Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 26

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alexia prima temp. este cea buna..si eu patesc la fel daca o iau de 2 ori..

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Cătălina, sunt în ziua 12, și temp a fost de 36,3 și după ce am mai ținut termometrul cîteva secunde a urcat la 36,4, și cam asta era temp normală pentru mine în perioada asta
Cristinna, o să încerc să o iau vaginal, dar mă gândesc eu, că, chiar dacă temperatura luată oral e puțin mai mică, proporția ar trebui să se păstreze, nu? Adică, cu 2-3 unități mai mică în ambele faze.
Mulțumesc de informații, sunteți super1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am auzit de luatul temperaturii, dar nu stiu din ce zi pana in ce zi. Nu stiu nici intr-o luna pe ce parte ovulez(pana acum credeam ca o luna pe o parte, o luna pe alta)
Oricum, la mine nu cred sa fie probleme cu ramasul ci cu mentinutul sarcinii. In tot cazul nu mai am trompa stanga asa ca e mai nasol.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Laura_Ioana, temperatura se ia din ultima zi a CM (deci cam z.4-5) si pana la sfarsitul ciclului. Un site foarte util in sensul asta, si care te va ajuta mult sa-ti dai seama ce se intampla cu tine este www.fertilityfriend.com
Iti creezi cont acolo si notezi temperaturile in fiecare zi.

Poti afla pe ce parte vei ovula daca mergi la monitorizare (= echografie vaginala). Acolo se vad foliculii si endometrul. Se face una prin ziua 10, apoi in functie de marimea foliculilor eventual te mai cheama o data. Si apoi te mai poate chema si dupa ovulatie, ca s-o confirme.

De ce spui ca problema ta e cu mentinerea sarcinii? Care e povestea ta?

Mergi la inceput

Lasa Laura ca dupa cum vezi si cu o trompa si cu 2 toate suntem in aceiasi oala...mergem inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Adevarat a Inviat, fetelor! si bine v-am regasit.

Eu am fost plecata cateva zile la tara si v-am dus dorul. Imi pare asa de rau ca doar azi am vazut fete care asteptau raspunsuri de la mine si eu le pot raspunde abia acum!!!

MRL da, si eu am luat Utrogestan 3/zi, si, la vremea respectiva mi-am pus aceiasi problema, daca influenteaza sau nu venirea CM. Au fost cateva fete care mi-au raspuns foarte clar ca nu: daca e sa vina rushii vin oricum - cu sau fara Utrogestan. Eu am luat in luna in care am ramas insarcinata si am continuat pana m-a schimbat dr. pe Gravibinon.

Mishulina si eu zic sa repeti testul, stiuca la mine a fost altfel, dar sarcinile sunt asa de diferite! Sa vezi la mamici, ca una nu prea seamana cu alta! - ca uneori chiar te gandesti "oare chiar sunt insarcinata?"

La mine primele "semne" de sarcina au fost TOTAL NESEMNIFICATIVE: nu dureri de sani (nici macar sani tari, ca inainte de ciclu), colcaiei obisnuite in burtica (la fel ca la rushi), nu greturi, nu stari de rau. Daca nu-mi faceam testul, doar intarzierea menstruatiei ar fi zis ceva, dar cum eu mai avusesem probleme cu menstruatia, nici acest lucru nu era un argument forte. Si acum ma consider atipica, prin comparatie cu celelalte mamici carora le-au crescut sanii, le e rau, dorm mult (eu am inceput sa am insomnii) etc. Asadar cred ca testele repetate la 2 zile sunt cele mai bine argumente.

Cata voi, bag de seama, ca v-ati aliat cu temperaturile de afara, care au fost prea scazute pentru luna aprilie. Deci sunteti in consonanta cu natura... Acum serios, pe ce data ar trebui sa vina rushii, ca sa stiu sa tin pumnii stransi sa stea departe?

Pupici

Tania & Punctuletz 6+
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Taniuta saniuta..hat mai am de stat...vreo 10 zile..sunt abia in ziua 18...abia pe 13 mai daca este sa vina rusii, vor veni..pina atunci inca sper sa fie bine..pentru siguranta mai trag o eco maine..ziua 19!Santate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc, Maria- Alexia. Pai povestea mea nu e f diferita de a multora din fetele de pe forum. Am avut 4 sarcini:3 pierdute la varsta mica-6,7,8 saptamani-(2002, 2004 si 2005) si o sarcina extrauterina pe partea stanga, in urma careia am ramas fara trompa(2003)

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Dragele mele,nici nu stiu ce sa mai zic....Am un nod asa de mare in gat si unul in stomac ca nici nu mai pot vorbi...
Cred ca azi mi-au venit rushii! Zic "cred" pentru ca se manifesta ciudat,adica nu-s decat niste pete rozalii,nici macar rosii si nu insotite de "traditionala" durere de burta! Prima data le-am observat aseara dar arau prea palide,asa ca am zis sa vad ce se intampla peste noapte...Azi dimineata se accentuasera dar tot nu au trecut de stadiul de roz...Primul meu gand a fost ca poate e un ciclu fals,adica sangerarea de implantare a oului,desi am auzit despre asta ca sunt pete maronii nu roz! Asa ca am tras repede un Clear Blue(asta aveam in casa)in speranta fierbinte ca poate vom fi doi care sa ii spunem sotului meu "La multi ani" in dimineata asta. Dar nu a aparut decat o liniuta,ironic de clara,pronuntata,foarte albastra,cu marginile bine conturate, "ca la carte",probabil cu mesajul: " uite,sac,vezi cat e de negativ testul tau? Vezi ca nu meriti o bucurie asa de mare? Vezi ca de ce ti-e frica nu scapi?(adica laparo?))
Asa ca nu mai exista nici o ziua 28 ci doar o "mareata" zi intai(asta daca intr-adevar mi-a venit ciclul ca e cudat ca in afara de acele pete nu am nici un simptom,ca niciodata...)
Chiar voiam sa-l sun diseara pe T sa ma programeze la laparo...Voi ce ziceti? Sa mai astept? El a zis sa sun chiar in ziua in care imi vine.... Tania,as avea mare nevoie de parerea ta,daca poti,te rog!

Uoana, m-a pus serios pe ganduri ce ai relatat despre experienta ta cu T la laparo,probabil eu voi fi urmatoarea pacienta si ma descurajeaza atitudinea lui! Cam asa a fost si cand am fost eu la cabinet,adica arogant,la inceput mi-a vorbit cam de sus si mi-a spus sa iau Utrogestan,dar nu mi-a dat reteta,a trebuit sa-mi notez intr-un carnetel doza si alte detalii... De aceea sunt derutata,ca si tine,si nu stiu ce sa fac!
Va pup pe toate... si multumesc pentru sprijin!

Mergi la inceput

Mishulina nu stiu ce sa-ti zic...si eu urasc testele Clear Blue..uff...si daca este negativ stiu ce gindesti si simti acum...cu rusii ar trebui sa vina mai abundent, alfel cum, nu? Si eu vreau sa fac laparo in mai cu T..ce s-a intimplat cu Uoana ca vreau sa stiu si eu?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput