Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 26
Raspunsuri - Pagina 3
Mishulina spune:
Dragele mele,Miro,Florinini,nu stiu ce m-as face fara voi! Credeti ca am facut testul prea devreme? Eu nu prea cred....Era un Clear Blue pe care scrie ca da rezultate 99% precise chiar in ziua in care e asteptat sa vina ciclul si asta la mine e azi,ziua 27! Mi-aduc aminte ca Tania a avut o a doua liniuta fff slaba in ziua 24,dupa care a mai facut cateva(cu rezultate asemanatoare)pana a gasit un Clear Blue care i-a confirmat banuielile!Pe cand la mine....nimic!Nici macar "vagi urme" de a 2-a liniuta! Si ne-am uitat si eu si sotul pana ne-au durut ochii!Nici nu m-am indurat sa le arunc,ca daca apar mai tarziu?
Cred ca o iau razna...
Iepurila,Danangie,Cata,Ale,Cristinna,Alexia,Maria Alexia,Astery,Anca,MRL si restul
mi-a fost tare dor de voi zilele astea!
Abia astept sa va intoarceti acasa!
MRL spune:
Mishulina, si eu am facut un test Clear Blue dar a trebuit sa introduc testul de 2 ori in recipientul cu 3,14 ca sa imi apara si mie ceva. Nu mi-a aparut decat o liniuta si aia cam stearsa. Maine o sa mai fac inca un test sa vad daca e alba sau neagra pentru urmatoarele 2-3 zile. Eu zic sa nu disperi si eventual daca mai rezisti mai fa un test maine ca sa sti care este treaba. Noi trebuie sa speram ca pana la urma o sa vedem si noi alea doua liniute pe un test, indiferent de marca.
Eu iau in continuare Utrogestan, sunt in ziua 18 spre 19 de la inseminare si nici urma de rushi. Daca pun mana pe sani sunt mai sensibili la sfarcuri. Seara sunt mai sensibili decat in cursul zilei dar nu sunt tari, ii simt mai grei. Nu imi dau seama daca au crescut sau nu si nici nu stiu cam cum ar trebui sa fie pentru ca pana acum nu am mai avut nici o sarcina ca sa stiu ce sa urmaresc.
Ei, mai astept sa vad ce o sa se intample.
Pupicei pentru toate fetele
LilianaM
utocatalina spune:
Fetelor Hristos a inviat! Vineri ziua 14 am facut pregnyl la un endometru de 9,3 mm si folicul de 24,7 mm..temp. 36.6...vineri seara sau noaptea cred ca am ovulat, iar simbata ziua 15 aveam 36.8 si durerea din partea dreapta disparuse..am prestat pe la prinz, dupa ce am vorbit cu T...duminica ziua 16 aveam 36.8 toate bune plus durerea de sfircuri pe care o am dupa ovulatie..in schimb azi ziua 17...temp. 36.6..sunt debusolata total, ca nu-mi dau seama ce poate reprezenta? Am ovulat zic eu dupa toate semnele vineri ziua 14, dar atunci de ce nu a crescut temp. si azi ma trezi iar la 36.6? Daca aveti vreun raspuns la ? asta poate ma ajutati si pe mine...Ale please, daca intri spune-mi parerea ta..ca tu imi cunosti foarte bine graficele!Va pup si vorbim !
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
annaa spune:
Hristos a inviat!
MRL eu luna trecuta am facut stimulare cu clomifen, monitorizare, ziua 13- 10000ui pregnyl, ziua 14-a ovulatie si
la ceas, si din a 15-a zi am luat tot utrogestan 3/zi -oral. Am trecut de ziua a 18-a si testul era tot negativ din pacate in 20-a zi de la ovulatie au venit ruschi.
Curios este ca mie de la utrogestan nu mi-a intarziat niciodata, dimpotriva CM venea mai repede cu o zi -27, si acum la 34-a zi 
Luna trecuta(luna cu utrogestan) CM a fost la 30zile si Dr. era nedumerit de ce a intarziat doua zile, sunt curioasa ce o sa zica acum cad o sa-i spun de 6 zile intarziere.
