Cum sa fac sa nu imi pierd speranta?
Raspunsuri - Pagina 14
kla78 spune:
salutari!!!!
CICISERBAN- ai dreptate doar ca nu toate vad viata frumoasa pana nu ne vedem implinite visurile si dorintele!!!!eu chiar nu vad viata asta frumoasa cel putin pana vine un bb sau 2...3....e adevarat ca trebuie sa ne traim momentul dar nu cred ca ajunge sa avem cate un sot iubaret ....parinti ...frati...etc....
ILEANA- nu imi pot da seama de ce nu ti-a facut medicul un eco!!!tocmai ca esti in ziua 14 ar fii fost de mare ajutor un eco ca sa stii cati folicului ai...endometrul ce dimensiune....dar na...nu te descuraja.....si poti spera luna asta ....hmmm...oare cum de ai facut infectie urinara??
ROXROXROX-fruntea sus si inainte!!!!trebuie sa fim tari ...sa gandim pozitiv.....doar asa ne vom putea vedea visele realitate....fara lupta nu obtii nimic in viata
eu maine incep iar tratamentul cu gonal f pt uramatoarea IA.....sper sa fie ultima si invingatoarea!!!!!daca nu va fii nici de data asta voi trece la FIV....eu cred ca sunt sanse mai mari cu FIV....sa dea d-mnul sa fie bine!!!!!!
va pup pe toate si sa fiti cuminti si curajaose!!!
ileana_marius spune:
Nu stiu cum am reusit sa fac infectie, in ultimul timp parca le fac pe toate. Am crezut ca e de la closty, dar se pare ca nu. In ziua cand m-au apucat durerile eram in supermarket (ma gandeam ca poate am racit de la zona cu frigidere).
Dr. asa e el, nu sta prea mult de vorba cu tine, totul e pe fuga, dar e un dr. bun. O sa termin si acest tratament si apoi cred ca o sa iau o pauza si ma las in voia lui D-zeu. Eu sper in continuare, dar cred momentan ca am facut tot ce se poate pt. a face un BB natural. Poate ma indrept catre altceva...
Claudia sa dea Dumnezeu sa rusesti de data asta.

