Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 26
Raspunsuri - Pagina 7
utocatalina spune:
Mishulina bine ai facut..cit priveste Giulestiul nu cred ca faci vreo brinza sa iti dea repede rezultatul, dar poti incerca...cine stie? Eu nu stiu nr. de telefon de la Giulesti! Iti tin pumnii!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
Mishulina spune:
Adevaru' e ca nici eu nu cred sa se miste repede aia de la Gulesti! Te tin 1 ora-2 pe hol pana te inteapa si apoi vreo 2 zile pana se cacaie cu rezultatul,parca iti fac o favoare!Eu vreau sa aflu mai repede,ca sa stiu ce-i zic lui T! Multumesc inca o data,Cata
Catalina,te rog din suflet,nu te mai necaji,ca stresul dauneaza grav....fertilitatii(stiu pe pielea mea)si voi aveti de chemat barza zilele astea! Nu stiu ce sa zic in situatia ta,e urat ca nu ai avut cu cine vorbi dar mi se rupe sufletul sa te "vad"asa trista...Fa cum zice Cata ca ea a mai mers pe la doctori si poate va fi bine...Iti tin pumnii
tania-z spune:
Mishulina petele tale pot sa insemne mai multe lucruri. Poti avea "spotting" inainte de rushi sau poate sa apara in locul rushilor, l a implantare. Culoarea este, insa, un semn ca e bine sa mergi la medic. Mie mi s-a spus ca, daca apar pete rozalii exista riscul de desprindere al sarcinii si trebuie neaparat sa merg la control. Nu vreau sa te alarmez, ai luat hotararea cea mai buna. O felicit pe Cata pentru ca a fost pe faza sa-ti dea nr. de tel. de la clinica.
Incearca sa nu-ti faci prea mult griji si ia Utrogestan in continuare.
Bafta multa!
Tania
& Punctuletz 7+
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
Catalina spune:
Cata, iti multumesc pentru incurajari si sfaturi. La fel si tie Mishulina, nici nu stiti cat conteaza un cuvant bun (adica ba stiti ...). De o ora sun la toate spitalele sa gasesc ceva liber si, minunea lui Dumnezeu, m-a sunat chiar acum doctora sa ma cheme maine dimineata.
Asa m-am bucurat ... mi-a ajutat Dumnezeu sa ma sune ... ca nu mai credeam sa mai rezolv ceva luna asta. Maine la 8:30 tre sa fiu la ea.
Va tin la curent si va pup dulce pentru "intaritoare".
Catalina
Mishulina spune:
Multumesc Taniuta,
simt ca imi plesneste capul de ganduri,dar trebuie sa ma adun si sa fac ce e mai bine!Numai daca as sti cum e mai bine....
Cristinna spune:
Mishulina mama, cu intarziere iti spun pt ca nu mi-a mers internetul pana acum...iti tin pumnii stransi sa fie bine
si Da Doamne sa fie si cu ochisori
.Acum trebuie doar sa te calmezi pana maine cand ajungi la
si sa speri ca minunea se va intampla
,asta daca nu cumva s-a intamplat deja
.
Tu poti fi mai increzatoare decat mine care deja in ziua 22 cu durerea laterala de sani si colcaieli prin burtica simt ca peste max 5 zile vor veni rushii iar
.
Asa ca fi optimista , eu o sa ma rog pt tine si o sa-ti tin pumnii!!!
Cristinna
annaa spune:
quote:
Originally posted by MRL
ana, tu ai avut dureri de sani si de burta in aceasta perioada de asteptare? Pe mine durerile de sani au inceput in aproierea zilei in care ar fi trebuit sa imi vina ciclul. Daca ii ating ma dor sfarcurile, ii simt mai grei dar sunt mai sensibili seara. Burta nu ma mai doare si nu am senzatia ca mi-ar veni ciclul.
La mine a fost prima luna cand am luat Utrogestan si nu ma asteptam sa patesc asa ceva.
Prietena ta intrerupe UItrigestanul cand ii vine ciclul sau mai devreme?
Pupicei dulci
LilianaM
La mine sani se umfla si ma dor la fiecare CM, asa nu am vazut nici o diferenta, doar ca CM este mult mai abundent si am usoare dureri de burta.
Prietena mea a luat o perioada 12zile si o perioada 14zile parca din a 14-a zi, si pe urma astepta sa vada ori sa fie
ori sa vina CM.
Ana
iepurila spune:
Fetele dragutele,
La initiativa Mishulinei am sa revin cu rezultatele analizelor mele care iesisera din valorile normale (ma refer la globule albe caci VSH-ul mi-a iesit bine). Era vorba de procentul de limfocite care a iesit 45.1% (25.0-40.0 valori normale) si volumul trombocitar mediu - 6.6 fata de 9-20 valori normale.
Stiti cumva ce releva rezultatele astea. Cam cat e de rau?
Cristinna, hai nu mai plange ca nu e cazul inca. Ridica ochisorii si zambeste.
Catalina bafta maine la control si sa ne spui si noua.
Mishulina si tie iti tin pumnii stransi -stransi
Cata, parca maine te duci la T. Sa dea Domnul sa ne dai vesti bune.
Va pup pe toate dulcic
Felicity spune:
Fetele dragele de voi, imi pare rau ca va confruntati cu lucruri de genul celor intamplate Catalinei si nu exista seriozitate cand fiecare isi pune atata sperante.
inteleg marea dezamagire si sunt alaturi de voi. va pup pe toate 
pe mine m-a durut spatele cand am ramas, si in spate am avut tot felul de dureri si intepaturi, ca ma gandeam la o sarcina extrauterina. cred ca pana la urma erau de la uterul meu retrovers.
e asa de atipic totul, difera de la sarcina la sarcina, darmite de la om la om.
Mishulina bafta multa la testul de sange.
bafta tuturor fetelor la teste pozitive 
utocatalina spune:
Felicity sanatate multa si tare sunt curioasa care din noi va deveni colega cu tine luna asta la burtici!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata