Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 26

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

ana, multumesc mult de raspuns. La mine a fost pentru prima data cand am avut dureri de sani cu o zi inainte de presupusa zi in care ar fi trebuit sa imi vina ciclul. Din aceasta cauza am fost cam bulversata si m-am gandit ca poate este bb. dar a fost o alarma falsa. Maine o sa fiu in plina defilare a rushilor. Pupicei dulci
mishulina, iti tin pumnii sa fie bine maine cu testul de sange.
Tania, un pupicel dulce pentru tine si punctuletul tau de 7+. multumesc frumos de lamuriri
Fetelor, va pup pe toate
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Felicity adica la SEU te doare spatele? Am si eu dureri de spate altfel decat cele cand am CM( pe mine ma doare mijlocul doar cand imi vine nu si inainte)si sant in ziua 19 .Eu nu mai tin minte daca am avut un semn de sarcina la copii pt ca au trecut 18 ani de atunci...Mai am o intrebare pls...cand am fost la monitorizare in ziua 12 dr mi-a spus sa prestez neaparat in ziua 13...asta era cea mai importanta zi pt prestare...dupa ziua respectiva( 13 ) astazi este a 6 a zi.Eu cand am ovulat pt . ca dimineata mi-a luat sange si voi afla in doua zile daca am ramas gravidutza... ???Stiu ca a 7a zi DPO iese testul si din cauza asta sant in ceata....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna, fetele si Hristos a Inviat!

Apar si eu la spartul targului dar n-am ce-i face - am fost plecata din oras si astzi la servici am intrat direct intr-un seminar luuung de 8 ore.
Ma bucur mult sa va revad ca tare trista am fost aseara cind n-am mai gasit nimic.

Am citit cu constiinciozitate tot ce ati scris, mi-am si notat si acum raspund pe rind:
Catalina m-am uitat si io pe grafic... ce sa zic... si mie mi se pare ca ziua ovulatiei a fost 14, dar pina nu se ridica pirlita asta de temperatura, nu bag mina in foc...

Florinini, si pe graficul tau m-am uitat si tare bine mai arata. Ai un grafic trifazic de toata frumusetea. Sa vedem in continuare ce va fi. Dupa cum stii, noi doua numaram impreuna .

Alexia, tu te minunezi de 36.0... sa vezi cum e cind ai 35.6 - ca te uiti crucis la termometru si zici ca nu-i adevarat. Iar in ciclul respectiv, temperatura de dupa ovulatie n-a trecut de 36.6. Eram rece ca o broasca. Apropo, daca temperatura asta anemica ai avut-o inainte de ovulatie, ar putea fi un semn ca esti foarte aproape de momentul ovulatiei. In general, de cite ori am avut temperaturi din astea "critice" s-au dovedit a fi "pre ovulation dip".

Si apropo de temperaturi si anotimpuri, am dezvoltat si eu o teorie, bine, nu foarte originala si destul de logica. Cel putin in graficele mele se vede clar diferenta de anotimp, de fapt de temperatura din casa. Iarna, spre exemplu, cind in casa e cald, temperaturile sunt mai mari, ca si vara de altfel. Primavara si toamna, cind casa nu e incalzita (eu stau la bloc), temperaturile scad. Nu mult, dar sesizabil... Ce face omu cind n-are ce face... filozofeaza

In alta ordine de idei, eu sint in ziua 9DPO, iar de citeva zile mi-a sarit temperatura in aer: 36.93 - 36.86. Temperaturi asa crescute n-am mai avut de nu stiu cind. Acu sa nu le deochi, ca parca vad ca maine cad in cap... Sanii ma dor rau de tot cam de cind am ovulat, s-au facut mari (arat si eu bine ), dar nici nu pot sa merg de durere. Pentru mine asta nu e cine stie ce simptom, caci mi se intimpla destul de des acest fenomen. Mai ciudate sint temperaturile astea maricele. Sa vedem ce se intimpla in zilele urmatoare si o sa fac si un test.

Va pupa fata

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna fetelor,
hop si eu intr-un tarziu.
Uoana imi pare atat de rau ca te-a dezamagit dr.T
Ma bucur in schimb ca te simti bine, poate ai putin timp si ne povestesti cam ce a gasit pe acolo, daca stii. Cum a decurs totul, cate zile ai stat internata, etc.
Oare de ce a avut un astfel de comportament? Eu cred ca nu se pune problema banilor, deoarece multe fete de pe acest site il lauda cum ca nu ar lua bani nici pe consultatii. A fost intr-o pasa mai proasta sau ce?
Alexia27 eu ma pot mandri cu temperaturi de 36.0 si asta cam in fiecare luna prin z. 11 - 12, dar la mine e un grafic medicamentos si un CM indus.
maria_alexia multumesc mult, chiar mi-ai mai dat o speranta. Am bifat vineri si sambata cate un test de ovulatie, bineinteles ca au fost negative. Mai incerc si in zilele urmatoare unul, poate ca a fost prea devreme pentru CM-ul meu lung.
Mishulina si maraki nu vreau sa va contrazic, dar eu neavand CM, decat cateva pete induse cu progesteron ... am intrebat medicul care zi o consider prima. Mi-a raspuns : prima zi este ziua in care a aparut prima pata (de orice culoare).

Succes fetelor care mergeti maine la control, monitorizari, analize.

Ale draguta de tine, bafta la tinut temperaturile pe inalte culmi. Am mai scris asta, dar o repet: cat ma bucur ca ti-am cerut parerea pe mail, uite acum ... cu problema asta tehnica....

