Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 26
Raspunsuri - Pagina 6
maraki spune:
Mishulina, prima zi de ciclu se considera cea in care iti curge sange normal si mult.Nu pune la socoteala ziua asta daca tot continua asa.
Fetelor stiti cumva in cazul in care ramai gravida ai dureri de mijloc?Eu sant in ziua 19, azi am fost la clinica ,mi-au luat sange si am facut un Choragon.Peste doua zile trebuie sa sun sa mi se spuna daca am ramas gravida iar in cazul ca nu sant mi se face noul plan de stimulare.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Monica eu cind am ramas mai demult, acum vreo 7 ani, am avut dureri de mijloc, dar si aici difera de la gravida la gravida, pot fi sau nu semn de graviditate sau de rusi..depinde..bafta!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
maraki spune:
Catalina durerile astea parca sant altfel decat cele cand vin rushii...le simt altfel
. Aflu poimaine cum e treaba
Vad ca numaram zilele impreuna
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Mishulina spune:
Fetelor,eu nu mai rezist!Cred ca ar trebui sa fac un test din sange,nu? Stiti cumva unde sa ma duc? Undeva unde se fac analize azi(adica nu au liber) si iti da rezultatul repede!
Fetelor din Bucuresti,please,un sfat...Cata,sti cumva,ai facut vreodata?
utocatalina spune:
Mishulina Medsana scrie pe tine..cel mai urgent...Telefon : 021- 410.86.43 / 410.85.43 / 410.84.59 / 410.84.03...suna si vezi..eu am vrut o data sa fac dar dura parca 1 zi si plecam din Bucuresti, cind m-am intors era deja tirziu..suna repede..
Cafeluta
Cata
Mishulina spune:
Cata,multumesc din suflet pentru informatii si promptitudine!
Sun chiar acum sa vad ce aflu....Ai idee pe unde isi au laboratorul? Stiu ca au mai multe puncte...
utocatalina spune:
Mishulina pe linga piata Cotroceni..ia vezi tu la www.medsana.ro/ Adresa : Str. Nanu Muscel nr.12, sect. 5 Bucuresti. Dar suna repede si zi-ne si noua ce si cum!
Cafeluta
Cata
Catalina spune:
Dragele mele, va rog mult dati-mi si mie un sfat, spuneti-mi voi ceva ca sunt cu lacrimile in gat.
Azi, ziua 14, m-a programat dna dr neamtu de la parhon la a doua echo pe luna asta. Vineri, in ziua 10, nu a vazut nici un folicul dar mi-a zis ca e optimista pentru ca "endometrul este frumos si deschis" (ce a vrut sa zica, ea stie). Pe concluzia consultatiei a scris endometru de 6 mm. De obicei, fara medicamente ( luna asta am luat Ova-Mit/Clomifen), prin ziua 13,14 endometrul era de 4 mm.
In orice caz, am asteptat-o o ora azi, dupa care mi s-a transmis ca a plecat si, deci, sa imi iau talpasita. Am sunat-o la mobil, ioc! I-am dat sms, iara ioc.
Sunt cu nervii la pamant, va dati seama, aveam si eu sperante ca voi vedea care e situatia. Am facut si luna asta praf ca nu stiu cand m-as mai putea duce daca nici macar nu o gasesc sa vorbesc cu ea si apoi se face prea tarziu. Sunt terminata.
Vroiam sa va intreb, poate imi ziceti voi. Cum ziceti ca ar fi bine sa prestam luna asta ? Din cate in cate zile, dimineata sau seara ? Alte sfaturi mai aveti ?
Mentionez ca de cand am inceput sa iau Ova-Mit, temp este numai peste 37 (intre 37.2 si 37.4). Ieri (ziua 13) am prestat si acuma nu stiu ce sa fac, am inteles ca nici in fiecare zi nu e bine.
Offf, daca m-ati putea ajuta cu un sfat ...va raman recunoscatoare.
Multumesc,
Catalina
Mishulina spune:
Am sunat! Maine dimineata sunt la ei! Acum sunt la scarbici si nu pot sa plec,de fapt si tipa cu care am vorbit a zis ca e numai bine maine dimineata,ca dupa manifestari trebuie sa se intample ceva pana diseara:ori imi vin rushii,ori nu si atunci mai trag maine la prima ora un test si daca nu e concludent ma duc la ei...
Multumesc Cata,Exact adresa asta mi-a dat-o si ea! Oare astia de la Giulesti n-or face,ca mi-e mai aproape....
utocatalina spune:
Catalina hai sa o luam metodic..faza cu inchisul telefonului si cu statul degeaba mi se pare de rahat....in fine...daca nu a vazut nici un folicul nu stiu prestatul la ce duce..daca vrei cu adevarat sa vezi cum stai ca sa poti presta cind trebuie incearca o monitorizare maine si la alt doctor..daca nu si zici ca ai prestat ieri presteaza joi seara, pina atunci cei de ieri vor trai iar daca apare un folicul in zona care sa creasca ca fat frumos si sa faca poc,
oricum vor fi in zona...sfatul meu..nu mai devreme de joi seara prestatul...si nu mai plinge, ca ai zis si singura ai endometru ok fata da alte luni
...
Cafeluta
Cata