Am o prietena care ia utrogestan in fiecare luna de aproape un an si pe care o aud mereu plangandu-se ca CM intarzie tot timpul cu 2-3zile pana la o saptamana, stiu si eu ce poate sa fie?
Ana
MRL spune:
ana, tu ai avut dureri de sani si de burta in aceasta perioada de asteptare? Pe mine durerile de sani au inceput in aproierea zilei in care ar fi trebuit sa imi vina ciclul. Daca ii ating ma dor sfarcurile, ii simt mai grei dar sunt mai sensibili seara. Burta nu ma mai doare si nu am senzatia ca mi-ar veni ciclul.
La mine a fost prima luna cand am luat Utrogestan si nu ma asteptam sa patesc asa ceva.
Prietena ta intrerupe UItrigestanul cand ii vine ciclul sau mai devreme?
Pupicei dulci
LilianaM
utocatalina spune:
Neata...ziua 18 temp. 36.8..mai mare decit cea de ieri cu 0.2, dar tot mica pentru faza luteala..nu stiu daca vineri ziua 14 foliculul baban de 24,7 mm a facut poc de la pregnyl de 5000 u.i. din cauza temp. foarte mici si a durerii de pe partea dreapta..Fetelor care a-ti facut pregnyl asta nu da gres niciodata?? Lauricipani poate iti arunci un ochi pe graficul meu ca tu ziceai ca ma monitorizezi atent!
Cristinna spune:
Buna dimineata fetelor
si Hristos a inviat!
Nici nu stiu cu se sa incep
..in primul rand mi-a fost dor de voi toate
...astept vestile bune ...chiar am nevoie de asa ceva in ultimul timp.
Cat despre mine...sunt in ziua 22, ziua 9 DPO , de 3 zile temperatura orala a crescut de la 36.8 la 36.9 chiar 36.95..asta e bine...dar am niste semnele care cred ca sunt prevestitoare de urati
.Ma dor sanii de 3 zile, dar doar lateral...si parca imi colcaie putin burtica

...deci nici luna asta nu sunt sperante foarte mari
.Banuiesc ca daca as fi fost gravudta semnele trebuiau sa fie altele..nici eu nu mai stiu..
Voi fetele ce noutati mai aveti?
va pup pe toate

Cristinna
coralia76 spune:
Christos a Inviat!
Am vazut putinele mesaje de vineri de cand nu am mai intrat eu si apoi am citit ca s-a defectat serverul si s-au pierdut...abia am asteptat sa va citesc,sa vad ce se mai intampla cu voi.
Catascaderea aia de temperatura(36.6) nu trebuie sa o iei ca pe ceva negativ...si mi-e mi-a scazut in luna cu bebe in a 4-a zi DPO si ma impacientam..va stresam ce poate fi..si uite ca a fost de bine
..
Fetelor care ati facut deja test(MRL,Florinini..sper ca nu ma insel)eu zic mai incercati dupa 2-3 zile de intarziere..mi-e abia atunci pot zice ca a aparut liniutza vizibila(a doua)...la primul facut cu 2 zile inainte de presupusa invazie..liniutza aia era amarata rau...
Sigur se lasa cu bebei..iepurasul asta mai uita si el..dar in final tot lasa cadoul mult dorit o sa vedeti voi!
Va pup si sanatate tuturor!
Cristinna spune:
Cora scumpica si celelalte proaspete gravidute am si eu o intrebare pt voi: avoi a-ti avut dureri de sani si daca da unde era localizata durerea..si daca burtica voastra a stat cuminte fara intepaturi sau colcaieli pana cand testul a avut 2 liniute? Si inca o intrebare
..cand au fost primele semne de sarcina?
mercic atincipat pt raspunsuri si va
pe toate
Cristinna
utocatalina spune:
Cora scumpa sa speram ca va fi bine..si eu si Cristinna am avut o cadere de temp. imediat dupa ovulatie, asa ca nu stim inca de la ce a fost...macar sa vad ca maine trece de 36.8, temp. ca sa pot sa mai sper si eu...si eu le tin pumnii lui Florinini si Liliana sa aud cel putin de o barza!! Sanatate multa Cora!