Cum sa fac sa nu imi pierd speranta?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salut!!!!

ILEANA-imi pare rau ca raspund cu asa intarziere dar dupa cum stii ...calc. meu isi cam face de cap!!!!
despre durerile alea de ovare care ai spus ca le ai eu zic ca e un semn bun,inseamna ca closty isi face efect!!!eu cred ca ar trebui sa te bucuri ......asa simti ca s-ar produce ovulatie....apropo -cand mergi la eco????ar trebui sa-ti urmaresti foliculi si endometrul ca sa stii cand poti sa
sotul tau si-a facut vreo spermograma???

eu sunt in ziua 15 dupa IA si culmea...de obicei sunt curajoasa dar acum mi frica sa fac un test!!!inca asa ceva n-am mai patit.....din contra ..imi cumparam cate 4-5 teste si le faceam pe toate inainte sa trebuiasca sa-mi vine CM dar acum m-am incapatanat si nu mi-am cumparat nici unul!vad eu ce va fii! dar fiti sigure ca va tin la curent...chiar daca nu pot sa intru din cauza calc.....merg la netcafe si to va scriu pana-l repar pe-al meu

vad ca fetele nu au mai scris...oare ce au patit????
ziceti-ne ceva sa stim de voi!!!!!!!!!

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Pupicei multi tururor!
Iertare ca n-am mai scris, dar efectiv, nu va pot spune nimic nou despre mine, intru si citesc ce ati scris si ma bucur sau ma intristez pt voi.
Eu - z 22CM,z8DPO (cred, dupa semne), am vazut berze, sper, temp e de 37.00 ieri, 36.85 azi... nu cred ca sunt, pt ca nu simt nimic, nu mi se intampla nimic deosebit, decat ca mi-a fost lene sa ma trezesc ieri-noapte sa beau apa si m-am umplut de herpes (la gura)...reactie a organismului, dar totul se intampla inconstient, nu imi dau seama cand imi e sete, decat dim...Poate ma duc si eu luna viit la monitorizari, sa-mi fac si toxo...
Mai aveam putin si boceam ieri, cand, dim la cefea, anuntau ca sunt peste 4.000 bebelusi abandonati anual in Rom si inca ... (tot o cifra din asta) care nu sunt inregistrati, dar sunt tot abandonati!!! ce au facut femeile alea sa merite???!!! sunt dea dreptul revontata si nu stiu ce sa cred...
Kla, Claudia, bafta multa, multa...hai sa fie cu ochisori macar la voi!
Ileana, buna strategie...cred ca ar trebui sa o adoptam si noi!
Camy, felicitari pt analize...si eu tre'sa-mi fac toxo!
Catty, asteptam vesti de la tine!
Iliuta, suntem cam in aceeasi oala...cu simturile!

Catelusa mea a fatat (am Westy, iar bb sunt 4 si au 12 zile azi, trebuie sa faca ochisori)...nu va puteti imagina ce simt cand vad cata grija are de ei si cum ii linge (a se citi "pupa"); cred ca va distrati, nu? dar este intr-adevar, induiosator! si minunat in acelasi timp...sunt toate 4 fetite...

Va pupicesc in fiecare zi, de multe ori pe zi! Un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Claudia, ar trebui sa merg vineri sau luni la dr.(ziua 11 sau 14). Sa vad cand pot lipsi de la serviciu. Zilele astea migrenele m-au cam tinut pe acasa si nu prea vreau sa abuzez. Luna viitoare voi fi in concediu (pe la jumatate) si o sa ma ocup mai mult de asta.
Analizele sotului sunt bune.
Iti doresc din tot sufletul sa fie BB. Sa mai auzim si noi vesti bune sa nu ne demoralizam de tot.
Ingeras sa-ti traiasca puisorii. Asteptam si vestea cea mare...
Va pup

