Cum sa fac sa nu imi pierd speranta?
Raspunsuri - Pagina 16
ileana_marius spune:
Buna fetelor!
Catty vreo veste? Celelalte fete....nimic.....
Camy nu ne-ai mai scris...
Eu mai am cateva zile pana la CM, dar nici urma ca ar veni, dar nici alte simptome...asa ca o sa astept. Peste o saptamana voi intra in concediu, asa ca nu o sa mai intru un timp. Sper ca pana revin sa aveti numai vesti bune.

va pup
Ileana
catty spune:
Ingeras26a inca nu stiu daca sunt insarcinata. sincera sa fiu inca nu am facut testul pt ca sunt inainte de salariu si nu mai am bani decat pt strictul necesar. Am citit insa pe net despre scurgeri care pot sa semene cu cm dar nu sunt Acum nu prea stiu ce sa spun. Sunt oricum pe de o parte fericita, iar pe de alta parte ceva in mine plange.
Am ceva probleme acasa cu sotul meu si............... intelegeti voi ce vreau sa spun. 

Daca da Dumnezeu sa fie bebe o sa ma apuce grijile, o sa ma gandesc ce trebuie sa fac, cum trebuie sa procedez, si o sa imi pun toate intrebarile pe care si le pun in general cei care sunt parinti pentru prima data.
Oricum colegele mele imi spun ca este din cauza stresului acumulat din cauza sesiunii si din cauza faptului ca in ultimul timp am avut la serviciu ffffffff mult de lucru.
O sa vad saptamana viitoare care este pana la urma adevarul. Oricum zilele astea sunt prea suparata ca sa mai fac si testul si ma deprim si mai rau.
Mai intai de toate trebuie sa inteleg cum sa rezolv problema casniciei mele, care acum este cam subdera. ![]()
Sper sa reusesc sa gasesc solutia cea mai buna.
Ileana dupa cum vezi vreau sa mai astept ca sa fiu sigura.
Oricum sper ca voi suneti toate bine si ca nu v-ati pierdut speranta si luptati in continuare.
Va pup si sa aveti week-end placut li linistit.
catalina
camy062004 spune:
Ileana mersi ca te mai gandesti si la mine ramasese sa fac hsg.ei bine la-m facut si analiza este buna numai ca a fost cam dureroasa urmeaza sa fac monitorizarea ovulatiei,voi fetelor cum stati?
camy
catty spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti? mai, hai sa va intreb ceva...
In seara dinainte sa imi vina cm am facut
. Apoi dimineata mi-a venit cm care m-a tinut, asa cum v-am zis, o zi pusa cap la cap. Credeti ca este posibil sa fiu insarcinata si sa nu arate inca testul de sarcina? Am facut un test de sarcina ieri care a iesit negativ. Voi ce parere aveti?
Sa fie oare asa? Sa fie bebe dar sa nu se vada inca?
Va rog sa imi raspundeti ca simt ca mor.
Va pup sa aveti grija de voi si sa auzim de 
catalina
Chi spune:
Kla, iti tin pumnii stransi ...stransi ...stransi !
Catty, draga mea, nu poti fi sigura decat dupa o saptamana cand poti face o eco, sa te clarifici.Poate da Domnul si e de bine.
Cat despre problemele conjugale ...eh...nu cred ca este vreun cuplu care se confrunta zi de zi si luna de luna cu o situatie grea si sa nu clacheze, la un moment dat.
Tot secretul, cred eu, este ca macar unul dintre cei doi sa-si pastreze luciditatea si sa faca in asa fel incat sa readuca lucrurile la normal.De obicei, cea mai desteapta si puternica
este femeia.Gandeste-te la lucrurile frumoase si bune dintre voi si la copilul superb pe care l-ati putea avea.
Nu suna bine?
Fetelor, ploua cu gravidute... Haideti, poate prindem si noi trenul asta !!!! Cine se inscrie cu mine la linia de start?
ileana_marius spune:
Claudia sper cand revi sa ai vesti bune
.
Catty ai putea face un test de sange sau eco. Sunt mai sigure.
Camy sa imi spui cum stai cu ovulatia, se pare ca la mine de aici vine problema si sunt interesata de tot ce tine de ea. Poate gasesc si eu o solutie.
Eu sunt in ziua 28 si nu am inca CM, dar cred ca se apropie. Nu am nici semne de sarcina asa ca nu sper prea mult. Abia astept sa vina sa pot sa incep stimularea si sa ma apuc de lucru
.
