Cum sa fac sa nu imi pierd speranta?
Raspunsuri - Pagina 13
ingeras26a spune:
Ileana, de acord cu Irina71. Este ff bun pt spalaturi intravaginale, se recomanda pt tot felul de chestii, inclusiv infectii urinare.
Tie ti-a recomandat cineva sa bei?
Te rog, nu ne-o lua in nume de rau, este doar ceea ce am auzit, dar este posibil sa fie si cum zici tu...
Pupicei dulci si cu grad! We placut, un ingeras care va iub!
catty spune:
Ileana, draga mea,
Cum sa bei apa cu bicarbonat ca sa faci tratament de fertilitate? Eu stiu de la tata, Dumnezeu sa il ierte, ca intr-adevar lua o lingurita de bicardonat dar atunci cand avea aciditate la stomac pt ca avea ulcer.
Dar bicarbonat adjuvant in tratament pt a ramane gravida zau ca nu stiu. De spalaturi cu bicardonat stie toata lumea, dar de asta nu stiu ce sa zic.............. Mai intreaba si tu pe altcineva si vezi ce iti spune.
Dupa o noapte nedormita am luat examenul de astazi cu 8. A fost mai bine ca am dat oral, macar am scapat de stres.
Cred ca maine daca e frumos mergem la gratar. Sotul meu vrea sa ma ajute sa ma destind un pic si sa ma simt bine pt ca stie cat sunt de stresata si de obosita.
N se pune problema de concediu, pt ca in locul meu la munca nu poate ramane nimeni, dar sper ca macar sa pot face ca anul trecut si sa plec de vineri pana luni. Macar prind 4 zile de odihna.
Acum ma intorc la invatat ca mai am un examen pe 22 si unul pe 26 si apoi pana in septembie cand am de dat 2 restante sunt mai linistita.
Sa fiti sanatoase si sa devenim toate repede mamici,
Va pup
Week-end placut
catalina
ileana_marius spune:
Am auzit si de spalaturi intavaginale cu apa si bicarbonat, dar nu am avut inca curajul sa incerc. Iti poate face bine sau mai rau...asa ca nu stiu ce sa fac...
Ieri am citit aici pe forum despre apa cu bicarbonat de baut.
La adresa asta http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41230&SearchTerms=cistita
Este mesajul al 3-lea a lui Banti. M-am gandit ca rau nu poate sa faca. Am zis sa fac ceva daca pastile nu iau si nici la dr. nu am fost pt. ca mersul la toaleta (si un pic dupa) e cam dureros.
Daca as sti ca spalatul intravaginal cu bicarbonat poate sa ma ajute in problema asta, as incerca pana la urma. Si daca nu imi afecteaza ovulatia eventual.
va multumesc
pupici 
Ileana
ileana_marius spune:
Catty felicitari pt. examen si succes la celelalte. Am si eu licenta pe 25 iunie (intr-o saptamana!!) si stiu cum e...
Imi pare rau ca nu poti sa iti iei concediu macar o saptamana. Pt. mine e important concediul, nu as putea sa lucrez continuu...pt. ca si la mine este destul stres.
Cat despre bicarbonat nu e pt. fertilitate
, este pt. o infectie urinara (cel putin asta cred ca este). Am scris ceva in urma despre asta.
va pup
Ileana
roxroxrox spune:
Sunt intr-o situatie asemanatoare cu voi fetelor,deoarece am facut o prima inseminare artificiala fara succes din pacate si partea proasta este ca pentru prima data imi pusesem mari sperante,eu nefiind prea opimista de fel, mai ales ca doctorita mea mi-a spus ca dpdv fiziologic nu am nici o problema, mai exact diagnosticul a fost de infertilitate din cauze inexplicabile.
Am la dispozitie timp sa fac max 6 inseminari dupa care ......?????ce-mi mai ramane?????
Pentru FIV nici nu am resurse financiare si ma sperie foarte tare tratamentul hormonal pregatitor.
Sunt hotarata sa fac totul pentru a avea un bebe dar nu sa ma transform intr-un "mutant" sa ma aleg cu cine stie ce dezechilibre hormonale.
Sunt in culmea disperarii...simt ca nu am nici un sens pe lumea asta fara un copil.
iliuta spune:
Buna fetele.
pe toate.
Claudia.....................imi pare RAUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!
Dar cum zici tu, fruntea sus!! Viata merge inainte.
Nu-ti pierde speranta ca o sa reusesti pana la urma.
Ileana marius, din cate stiu eu apa cu bicarbonat e pentru stomac.De ce ai tu nevoie sunt spalaturile cu bicarbonat vaginale.

pe toate.
Mihaela
Monica-Elena spune:
roxroxroxte pot asigura ca nu te transformi intr-un mutant dupa tratamentul hormonal de la FIV. Eu astept sa nasc in doua saptamani un baietl obtinut prin FIV dupa 11 ani de tratamente si pot spune ca nu m-am transformat deloc in mutant am luat in sarcina chiar f putine kg 10 si bebe este marisor. Asa ca nu mai apleca urechea la tot folclorul pe tema asta si nici nu trai cu drobul de sare deasupra capului. Daca iti doresti intr-adevar un copil ai o gramada de variante ca sa il ai. Daca vrei poti si merita tot sacrificiul pe cuvant.
Multa bafta si citeste subiectul cu FIV ca sa te convingi cati copii sanatosi vin pe lume prin acest procedeu si mamicile lor nu e nici una mutant
in urma tratamentului sunt chiar frumusele dar tare mandre de comorile lor.
Monica si Bocanila de 37 sapt din burtica
AMR 18 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
ceciserban spune:
Bine punctat Moni.
Sa stiti ca Moni e o mamica superba si ca ea sunt si vor mai fi multe alte femei dornice cu adevarat sa aiba un
.
Vreau sa nu va suparati pe mine ,dar subiectul asta la care voi tot scrieti e tare deprimant.Si eu la randul meu am invatat de la alte mamici cum trebuie sa lupti pt. ceea ce-ti doresti.E adevarat ca toate avem zilele noastre ca asa-i in viata,dar hai sa nu ne mai vaicarim atata ca viata e frumoasa si merita traita din plin.Hai sa nu ne mai uitam la copii altora ca o sa-i avem si noi pe ai nostri intr-o buna zi si atunci o sa realizam ca eram prea disperate si ca pierdeam esentialul-Sa ne traim propria viata cu bune si cu rele.
Sper ca nu v-am suparat prea tare si va urez mult succes la toate si sa auzim de cat mai multe
.
cecilia
ileana_marius spune:
Buna fetelor!
Azi am fost la dr. si mi-a zis ca nu imi face eco pt. ca e prea devreme si nu are ce sa vada....
I-am spus de problemele mele si in urma unui control ginecologic obisnuit mi-a spus ca e infectie urinara. Asa ca mi-a dat sa iau pastile si sa fac spalaturi intravaginale cu tantum rosa. A zis sa iau si luna viitoare closty si apoi sa vin la el in ziua 14. Asa a fost tot...
Nu mai sper nici luna asta la BB, pe langa faptul ca nici dr. nu mi-a zis ca e posibil (dar nici ca nu), azi ar fi ziua 14 si nici un semn de ovulatie (temperatura mica, mucus nu). Am avut temperatura f. mare in ziua 10, dar nu stiu daca e posibil sa fi avut atunci ovulatia.
Asta e...cum o vrea Dumnezeu. Incerc sa nu ma mai stresez, astept cu nerabdare concediul sa ma relaxez un pic
, sa uit se serviciu, de examene, de transportul in comun...
roxroxrox imi pare rau de problemele tale. Si Claudia se pregateste pt. a 4-a IA si nu si-a pierdut speranta. Succes. Sa ne ti la curent.
Va pup pe toate
Ileana