Cum sa fac sa nu imi pierd speranta?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari!!!!

dragile mele fetite dragi.........linistiti-va ca asa nu rezolvam nimic...asta e clar!!

MIHAELA-LA MULTI ANI!!!!!!!sa dea d-zeu ca tot ce-ti doresti sa devina realitate,sa ai sanatate,fericire,si bunul d-zeu sa-ti asculte rugaciunile ca intr-o zi sa ai si tu un bb,stiu ca doar asa te vei simti implinita,dar cu rabdare intr-o zi va aparea ,cand ne asteptam mai putin,sunt sigura!al 26-lea trandafir in buchetul vietii sa-ti aduca numai bucurii si impliniri!inca o data LA MULTI ANI!

CATTY- fata frumoasa linisteste-te ca asa cu nervi si stres nu rezolvi nimic!imi pare rau ca ai fost furata,dar aste e ....mai sunt si oameni dinastia printre noi!cat despre test ma vede d-zeu ca nu stiu cum sa te consolez mai ales acum cand stiu cum e ,am trecut si eu si toate fetele de pe forum prin asa ceva.........stim ca cuvintele folosesc dar fff putin,hai iubito capul sus!noi nu ne dam batute,trebuie sa luptam pana vedem pe test 2 liniute!e greu cand suntem dezamagite dar ma gandesc mereu da daca renuntam ne va fi mai greu stiind ca s-ar putea dar nu incercam.......d-zeu vede cat ne zbatem si intr-o zi se va indura si de noi!

ILEANA-eu am luat clostylbegit(e clomipfene) vreo 2 ani dar le-am luat asociat cu brocriptina,e buna pt stimularea ovarelor ca sa ai ovulatie,sunt fete care au reusit cu acest tratament,chestia e ca trebuie sa faci eco in timp ce iei closty deoarece s-ar putea sa-ti suprastimuleze ovarele si sa faci niste chisti frumosi de mama focului!!!!!!!doamne fereste!dar se intampla,eu asa am patit,ti-a zis cum sa-l iei?te-a chemat la eco?SPUNE-MI MAI MULTE SA POT SA TE AJUT!

MIGGIPPO_BINE AI VENIT PRINTRE NOI,DAR SA NU TE PRIND CA STAI MULT!!!!!!!TREBUIE SA FUGI REPEDE LA MAMICI!!!!!!!SI SA NE IEI CU TINE!

va pup dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Draga Claudia,
Brocriptin am luat dupa laparo vreo 6 saptamani, azi m-a intrebat daca iau in continuare. I-am spus ca nu pt. ca am inteles ca doar 6 sapt. Mi-a schimbat diagnosticul din sterilitate secundara in sterilitate primara...si mi-a dat acest medicament de 2 ori/zi timp de 2 luni si apoi sa revin la el in ziua 14. Asta in urma la ecografia pe care mi-a facut-o azi. Nu mi-a zis nimic altceva. Sti cumva cum se iau aceste pastile? 2 odata sau 1 dim. si 1 seara? Merci!

Ileana

Mergi la inceput

salut!

ILEANA- mie mi-a dat sa iau closty asta din ziua 5 de CM pana in ziua 9(deci 5 tablete pe luna),nu stiu ce sa zic,chestia e ca closty asta e pt stimularea ovarelor dar daca iei mai mult poti sa faci dupa cum ti-am mai spus si o suprastimulare,citeste prospectul,are si efecte negative!ai grija,adevarul e ca eu nu am auzit pe nimeni sa ia asa cum ti-a zis tie sa iei!dupa parerea mea ar trebui sa suni la medicul care ti la dat si sa-l mai intrebi o data,poate nu ai inteles bine.sau poti sa intri pe reclama si aici e un medic fff bun se numeste tutunaru si intreaba-l pe el....ii explici tot si el iti va raspunde cam intr-o sapt.eu in timp ce luam closty faceam si monitorizare,si luam brocriptina in prima sapta cate o juma de tableta in a 2 a cate o tableta in a 3 a cate o tableta jumate iar in a 4 a cate 2 tablete pe zi.......daca imi venea CM intrerupeam....si luna urmatoare o luam de la capat!mai sunt fete pe forum care au facut stimulare cu closty poate si ele au luat asa ca tine....nu stiu ce sa zic.....eu si asa cu monitorizare am facut chstiuri si a trebuit sa intrerup tratamentul 2 -3 luni....si nu mi s-a intamplat numai o data ci de mai multe ori....eu iti doresc bafta si sa nu patesti ce am patit eu....pot sa zic ca am luat acest medicament vreo 24 de luni( 2 ani) dar adaug inca vreo9 luni ce am intrerupt din cauza chisturilor deci in total m-am chinuit cu acest tratament aproape 3 ani.....sper sa nu ti se intample si tie si sa vina repede bb....succes

Mergi la inceput

ILEANA-am uitat sa te intreb de ce ti-a schimbat diagnosticul???

sterilitate secundar -inseamna cand ai avut una sau mai multe sarcini si ai avortat sau ai pierdut..........iar sterilitate primare e cand nu ai avut nici o sarcina desi ai incercat........e o diferenta intre diagnostice!!!!!ai ramas vreo data gravida?

