Cum sa fac sa nu imi pierd speranta?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Catty ... imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat (cu septicemia si restul). Nu stiu cum as putea sa te incurajez. Stiu ca eu nu prea am postat aici, dar ... capul sus ! Zambeste ! Nu mai fi obsedata de bebe ! Va veni el ...Eu am 34 ani, am pierdut o sarcina si uite ca tot mai sper. Am discutat cu sotul si am zis asa : incercam pana la 40 ani, daca nu iese, adoptam. Pentru ca eu fara un copil in casa nu voi putea trai. Deci, tot ma va striga cineva "mami" ....
Apropo, sa stii ca nu pentru toata lumea sunt indicate baile fierbinti ! Ba, eu stiam ca sunt chiar contraindicate, atat la femei, cat si la barbati ! Eu nu mi-am facut baie in cada de cel putin un an, numai dush !
Pupici multi,

Irina.

Multe poze cu mine

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Nu stiu ce sa mai zic.......... Sunt asa de debusolata, si ......... sunt iarasi in pasa proasta. Mai mi-a venit cm joi noaptea saptamana trecuta, mi-a curs ceva vineri si un pic sambata si apoi gata........ pe mine cm ma tine 6 zile, in 5 curge mult si in a 6-a numai un pic. Este prima data cand mi se intampla asta. Nu stiu sincer ce sa mai cred.
Imi este asa de frica sa mai merg la doctor sau sa imi fac iarasi sperante desarte. Nici sa imi iau un test de sarcina mi-a frica.
Voi ce credeti ca ar trebui sa fac?
Vreau si eu un sfat, va rog frumos, ca simt ca innebunesc.
Voi ce vesti mai aveti? Cum merge tratamentul? Ceva sperante?
Sper sa trecem toate curand la sectiunea mamici in devenire.
Va pup

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Catty, eu zic sa-ti faci un test ! Nu plec de aici pana nu-mi spui ca e pozitiv ! Eu stau calare pe barza, dar o tin bine sa nu zboare pana nu te urci si tu !
Am un test de sarcina pozitiv. Mai astept sa vad ce se intampla. Pana atunci, tu vino cu testul TAU pozitiv, da ?

Irina.

Multe poze cu mine

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Buna fetelor!
Nu am mai intrat in ultimul timp pt. ca am avut licenta si a trebuit sa invat. Azi am sustinut lucrarea si am luat 10. Am scapat in sfarsit de o problema, de examene...de stres...Anul asta va fi primul concediu linistit...abea astept...
Mai am o saptamana pana la CM, asa ca nu stiu inca nimic...
Claudia ce mai faci? Ai facut IA? Iti tin pumnii in continuare, ma rog sa reusesti...si noi toate la fel...Sa plecam la .
Catty poate fi un semn de sarcina. Daca nu vrei sa faci un test asteapta poate apar simptomele. Iti doresc sa fie

Irina sa ne scri mai des, sa ne ti la curent cu situatia ta.
Va pup pe toate si sa auzim cat mai curand de

Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Catty, hai cu testul... de ce ti-e frica? fii curajoasa si plina de speranta! vrem bb...
Irinuca, ma primesti si pe mine cu voi pe barza? Ai mai facut vreun test?
Ileana, felicitari pt licenta (ce mica esti...); hai, acum du-te in concediu si apuca-te linistita de bb, ca se prinde...
Klaaaaaa!!!! cand faci IA?

Va pupacesc dulce pe toate! Un ingeras care va iub.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Ingeras merci mult. Nu sunt chiar asa de mica, am 30 de ani.
Iti scrisesem mai devreme, dar am sters mesajul din gresala.
La multi ani tie si sotului tau pt. aniversare. Sa va de-a Domnul cel mai frumos cadou . Multa satatate si fericire.

Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari!!!!!

IRINA-felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eu abia azi am citit mesajul tau si am vazut ca esti graviduta,sa dea d-zeu sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si frumos,m-am gandit sa-i pui berzei o zgarda la gat sa nu cumva sa zboare pana nu ne lasa si noua un bb!!!!!

