Cum sa fac sa nu imi pierd speranta?
Raspunsuri - Pagina 11
ileana_marius spune:
Buna fetele!
Ieri m-am simtit rau si am plecat acasa. Am stat toata ziua in pat. M-a durut capul pana m-am culcat aseara, azi sunt mai bine. Mi-a venit ieri si CM. Abia astept sa inceapa o noua etapa. Cred ca o sa iau si ultimul tratament pe care mi l-a dat dr. Imi pun mari sperante in el.
Claudia ma rog pt. tine.
Va pup pe toate si sa ne dea D-zeu curand BB.
Ileana
ileana_marius spune:
Buna dimineata!
Nu da nimeni nici un semn de viata? Nu aveti nici o noutate? Sau ati intrat in concediu?
Au astept cu nerabdare sa incep tratamentul sa vad cum reactionez.
Claudia ceva semne?
Camy cum sunt rezultatele analizelor?
Ileana
ileana_marius spune:
Buna fetelor!
Sper ca veniti cu vesti bune.
Eu incep maine stimularea
si am ceva emotii. Sunt fete care au reusit cu acest tratament...
Va pup pe toate. 
Week end placut!
Ileana
ingeras26a spune:
Draga Ileana,
Multa, multa bafta! sa te ajute D-zeu si sa fie cu ochisori de data asta!
Catty, Cami, Kla, ce faceti? cum merge? 
la fete!
dulce, un ingeras care va iub!
kla78 spune:
salut!!!
fetelor mie imi e stricat calculatorul acasa si am ajuns in sfarsit la un netcafe sa vad ce mai faceti
eu sunt in ziua 10 dupa IA ,semne nu am nici ca ar trebui sa-mi vina rushi dar nici ca as fii gravida,mai astept cateva zile si-mi fac un test.
voi sunteti bine?sper ca da....daca nu imi repar o data calc de acasa o sa mai ies afara sa va citesc.......va pup dulce pe toate
camy062004 spune:
fetelor
rezultatul analizelor sant chiar foarte bune nici nu ma asteptam,am facut fungigrama pap.nicolau si chlamydia,toate sant negative vreau sa fac hsg si pt. asta vroiam sa stiu cum stau in scurt timp o sa fac hsg dar nu stiu exact cand o sa va anunt.voi?ceva vesti bune?imi dati...![]()
camy
ileana_marius spune:
camy ma bucur ca ti-au iesit analizele bune. Asteptam sa ne spui ca si HSG a iesit bine. Sa auzim de
.
Claudia ai facut testul? Spune-mi ca e pozitiv...
Ingeras, Catty, Mihaela vreo veste?...
Eu am inceput sambata stimularea. Nu am avut decat usoare dureri de ovare. Nu stiu daca e de bine sau nu... O sa merg la dr. la sf.saptamanii sau inceputul celeilalte. Pana atunci sper sa fie bine si sa nu ma simt rau de la tratament pt ca m-am saturat.
O saptamana buna tuturor!
Ileana
catty spune:
Buna fetelor,
Imi pare rau ca nu am mai raspuns, dar cu munca ostenitoare si cu invatatul nu mai fac fata. Ma simt f obosita si uneori mi se face scarba de toate aste, scuze pt limbaj.
La mine nici o veste inca. Nu stiu ce sa zic: ma dor sanii, mi se umfla picioarele rau de tot, ma doare ovarul stang de nu pot sta nici pe scaun, si ma intreb de ce ca doar mai am din el numai un sfert. De ce naiba cand mi-au scos trompa si cea mai mare parte din ovarul stang nu l-au scos pe tot?
Buba este ca nici nu pot lua nici un calmant pt ca nu ma ajuta. Astept ca si voi sa se intample minunea, si sper ca fie curand, desi nu prea cred din cauza stresului in care traiesc de vreo luna incoace. Bine ca mai am 2 saptamani si scap de sesiune si apoi pana in septembrie la restante, ca am vreo 2, sunt linistita.
Voi in rest ce mai ziceti? Cum stati cu starea de spirit? E bine sau sunteti ca mine ca nu mai aveti timp sa va ganditi la ce faceti maine dar la copii? Poate ca perioada asta de stres ma ajuta pt ca nu am mai avut depresii, dar ma simt din ce in ce mai slabita si mai fara pofta de viata.
Maine nu va pot scrie pt ca am examen si este oral si nu stiu la ce ora scap, dar incerc sa iau legatura cu voi miercuri.
Va pup si sa fiti cuminti
Sa auzim de 
catalina
iliuta spune:
Fetele, eu am fost sambata cu o prietena ce tre' sa nasca luna asta sa-si cumpere carucior, hainute, patut, biberoane, suzete........................etc.
Vai ce era in sufletul meu.Ea cu o burtica asa frumoasa, o sa aiba un baietel, si eu gandindu-ma :Doamne ce naiba am facut de eu nu merit asa ceva?
De ce sunt atatea femei ce avorteaza sau ii nasc si-i lasa pe unde apuca sa moara, iar altele ar da orice sa poata avea si ele un bebelas????????????????'
Si eu o sa-i botez prietenei mele.Minunatia de baietel.
Cand voi avea si eu unul?
Cand vom avea toate cate unul?
O iau razna, ma scuzati.
Va pup pe toate.
Mihaela
ileana_marius spune:
Buna fetelor!
Eu iar m-am simtit rau ieri si am lipsit de la serviciu (migrena groaznica). In conditiile astea cum sa mai raman...
Azi e ultima zi de stimulare. In general m-am simtit bine de la tratament, am avut doar cateva mici reactii adverse. Abea astept sa ajung la dr. sa imi spuna daca e de bine.
Luna viitoare voi intra in concediu si sper sa ajung la munte sa ma relaxez. Cata nevoie am de liniste...abea astept...
Claudia se apropie 17...Imi pare rau ca tocmai acum ti s-a stricat PC. Sper ca atunci cand afli rezultatul (pozitiv) sa poti sa ne scri si noua. 
Va pup
Ileana