Mergi la inceput

Claudia si mie mi-a dat closty tot in zilele 5-9, dar 2/zi. Dr. meu este o pers. care nu da foarte multe explicatii (dar f.bun-cred eu), nici eu nu intreb pt ca sunt mai rusinoasa. Sper sa nu ajung sa iau atatia ani. Deocamdata mi-a zis sa iau 2 luni.
Nu stiu de ce mi-a schimbat diagnosticul. Nu am avut fisa de externare la mine si cred ca nu si-a amintit de cazul meu. Am mai avut sarcini, in urma cu 6-7 ani. Pe reteta a pus diagnosticul de st.primara, inainte era de st. secundara. Credeam ca diferenta consta in gravitatea situatiei. Acum cred ca l-a pus la intamplare pe reteta.
La mine nu functioneaza motorul de cautare si imi este greu sa gasesc subiectele la care s-a mai discutat despre asta.
Merci mult

Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

ce faceti fetelor ?sper ca santeti bine cu toate.ieri am fost si am facut niste analize la medicover ca as vrea sa fac histero pe sap. viitoare in functie de rezultatul de la histero voi merge mai departe cu analizele,voi ce vesti mai aveti ?

camy

Mergi la inceput

Buna fetele!
Azi dimineata m-am simtit foarte rau, mereu se intampla asa si imi da falsa impresie ca poate am ramas...Dar acum stiu ca nu e asa, doar am fost la eco. Astept CM ca sa o pot lua de la capat. Se pare ca acest stimulent pe care mi l-a dat dr. a avut si efecte pozitive, asa ca m-am hatarat sa incep si acest tratament.
Luna asta am si licenta, asa ca un stres in plus.
Claudia astept cu nerabdare vestea cea mare. Tare mult as vrea ca sa reusim toate.
Camy iti doresc ca rezultatele analizelor sa fie bune. Sa ne ti la curent.

Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna fetele,

Ileana, imi pare rau ca nu este nici acum, dar ...este un nou inceput! nu-ti mai face probleme, cand va fi sa fie, vine el si daca vrei, si daca nu...
Nu-i asa ca sunt buna la sfaturi?
Pe mine ma scuzati, nu am mai avut deloc timp sa intru, dar mi-a fost tare dor de voi...va pupacesc pe toate!
Eu incerc sa nu mai mai gandesdc si sa ma bucur pt moment de ce am...poate ca nici nu sunt pregatita, altfel poate as fi ramas pana acum:(( cine stie?
Am renuntat la de nevoie, o fac numai cand am chef si cum am chef...fara sa mai fiu stresata ca acum poate e, ba nu e...ca parca-mi strica toata placerea si deja nu mai puteam, prea ma gandeam numai la asta...
Ieri am fost la ai mei si prietene cea mai buna a sorei mele e , ne-a aratat cum se misca bb si cum loveste cand sta intinsa, ca cica asa-i place cel mai mult...i-am tinut mana pe burtica si as fi vrut si eu...dar asta e...imi vine sa plang.
Catty, imi pare rau...
Miha, bine ai venit si sa fugim repede toate la gravi!
Iliuta (Mihaela), La Multi Ani, sa fii sanatoasa si fericita! esti mica, nu-ti mai face atatea probleme...Sa-ti daruiasca D-zeu bb cat mai repede!
Kla, Elena, ce mai faceti? sunteti ok?

din tot sufletelul! Un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Ce mai faceti? Sunteti bine? Sper ca tratamentele merg bine si ca in curand o sa intram la sectiunea gravidute.
Imi pare tare rau ca nu am mai intrat dar am avut ffffffffff mult de munca si sunt si cu examenele astea. Joi am axemen si nu am invatat mai nimic, dar vad eu ce o sa fac. Ma simt tare ciudat zilele astea. Nu stiu ce sa mai cred. Testul de sarcina este negativ, sanii ma dor in continuu, picioarele imi sunt mereu umflate si in plus am o scurgere alba si groasa ca imainte de ovulatie. Voi ati patit asa ceva? Sa fie iara numai in mintea mea totul? Nu stiu sincer ce sa mai cred. Poate o fi si stresul de vina. Sper sa pot sa va scriu maine.
Dar de ce este tacerea asta? Vad ca de cateva zile nu a mai scris nimeni?
Ma ingrijorati. SUNTETI BINE???????????
Va pup

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetele.Ce mai faceti???
Stie cineva ceva de Claudiaa???
Pupici.

podariumihaela

Mergi la inceput