Ileana

Mergi la inceput

Claudia tu care ai facut stimulare cu closty ai avut probleme la urinare? De 2 zile ma doare ingrozitor cand urinez, nu pot sa explic ce groaznic e, nici nu imi vine sa merg la toaleta (si am si senzatia ca fac tot timpul pe mine). E a 3-a zi si deja nu mai suport. Mai ales ca e perioada fertila si trebuie sa si nu e chiar placut cu senzatia asta. Crezi ca e de la pastile? Maine sau luni merg la dr. si nu vreeau sa ii spun prosti in cazul in care nu are nici o legatura cu pastilele. Alteceva nu am luat in perioada asta si nu cred ca am racit pt. ca ma feresc de obicei de frig.
Scuzati-ma ca va intreb, dar chiar nu mai suport...
Azi am inceput sa iau si pastilele pt. tiroida, sper sa ma ajute si astea un pic.
Voi ce mai faceti? Sunteti bine sper...
Va pup si sa auzim de

Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna Fetelor,
Imi vine sa urlu de nervi. Nu mai pot. M-am saturat sa ma ia toti de fraiera la serviciu si sa trebuiasca sa ma intorc de acasa pt a rezolva problemele lor.
De abia ajunsesem acasa si ma suna un client si imi spune ca a gresit ceva la niste acte facute azi si ca trebuie modificate acum. Asa ca m-ma intors frumos la birou, si daca nu l-as fi intrebat daca este sigur ca acelea sunt clauzele contractului.
asa ca acum muncesc cu drag si spor.
Azi noapte nu am dormit pt ca am maine un examen ffffffff greu si nici la noapte nu dorm si vroiam macar sa ajung acasa pe la ora 19.30 ca sa apuc sa dorm si eu macar 2 ore ca pic de somn.
Nu stiu ce sa fac. Sunt din ce in ce m,ai stresata si mai fara chef de nimic.Colac peste pupaza noaspte de noapte de vreo cateva zile visez ca imi vine ciclul si luna asta si ma trezesc plangand. Mie mereu mi se intampla invers ceea ce visez si vreau sa cred ca si acum este la fel, dar nu stiu ce sa mai cred sau sa mai fac. Stiu doar ca sunt fffffffffffffffff obosita si simt ca nu mai fac fata.
Acasa totul este vraiste, nu am mai facut mancare de cateva zile si de spalat nici nu poate fi vorba. Sunt intr-o pasa din cele mai proaste si nu stiu cum sa ies din ea.
Asta este, poate trece repede si nu o sa ajung sa fac o depresie.
Va pup, sa aveti grija de voi si sa dea rezultate tratamentele cat mai curand

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari!!!!

ILEANA-nu te speria....mi s-a intamplat si mie....cel mai bine este sa ii zici medicului tau ...s-ar putea sa fi facut o suprastimulare si atunci va fii cam nasol!!!mie asa mi s-a intamplat,si a trebuit sa intrerup tratamentul...nu e o regula...dar spune-i medicului si el va vedea la eco care e problema.....iar daca nu este nimic atunci ar fii bine sa vezi ce sunt cu durerile alea......

CATTY- iubita mea daca continui tot asa in stresul si nervii astia crezi ca va putea sa vina un bb pe care stiu ca ti-l doresti asa mult?????incearca sa te calmezi...iar despre munca ar fii bine sa vb cu seful tau.....asa nu se poate!!!!!linisteste-te!!!!

mie mi-a venit CM ...sunt in a 3 a zi...de luni incep iar stimularea pt a 4 a IA .......sper sa fie ultima si cu noroc ......asta e viata!!!!!fara lupta in ziua de azi nu se obtine nimic!!!!

pupici la toate si sa vad ca scrieti numai vesti bune!!!!fiti luptatoare si curajoase!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol78 spune:

Draga Katty, lasa ca o sa treaca aceasta perioada grea si o sa te linistesti.am obsevat ca esti tot din Pitesti, si ca si mine esti in sesiune, dar nu te mai stresa asa ca se mai rezolva ce se poate acume, ce nu, la toamna, sa incercam sa nu ne mai suparam din cauza lucrurilor de genul acesta, caci pe lume se intampla lucruri mult mai grave, asa ca sa ne ajutam una pe alta sa iesim triumfatoare in fiecare zi, deci: fruntea sus, pieptul inainte si zambetul pe fata!.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Imi pare rau Claudia ca nu a fost nici de data asta. Dar ma bucur ca esti optimista, ai sa vezi ca ai sa reusesti pana la urma.
Tratamentul l-am terminat (pe luna asta cel putin). Nu am ajuns la dr. pt. ca nu am vrut sa lipsesc de la serviciu, dar sper sa ajung luni. Mai ales daca spui ca e grav o suprastimulare. Crezi ca mai am sanse sa mai raman in conditiile astea? Azi sunt in ziua 11, deci ar mai fi pana la ovulatie. Durerile sunt mai mici, dar exista inca si nu stiu ce sa fac. Nu vreau sa iau pastile, mai ales antibiotice, daca am vreo sansa sa raman. Am citit pe aici ca ar fi bun bicarbonat in apa pt infectii urinare (in caz ca am asa ceva), dar este groaznic la gust si nici nu stiu daca functioneaza. Am baut un pahar aseara si nici o diferenta.
Catty incearca sa te mai linistesti...Gandestete sau fa si ceva care iti face placere...Nu iti poti lua concediu?
Poate visele tale iti transmit ca se apropie momentul...Sa dea D-zeu.
Eu am visat de f. multe ori ca am nascut sau ca aveam un BB. Un vis mi s-a parut asa de real... ii pusesem numele de Luca (am zis ca asa o sa ii si spun, daca...) Si cumnata mea mi-a zis ca a visat ca aveam un BB frumos foc si cu ochii mari albastri...
Acum cu noua mea problema nu mai sper nici luna asta la minune. Dar luna viitoare imi iau concediu si cine stie...daca am o luna de liniste poate se prinde ceva....eu sper in continuare...
Va pup
Week end placut!

Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna fetele

Kla, imi pare rau ca ti-a venit CM, bafta multa cu IA...sa te ajute D-zeu sa fie ultima si cu noroc mult!
Catty, destreseaza-te, iubita, incearca sa lasi toate problemele la serviciu, ca nu-ti face nimeni statuie!!! asa sunt si eu, daca te incalzeste cu ceva...ma lupt din rasputeri ca stresul de la serv sa nu-mi afecteze viata...
Ileana, stai linistita si du-te la doc!La mine: z 24 a CM, z10DPO, nici un semn de nimic, sunt oarecum dezamagita...
In rest, sunt oripilata de ce am vazut ieri in spital...am fost pana la Polizu sa vb cu doc si m-a chemat la et3, care este et de ...chiuretaje! erau zeci de femei care stateau la coada sa scape de copilasi! acum, nu le invinovatesc pe cele care nu aveau cu ce sa-i creasca etc, ca mai bine renunta decat sa-i abandoneze, dar DE CE nu se protejeaza? nu au auzit de toate metodele??? si DE CE le trimite lor D-zeu bb-lusi, ca sa avorteze, in loc sa ne trimita noua, care nu stim ce sa mai facem sa avem?
Sunt ff dezamagita, nu am cuvinte, dar cred ca stiti si voi cum este...

Va cu mult drag! Un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Ileana, nu te supara pe mine, caci nu vreau decat sa te ajut.
Dar ... sa BEI apa cu bicarbonat ??!! Eu nu am auzit decat de spalaturi intravaginale cu apa + bicarbonat - pana cu o zi inainte de ovulatie !
Fetelor, daca gresesc, corectati-ma. Daca nu, sustineti-ma.
Pupici, si sper ca Doamne-Doamne sa ne dea la fiecare macar un bebe !
Irina.

http://photos.yahoo.com/irinapopa2001

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput