Ortodoxism din Postul Mare in Postul Mare

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Sabina,Domnul sa-l ierte si sa-l odiheasca in pace.
Voua sa va dea putere sa ii faceti cele crestineste si sa treceti cu usurinta peste durerea provocata.

Joanna

Credinta e un risc al ratiunii; dar nicidecum o anulare, ci, dimpotriva o iluminare a ei.

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Condoleante, Sabina. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa va dea putere in zilele ce vor urma.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

sabina, Dumnezeu sa-l ierte pe socrul tau
Sorina,nu te supara, dar cunosc multi preoti care nu sunt de acord cu ritualul asta cu lumanarile. seamana mai mult a magie. intr-adevar e foarte bine sa te rogi, mai ales la miezul noptii cand e mai liniste si te poti concentra mai bine, e foarte bine sa tii post, sa faci matanii, sa dai de pomana, dar asta cu 9 lumanari, le lasi sa arda un sfert, iar le aprinzi, nu prea vad ce legatura au cu ortodoxia

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Va mu;ltumesc din suflet pentru vorbele voastre.
Dar cel mai mult m-a uimit reactia sofiei....cititi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=4" target="_blank">aici

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Draga Sabina,condoleante si Dumnezeu sa-l ierte!De multe ori ma gandesc la moarte si imi dau seama ca nu sunt pregatita pentru asta.Viata trece atat de repede!Si timpul ne amageste fara sa ne dam seama.M-am intristat cand am auzit de moartea socrului tau.Sa ne rugam pentru sfarsit crestinesc si raspuns bun la infricosatoarea judecata a lui Hristos!Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Sabina, Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Sabina, imi pare rau. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l primeasca in imparatia Lui.

----------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui Codrin(19 aprilie 2002) si a Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

Sabina, Dumnezeu sa il odihneasca pe socrul tau si voua sa va dea putere sa treceti peste aceste momente grele !

Adita, eu cred ca am intalnit ritualul de care spune Sorina (cu cele 9 lumanari, postul si rugaciunile respective) la Pr. Ilarion Argatu, care il recomanda in cazuri de vraji si necazuri. Nu sunt insa sigura si nu vreau sa fac afirmatii gresite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Buna, dragelor!

Uitati aici un link despre acea rugaciune:http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=365&&idart=676&&numecap=Societate&&cc=ilarion%20argatu

Am citit anul trecut un articol in Formula As despre manastirea Caraiman si despre parintele Gherontie Puiu. Sunt acolo 2 rugaciuni pe care el le recomanda, scurte, care trebuie spuse de 30 de ori timp de 40 zile. Iti iau f putin timp, va dau si link-ul. Ceea ce vreau sa spun este ca nu reusesc sa duc la capat aceste 2 rugaciuni, asta de cateva luni. Efectiv cel rau imi pune tot felul de piedici, desi iti iau cateva minute....La un moment dat era a 39-a zi, reusisem, mai aveam o zi. Evident ca am adormit... Dar nu ma las, sper sa reusesc in final...Nu am mai pomenit asa ceva. Va pup, o zi frumoasa, plina de lumina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Sabina, mii de scuze, cu asta am vrut sa incep, dar mi-au zburat gandurile... Condoleante, Dumnezeu sa il ierte si pe voi sa va intareasca!

Uitati link-ul despre manastirea Caraiman si despre parintele Gherontie Puiu:http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=637&&idart=5693&&numecap=Spiritualitate&&cc=manastirea%20Caraiman

Va pup!

Mergi la inceput