc, in continuare, sa fiti sanatoase si bebei sanatosi in burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Ce fac fetele dragutele azi?
Eu sunt f obosita.. si abia astept sa ajung acasa.
Clau bafta multa si sa se lase cu vesti mari!
Cata "ne-ai sedus si ne-ai abanonat?" Asteptam vesti!
Ileana, ingeras sunteti bine?
Pup dulce toate fetele

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Clau sunt bine.Maine e ziua mea.Fac 26 de ani, si bebe.............nimic.Cateodata cred ca n-am pt ce trai. Sper ca intr-o buna zi D-zeu isi va aminti si de mine.
Sa stai numai in pat, cel putin pana ce faci testul da? Vezi ca te vad si daca nu faci asa te bat.
Catty tu ce fac? Ti-ai facut testul ala?
Ileana_Marius, asa e ne mai descarcam intrand pe forum, dar suntem dependente de el.Eu una, cum ajung acasa de la servici nici nu ma schimb si ma pun aici pe citit sa vad ce se mai intampla.Sotul meu cand vine si ma gaseste aici zice ca-s obsedata.Da sunt, recunosc.Nu stiu cum si ce sa fac sa am si eu un bebe.
Va pup fetele pe toate.

podariumihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgippo spune:

buna fetelor sant nou-nouta si vin cu o intrbare :branca ursului si ceai de patrunjel da rezultate? eu am amenoree;pupici
miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Imi pare rau ca nu am mai intrat dar am avut de dat un examen si la serviciu a fost fff multa treaba.
am facut testul de sarcina care este tot NEGATIV. Imi vine sa imi iau campii.
Si ca sa fie treaba treaba, bunicul sotului meu a facut comotie cerebrala si este la spital. Nu credem ca mai scapa. Trecem si peste asta si va spun ca azi dimineata in autobuz mi-au furat telefomul mobil si portofelul cu 2.000.000 lei. Imi vine sa urlu de nervi. Se vede ca am intrat in luna iunie. La noi, de 4 ani, luna iunie aduce numai probleme si nenorociri. In iulie totul se linisteste, dar pana atunci imi vine sa imi iau campii.
Puiule, stai linistita in pat dupa inseminare si nu face efort. O sa ne rugam pt tine sa fie bine si sa vina bebe.
Ieri mai aveam un pic si plangeam. De abia m-am stapanit. Prietena mea cu fetita, de v-am spus eu ca am dus-o la doctor, a venit ieri pe la mine pe la serviciu. Era si sotul meu cu mine si cand l-am vazut cum se joaca cu ea si cum micuta a venit la el si vroia sa stea numai la el in brate mi s-a rupt sufletul. Spef sa fie totul bine la toate intr-o zi.
Daca nu mai intru astazi va doresc week-end placut si sa auzim de bine si de bebei.
Va pup

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Buna fetele!
Mihaela LA MULTI ANI! Multa sanatate si sa iti dea Dumnezeu curand un BB.
Si eu sunt obsedata de DC, intru de la serviciu si mai am probleme cu colegele care vor si ele sa intre pe net.
Am fost azi la dr. care mi-a facut laparo si vestile nu sunt prea bune. Pe langa faptul ca mi-a confirmat ca nu sunt mi-a spus ca ovarele nu sunt stimulate (nu am folicul sau ceva de genul asta) Mi-a schimbat medicamentatia si mi-a dat CLOSTILBEGYT. Stiti ceva de el? Partea buna e ca macar acum stiu de ce. Sunt foarte dezamagita, e clar ca nu se va intampla curand.

Va pup si BB curand.

Ileana

Mergi la inceput