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Buna seara fetelor! Vad ca multe dintre voi treceti prin aceeasi stare ca si mine.
Sunt in ziua 5 DPO si sunt surprinsa tare- ma dor ovarele si putin spatele- niciodata nu mi s-a intimplat - ma dureau in ziua cind soseau rushii. Sinii ma dor de a doua zi dupa ovulatie si ma uit in oglinda (sper imaginatia sa nu-mi joace feste)parca sunt mai mari ca niciodata.
Doamne ce emotii am !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor dragi,
Ce bine ca pot sa intru iarasi la discutie cu voi, bineanteles tot tarziu si contra timp cu voi, dar asta este(mama lui de fus orar).
Am citit tot ce ati scris si tare multe s-au intamplat de la ultima intalnire cu voi.

Eu sunt in ziua 26 si ziua 9DPO cu temp care au inceput sa scada de 2 zile, nu cred ca lucrul asta e prea bun, dar mai am 2 zile si astept venirea rusilor, daca se tin de cuvant si vin la 28 de zile. Nu am simptome de rusi cu exceptia unei usoare colcaieli prin burtica care m-ar face sa inteleg ca rusii ar venii, in rest nimic.
Vad ca voi inca rezistati pe baricade nu va dati batute ca vin si eu dupa voi sontac,sontac.

Ale zici ca am un grafic frumos, eu te cred ca eu dupa cum ti-am spus sunt novice si nu stiu sa mi-l citesc de tuta ce sunt, oi invata si eu pana la urma ca cred ca timp am destul la dispozitie. Astazi l-ai vazut cum e este cao coada de avion in cadere, e inca OK? Ca atunci ma gandesc si eu la altceva si incerc sa ignor rusii

Va pupez pe toate si sper sa-mi revin si eu din starea asta de lene care ma bantuie in ultimul timp.

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetele dragute
Cata..unde esti mama si de ce stai atata la ? Abia astept sa apari si sa ne spui noutatile.
Florinini,deci pana la urma graficul tau arata bine dupa cum zice Ale. Daca ea zice ca e ok..atunci sigur poti sa ai incredere.
Ale scumpasper sa fie de bine treaba cu sanii si cu temepratura ridcata.Sa-ti dea D-zeu un test cu doua liniute.
Costi si tie la fel dragutza!
Mishulina asteptam vesti bune..sa fie cu ochisori daca se poate!
Ieprurica, MRL,Danangie,Alexia27,Mirona,Maraki,anaa..va pup si va imbratisez pe toate
.
Tania, Cora, maria_alexia,felicity sanatate multa voua si bebeilor

Cat despre mine, azi sunt in ziua 22, a 10 DPO..azi mi-a crescut temepratura orala pt ptima data la 37, dar cred ca degeaba pt ca semnul ruhilor persista..dureri mari laterale de sani si colcaieli de burtica...asa ca...speranta e mica..chiar foarte mica din pacate.
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Pup fetele scumpe și dragi
Ale, îți țin pumnii strânși de tot să fie bine și cu 2 liniuțe!
În altă ordine de idei: azi, record personal la temperatură - 35,9 și sunt foarte mândră de mine. I-am zis soțiorului că în ritmul ăsta va trebui să mă dezghețe în fiecare dimineață și să mă scoată din hipotermie. Brrr. Sper să fie dip-ul ăla.
Mirona, crezi că faza cu prima pată - prima zi e valabilă și la un CM neindus de nimic? Că dacă e așa, se schimbă treaba. Oricum, o s-o întreb și eu pe doc vineri, să vedem dacă părerile sunt la unison.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cristinna si restul fetelor am ajuns...era foarte aglomerat si abia la 8:40 a venit si T...m-a luat prima si mi-a aratat pe monitor ca foliculul a facut demult poc si mi-a zis ca durerea mea o fi fost de la vreo inflamatie, ceva..sau chiar de la ovulatie..asadar vestile sunt bune..acum urmeaza asteptarea..in fine temp. a crescut incet la 36.9...ce bine...sunt in a19-a zi si cred a 5-a de DPO...pupici!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele, am revenit de la doctor si eu zic ca am vesti bune, desi nu foarte detaliate.
Doctora mi-a facut echo si a zis ca "in mod clar" s-a produs ovulatia - ceea ce pentru urechile mele e o mare noutate si sa prestam cam la 36/48 de ore.
Mi-a zis ca ar fi sanse chiar si luna asta, ca Metforminul asta se pare ca merge foarte bine la mine si sa "ma imprietenesc cu el".
Mi-a zis ca daca nu vine menstra, cam in 3 saptamani sa imi fac un test, nu mai devreme si ca, daca Doamne fereste nu se intampla nimic in trei luni, ea mi-ar face o inseminare. Concluzia ei a fost "pana in vara sunteti rezolvata".
Stiu ca nu am informatii asa detaliate ca ale voastre, cu masura foliculului si alte date din astea, dar pentru mine e un inceput bun.
Se explica acum si durerile pe care le-am simtit in zona ovarelor luni, marti.

Ma intreb acum oare de ce pe graficul fertility friend nu imi detecteaza inca ovulatie?
Doctorei i-am arata graficele pe care le am pana acum de temperatura si mi-a zis ca e prea devreme sa imi iau temperatura ... ce o fi vrut sa zica ...
In orice caz, io ma pun pe treaba.
Va pup si va multumesc ca stiu ca mi-ati tinut pumnii.

Catalina

Mergi la inceput