Ileana
ileana_marius spune:
Buna fetelor!
Nu are nimeni nici o veste buna? Eu tot vesti proaste am. Ieri iar m-am simtit rau, f.rau chiar, se pare ca problemele mele cu capul se accentueaza in loc sa fie spre bine. Acum am migrene saptamanal care imi strica toata saptamana. Din cauza lor am intrerupt si tratamentul pt. infectie si acum nu stiu daca mai are rost sa il iau (am mai dat si o gramada de bani pe el). Nu mai am nici probleme si nu stiu daca ar trebui continuat sau nu, trebuia sa iau 5 zile si nu am luat decat 1. As vrea sa nu mai aud de pastile, mereu se intampla ceva si trebuie sa iau pastile. Nu mai rezist, de asta o sa iau o pauza de tratamente (dupa cea de a 2-a stimulare).
Va pup.
Sa veniti cu vesti bune 
Ileana
Chi spune:
Draga mea, poate ai o sinuzita sau o spondiloza, care se accentueaza la frig sau curent si sunt neplacute, intr-adevar.Insa nu trebuie sa le dai importanta prea mare, din punctul de vedere al unei patologii , sunt banale.Cu putina rabdare, scapi de ele.
Curaj, nu lasa sa te doboare!
Nu intrerupe tratamentul pt infectia urinara pt ca o sa-l reiei cu siguranta si daca faci prea multe combinatii, capeti rezistenta.
ileana_marius spune:
Buna fetele!
Draga Chi, este posibil sa fie de la sinuzita (am mai avut probleme cu ani in urma), medicii nu au gasit nimic pana acum si eu am cam ajuns la limita. Am aceste dureri in mod regulat cam de vreo 2,5 ani. Ar fi bine daca mi-ar trece la un moment dat pt. ca sincer nu as vrea sa traiesc asa toata viata.
Va pup si va astept cu vesti pe toate.
Ileana
kla78 spune:
ciao fetelor!!!
ce mai faceti?cred ca sunteti bine!sunt suparata pe voi!chiar nu aveti de gand sa veniti cu vreo veste buna????????????
eu ma apropipii incetut de urmatoarea IA.....sper sa fie ultima si cu reusita!!!!!!!!!!!!daca nu o sa fac FIV.....asa sunt mai mari sansele!
sa nu va suparati ca intru mai rar dar calc meu merge tare rau si inca nu am ajuns sa-l duc la un tehnic.oricum nu ma las eu de voi numai in cazul in care fug la mamici!dar si asa tot mai vin in vizita...sau poate daca sunteti cuminti va voi lua cu mine la mamici!!!!doamne daaaaaaaa
ILEANA- ce vesti ai???
INGERASH,MIHA,SI TOATE FETELE CE VESTI AVETI????
va pup dulce
ileana_marius spune:
Claudia ma rog in continuare pentru tine. Sa de-a D-zeu sa reusesti de data asta. Abea astept o veste buna de la tine...si de la celelalte la fel
.
Eu am terminat perioada "buna" si acum sunt in asteptare... Nu vreau sa ma stresez prea mult cu asteptarea (ca de obicei) si de aceea zic ca nu am prea multe sanse. Mi-a fost rau in perioada cea mai buna
si cateva zile am cam sarit peste
. Oricum mai bine sa fie o surpriza...daca e sa fie...
Vreau sa plec din nou afara cu serviciul la sf. anului si acum o sa ma concentrez pe asta. Poate asa reusesc sa imi abat gandul de la
si o sa ma mai relaxez.
Sper in continuare ca vom pleca toate la
curand.
Va pup
Ileana
catty spune:
Buna fetelor,
Imi pare rau ca nu am mai raspuns, dar am avut o saptamana de cosmar.
luna asta mi-a intarziat ciclul 10 zile, si speram ca va fi bine, dar nu a fost sa fie.
Nu stiu ce sa mai zic, dar iara simt ca intru in pasa neagra, care cat decat incepuse sa dispara.
La munca totul este un haos, si sunt tot mai obosita si mai fara chef de nimic. Mai ales de ieri de cand mi-a venit ciclul. Voi ce mai faceti?
Tratamentele merg bine?
Eu am incercat si metode babesti, am stat si cu picioarele in sus si cu capul in jos dupa ce am facut prostioare, apoi mi-am facut baie fierbinte, ca cica asa se mista mai repede spermatozoizii, dar nimic inca.
Duminica am ultimul exemane, si dupa aceea sper sa ma mai linistesc.
Va pup si sa auzim numai de bine si de 
catalina
elenya_m spune:
fetele!
Stiu ca n-am mai scris de mult, dar v-am urmarit sa stiti ![]()
De ce nu incercati sa luati ceva si pt imunitate, pt intarirea organismului, cu atatea medicamente.. poate aveti nevoie si de asa ceva...
Zic si io..
Credinta face totul posibil!
ingeras26a spune:
Buna fetele!
Kla, bafta multa la IA!
Ileana, Chi, Catty, Elena, Ceciserban (sa ma iertati daca am omis vreun nume, nu este rea-intentie), ce faceti? Haideti cu vesti bune!!! vrem multe gravidutze (printre care si eu) luna aceasta...
M-am enervat (de fapt nu enervat, ci intristat si plans cu tot tacamul, ca mi-a murit o catelusa, o bebelusa de numai 3 sapt; a durut-o burtica rau si a plans, doc nu a avut ce sa-i faca...) si m-am trezit cu rushii in z28, cand de obicei este ceas la 30...nici n-am apucat sa-mi fac sperante luna asta...

Eu: nimic nou sub soare: sunt in z7 CM, ciudat: mi-a crescut temp rau (36.9), evident ca nu am prestat, ca eram super obosita ieri (am fost sambata la o nunta si nu am apucat sa dorm...), dar nu este cam devreme pt ovulatie? dar am eu grija
astazi...Ar fi prea tarziu? nu cred... Am citit acum (scris de Oana, moderatoarea) ca temp poate creste din cauza bauturii??!! am
un pic la nunta...recunosc![]()
Clomifen nu am luat, ca nu aveam cum sa ma duc la monitorizare, asa ca se mai pierde o luna...o sa iau luna viit, mi-a fost frica fara monitorizare, v-am ascultat sfaturile...imi pare rau ca nu am putut acum, dar asta e! macar sa fie intr-o luna...
Peste o sapt implinim 8 ani de cand suntem impreuna si ar fi un cadou tare frumos...

Va
mult de tot pe toate! un ingeras care va iub!