Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 26

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Utocătălina scumpă, te trec și pe tine pe lista mea de ținut pumni strânși să vii cu vestea bună!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Fetelor,eu simt ca o iau razna, si o contributie importanta o are si "dragul" nostru servar care pe langa faptul ca pica prea des,FIX acuma s-a gasit sa nu mearga....Aseara v-am scris si cand sa postez...a picat! Azi de dimineata nu mergea(bineinteles)iar eu simteam ca pleznesc daca nu vorbesc cu voi!
Ce sa zic? E tate ciudat ce mi se intampla si nu stiu ce sa cred: Sunt in ziua 29, 3 zile de intarziere,nici urma de rusi,petele s-au mai rarit,sunt foarte reduse cantitativ dar parca s-au mai maronit! Testul de dimineata NEGATIV DAR!! (si aici cred eu ca am luat-o razna,ba il mai trag si pe sotul meu dupa mine)mi s-a parit ca vad o foarte fina,palida si subtire dunga rozalie cam pe unde ar trebui sa apara ce-a de-a doua liniuta! Sa nu sariti in sus,ca e dubios: Era f palida,subtire(nu lata ca cealalta)si incompleta!!! adica se vedea numai intr-o parte a benzii,nu pe toata latimea ei! Si sotului meu i s-a parut ca o vede dar cred ca e doar o iluzie de oameni disperati!Asa ca am "sarit din papuci" si am dat fuguta la intepat,ca nu mai putem!
Maine pe la pranz aflu ce si cum,da-s asa fiarta,ca nu mai stiu de mine...Imi trec prin cap tot felul de tampenii si stau si astept,nu pot sa-l sun nici pe T ca nu stiu ce sa-i spun....

Mai am o intrebare pentru fetele care au mai luat Utrogestan: V-a intarziat vreodata ciclu de cand il luati? Pe prospect scrie ca poate da amenoree(lipsa ciclului) NUMAI la administrarea ORALA !! (eu iau 4 pe zi-2 seara si 2 dimineata.intravaginal).NIci nu stiu ce sa fac! Sa reduc doza? Sa nu mai iau deloc? Va rog frumos ajutati-ma si pe mine cu o parere ca trebuie sa rezist macar pana maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Alexia27..pe mine nu ma treci nicaieri?
Si eu vreauuuuuuuuu!!!
Te
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

offff mishulina scumpa...de ce nu mergi la un test de sange????asa o sa stii sigur incotro s-o iei.Eu iti tin pumnii sa fie bine
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello dragelor!
ma bucur sa aud vesti bune despre voi,Mishulina..iti tin pumnii stransi sa fie bebe mic..daca ai vazut a doua liniutza ..chiar daca e palida E DE BINE.
Cata bravo pentru foliculul care a facut poc si pentru temp care a crescut azi, sa vii si tu cu a doua liniutza oricat de slaba ar fi ea!
Cristina..si tu se pare ca esti in febra asteptarii,pumnii stransi!
Ale,Danangie,Iepurila,Alexia pupici tuturor si sa ma fetele pe care nu le-am mentionat,dar eu sa stiti ca sunt alaturi de toate , va urmaresc si ma bucur cand aud de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Cele doua CATA, ma bucur pentru amandoua,mi-am pus sperante in voi luna asta!
Si de la Ale asteptam vesti bune!
Alexia mama, iesi putin la soare,ca numai eu mai obisnuiam sa fiu asa "soparla" primavara!
Cristinica,Florinini, eu va tin pumnii,nu se stie niciodata!
Iepurila,e a doua oara cand incerc sa-ti raspund la analize si aseara cand sa postez a picat serverul(din nou!).Mai incerc odata mai tarziu ca acum s-a aglomerat biroul cu calculatorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Catalina esti tare..acum 2 zile ioc folicul, acum ai ovulat...eu nu am mai auzit de asa ceva...eu sper ca asa stau lucrurile si iti tin pumnii, mai da-mi si mie pe pm. usernamul tau si parola de pe fertility sa-mi arunc un ochi...daca vrei...Alexia 27 mai am vreo 10 zile de asteptare, dar am doar 2 variante: ori la bal ori la spital...asa ca daca nu apare bebe, in mai vine laparo...cum o fi sa fie! Mercic ca sunt pe lista, o iau si pe Cristinna ca ea este inaintea mea cu 4 zile!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Cristinna, clubul pumnilor strânși este deschis 24/7 pentru toată lumea de pe forum. Pentru tine special, ca să mă ierți
Mishulinaiubita, dacă tot te-ai înțepat și mâine știi ceva sigur, părerea mea e că măcar până mâine ar trebui să continui cu utrogestanul, pentru că dacă Doamne ferește nu e cu ochișori, oricum nu strică, dar dacă -Dă Sfinte Doamne- este... Hai, că mai ai puțin, curaj! Și cu ieșitu la soare...aș vrea eu, dar mă mănâncă de vie lucrarea de diplomă și examenul de săptămâna viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mishulina am citit ce ai postat...sper sa fie chiar sarcina, dar nu vreau sa te incurajez si sa nu fie asa...asa ca pina la analiza de singe, ma abtin..dar iti tin pumnii sus de tot si sper pentru tine! Cora hai ca tare sunt curioasa pe cine iei cu tine la gravidute luna asta!Sanatate!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Am uitat să vă spun, de ieri mă cam înțeapă ovarul. Să fie semn de ovulație ? Că am mai pățit înțepături și ovulație vax albina. Și nici mucusul nu-i mare lucru de capu lui, eu l-aș trece la creamy, dar e puțin cantitativ. Se poate ovulație fără mucus? Oricum luna asta e ratată, dar măcar să știu dacă mai adaug o problemă pe listă. Of

Mergi la inceput