CATTY-iubito relax si calm!!!!!!!ti-am mai zis si ti-au zis si fetele ca asa nu rezolvi nimic!dimpotriva inrautatesti situatia!

fetelor-m-ati intrebat cand fac IA.....maine la 11.30 deci sa-mi tineti pumnii,si joi s-ar putea sa plec cu sotul cu tirul.......nu o sa mai intru vreo saptamana dar fiti sigure ca nu va uit!!!!

VA PUP DULCE PE TOATE SI PE CAND MA INTORC ASTEPT SA VAD MESAJE CU TESTE POZITIVE!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Mai ati vazut aseara la televizor ce vor sa faca idiotii astia din Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale? Astia sunt dusi cu pluta? Cum naiba vor sa creasca natalitatea cand ei vor sa scada indemnizatia pt crestere copil de la 8.000.000 lei la 3.200.000 lei? Cu banii astia nu iei nici pampersul pe o luna, ca sa nu mai vorbim de laptele praf, hainute (care stiti si voi cat sunt de scumpe, de parca micutii ar fi niste ¡§balenute¡¨ƒº ) si minimul strict necesar de care are nevoie un copil. O sa dea cat e salariul minim pe economie. E ca naiba. Asta inseamna ca mamele nu o sa mai poata sta acasa cu bebelusii si o sa se duca direct dupa nastere la munca pt ca oricum castiga mai mult de 3.200.000 lei pe luna.
Este strigator la cer, nu altceva.
Macar de ne-ar lasa sa platim peste cota stabilita la CAS pentru a putea lua mai multi bani, asa cum au vrut sa faca acum cativa ani. Nu am nimic cu femeile care stau acasa, dar si asa mai toti oamenii din Romania fie ca sunt angajati sau nu platesc CAS la stat. Eu nu mai zic nimic. Ne pun sa platim niste dari la stat de ne ustura, si tot noi suntem, cei defavorizati. Mi-e mie groaza. Am un salariu de 4.500.000 lei lunar, iar in cartea de munca am salariul minim pe economie, rate de platit la casa si stau si ma intreb cum o sa facem fata cand va veni bebe.
Voi ce parere aveti? Nu vi se pare ca astia vor sa ne ia pielea de pe noi?
Ma intreb cand o sa ajungem sa platim taxe si impozite si pe aerul pe care il respiram?
Of, credeam ca fosta guvernare era rea, dar acum vad ca se poate si mai rau. Macar aia au marit indemnizatia si au incercat sa faca ceva bun, dar astia vor sa ne omoare ƒ¼.
Sunt furioasa de nu mai pot. Si cand ma gandesc cate femei sunt in situatia mea¡K¡K. Ma apuca jalea.
Acum sa vorbim despre altceva. M-as duce la doctor sa vad care e treaba, apropos de ceea ce v-am spus zilele trecute, dar mi-e frica de mor. Sper sa gasesc forta necesara sa ma duc, pt ca macar asa o sa stiu cum sta treaba.
Cum va mai merg tratamentele? E totul ok?
Sper sa auzim curand de bebei si astia din Parlament sa nu voteze legea asta proasta pt ca atunci papa bebei in tara asta. O sa isi permita numai cei care au bani de ii intorc cu furca, iar restul o sa stea sa se uite si sa sufere.
Va pup si sa aveti grija de voi.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine pt toata lumea.
Si Irina FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!1 SA FIE INTRUN CEAS BUN SI TOTUL SA MEARGA OK.

catalina

Mergi la inceput

Fetelor!!!!
Voi ati vazut ca incepand cu sapt aceasta avem 3 noi? Irina, Jane si Catalina...
Le uram felicitari tuturor, bb sanatos/i (dupa caz, ca se pare ca la Catalina sun gemeni...) si frumosi si sarcina usoara!
Fetelor luati-ne si pe noooooooi! Va rugaaaaaaaaaaam!Ileana, multam pt mesaj.
Tot mica esti, si la 30 (eu am 26, fac 27 la anu'). Sotul nu este sot inca, este prieten...si iubit si tot tacamul...de 8 ani! dar este ca si sot, ca stam impreuna de o gramada de timp.

Un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Nu am uitat!
Kla, in momentul acesta iti tinem pumnii toate! Sa dea D-zeu sa fii bine si sa se lase cu ochisori!

un ingeras

Mergi la inceput