Dar am si o veste buna. Sora mea a ramas insarcinata. Ieri ne-a dat vestea cea mare. Are 24 de ani si nu vroia acum, dar am convins-o sa nu mai astepte (ca mine care am tot amanat) sa nu ajuga sa aibe aceleasi probleme. Semanam foarte mult, si ea are un inceput de tiroida si s-a cam ingrasat in ultimul an si de aici apar dereglarile hormonale (ca la mine).
Asa ca la anul voi fi nasa nepotului/nepoatei meu/mele. Ar fi o bucurie imensa daca as reusi sa raman si eu, daca nu, tot am o bucurie, pe nepotul/nepoata mea (isi doresc baiat ca si noi).
Va pup si daca tot a inceput sezonul
poate urmam si noi....
Ileana
catty spune:
Buna fetelor,
Nici un semn de viata de la voi
Sper ca sunteti bine. Ileana cum iti merge tratamentul? E bine? Si restul fetelor cum o duc cu tratamentul?
Eu nu stiu ce sa mai fac sau ce sa mai cred. O sa mai astept vreo cateva zile si apoi repet testul de sarcina. Sper sa fie pozitiv. Azi am simtit o presiune in sani si parca ma jeneaza un pic cand merg repede. Nu stiu. Mi-e frica sa nu fie iarasi doar imaginatia mea. Voi credeti ca as fi putut ramane insarcinata chiar in noaptea dinainte de ciclu?
Va rog spuneti-mi ce parere aveti ca eu simt ca o iau razna.
Astept vesti de la voi si sper sa fie bune
Va pup si sa aveti grija de voi 
catalina
ileana_marius spune:
Catty eu deocamdata astept sa imi vina CM, care a cam intazit un pic, dar de venit vine pt. ca am semne (sangerari si dureri usoare). Este posibil chiar azi. Dupa asta voi incepe tratamentul din ziua 5. Sper ca de data asta sa fie bine.
Dupa cate stiu eu nu poti ramane insarcinata inainte de ciclu (la un ciclu regulat), dar nu cred ca e o regula. Asa ca fa un test de sange pt a fi sigura. Iti tin pumnii sa fie pozitiv.
Va pup si va astept cu vesti bune..
Ileana
ingeras26a spune:
Fetelor...
Imi pare rau (a cata oara?) ca nu v-am mai sris de mult, incerc sa ma mai detasez putin pt ca nu mai pot! nu inteleg ce se intampla, nici de ce nu raman...ma consum prea mult, am avut treaba la serv ff multa in ultimul timp, am ajuns acasa numai dupa 24.00, dupa care am mai stat sa lucrez, deci sunt varza.
Am implinit 8 ani de cand suntem impreuna si nu am sarbatorit pt ca a trebuit sa lucrez, ce sa va spun?
Am ras astazi cu o colega pt ca m-a sunat sa-mi dea o veste buna: cica au inceput sa-mi construiasca statuie in fata biroului, inca e mica, dar sa trag tare, ca o sa fie mare cand e gata:))
Sunt in ziua 16 cm, nu stiu ce temp am, pt ca am scapat termometrul din mana ieri si s-a spart; ma duc azi sa imi iau altul.
Deci cu speranta stau prost! Dar cu incarajarile, dincontra:
Catty, du-te sa faci un test de sange, fa-ti si de sarcina! Da Doamne sa fie cu ochisori! hai, da-ne o veste bunaaaaa! cu sotul, nu-ti face probleme, ca trece, asa sunt barbatii, au si ei (ca si noi) pase mai proaste...
Kla, iti tinem pumnii sa fie bine!
Ileana, poate e, cine stie? sa ne spui maine ca nu ti-a venit si sa te duci sa faci test!
Camy, bafta la monitorizari!
Chi, ma inscriu cu tine la start! este tare frumos ce ai scris...
Irinaaaa!!! nu ne mai iubesti? ce faci?
Va 
pe toate mult, mult! si ma duc si eu acasa, ca pana la urma ma da afara (azi mi-a zis in gluma la tel:"sa nu care cumva sa vii inainte de 22.00"...). Un ingeras care va iub!
ileana_marius spune:
Ingeras important este sa nu ne uiti. Din pacate pt. mine nu cred ca am ramas, ma doare burta de cateva zile ca inainte de CM si am singerari, asa ca, cred ca vine azi. In mod normal cand aveam aceste dureri imi venea in aceeasi zi, acum nu prea stiu ce se intampla. Am auzit ca tratamentul pt. stimulare poate deregla CM, chiar si euthyrox-ul pe care il iau pt. tiroida (de aproape o luna). Pana acum am avut CM regulat, era singurul lucru bun pe care il aveam. Daca raman si fara asta nu stiu ce o sa mai fie...
. Eu abea asteptam sa incep tratamentul pt. stimulare...poate a 2-a oara este cu noroc.
va pup
Ileana