Cum sa fac sa nu imi pierd speranta?
Raspunsuri - Pagina 17
catty spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti?
Sunteti toate bine?
Ingeras26a las-o mama mai usor cu munca pt ca altfel o sa mori de tanara.
Nimeni nu iti face statuie in fata biroului sau te lauda. Asa faceam si eu la inceput. Vroiam sa fie totul ok si sa ma aprecieze toti. Cu timpul am inteles ca fiecare este pt el si deci acum sunt un pic mai relaxata.
Mai fetelor, morrrrrrrrrrrrrrrrrrr de nervi.
Sanii ma dor de nu mai pot,iar cand merg este un chin, iar acum simt ca mai au un pic si imi plesnesc. In maxi-taxi daca stau pe scaun ametesc si ma simt destul de rau. Ce sa fac?
Sa mai repet testul de sarcina sau sa mai astept? Voi ce credeti?
Ma omoara incertitudinea asta. Daca nu este bebe, de ce ma dor sanii la 0 saptamana dupa ce mi-a trecut ciclul, de ce am mereu dureri de cap si ma simt obosita,de ce mi se umfla in fiecare zi picioarere, lucru pe care au nu l-am patit pana acum vreo cateva saptamani, de ce ametesc in masina?????????????????????![]()
Doamne, ce sa mai fac? Un sfat, va rog ca simt ca mor.
Aveti grija de voi
Pupici
catalina
ingeras26a spune:
Ileana, cum sa va uit? Nici nu se pune problema!
Stai linistita, ca, vorba Danutei, se termina luna asta , dar mai urmeaza si alte luni...
Catty, incerc, dar nu pot! Nu caut aprecierea nimanui, pt ca stiu ca nu mi se ofera...eu sunt Capricorn si am invatat ca trebuie sa muncesc mult pt orice in viata... nu vine nimic pur si simplu, cel putin nu pana acum :((
Du-te si mai fa un test, dar eu zic ca mai bine sa-ti faci din sange! este mai sigur si macar ai o certitudine, nu?
Cu mine se intampla ceva ciudat: pana acum am ovulat in fiecare luna de cand imi iau temp si teste de ovulatie, tot timpul in z 14-15; acum sunt in z 18 si temp este 36.2. Nu am mai avut-o niciodata asa mica, de cand mi-o iau. Deci de ovulat nici nu se pune problema, de mers la monitorizari nu am bani acum...poate luna viit :(( sunt cam amarata si eu, dar incer sa ma gandesc ca stie D-zeu ce face si o sa-mi dea bb cand crede El ca este momentul. Macar ma mai alin cu asta...
Va pupacesc mult pe toate! Sa aveti o seara frumoasa! Un ingeras care va iub.