Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 26
Raspunsuri - Pagina 2
Alé spune:
Mai fetelor, ma faceti sa rosesc! ![]()
![]()
Si io care credeam ca n-o sa va bucurati decit de pozele lu' Tudorica al mic, ca-i gras si fumos si sint si io mama... spirituala!
In afara de Cata, pe care o stiu, mi-ar placea sa va vad si io pe voi, ca daca e sa dam nas in nas pe strada sa stim ca sintem noi. Asta a fost adinca...
Pupici 
_
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute http://photos.yahoo.com/alexandraiordanescu
Oana_B spune:
Ale frumoasa esti
.
Si pe mine inainte sa ma marit m-a chemat Iordanescu
.
Ca sa pui la semnatura scrii asa:
[url= "http://photos.yahoo.com/alexandraiordanescu"]Ale[/url]
eu am lasat o pauza intre semnul egal = si primele ghilimele ", apropie-le ca sa iasa simplu Ale.
Oana_B
Mirona spune:
Buna seara fete frumoase,
am vazut ca Oana i-a raspuns deja lui Ale.
Mama cu ce frumuseti ma conversez....
Ale poti pune link-ul direct la semnatura in profilul tau personal . La mine asa e. Pup fetele.
Miro
Alé spune:
Sarumina Oana fosta Iordanescu si Mirona 
. Sint foarte incintata
. Deh, m-a facut tata perfectionista si imi statea pe ochi link-ul ala lung.
[pup
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute | Alé
Mishulina spune:
Auziti fetelor,una nemaiauzita!Cica au pierdut back-up-urile pe o saptamana intreaga si ultimele noastre posturi s-au dus......
Eu am pierdut 30 de mesaje! Si se discutasera lucruri importante!
Mirona spune:
Hristos a inviat!
Buna fetelor, m-am intors la civilizatie, am din nou internet.
Revenind in Timisora, pe drum am vazut foarte multe berze care au revenit din tarile calde, si-au refacut cuiburile si s-au pus pe ouat si clocit. Am inceput un mic joculet, ceva de genul: "Doamna barza, cand aveti un pic de timp sa ne vizitati si pe noi?" Ce a fost mai comic e ca dupa vre-o 2 - 3 cuiburi a inceput si sotul sa le vorbeasca. A intrat si el in jocul meu. Nostim, nu?
Ce dor mi-a fost de voi..... cand ce sa vad? Iar problema tehnica? Si eu am pierdut ceva mesaje, dar eu sunt super bucuroasa ca i-am cerut parerea lui Ale 

si ne-am scris pe mail. Ale iti multumesc inca o data, cuvintele si sfaturile tale mi-au facut bine, voi mai apela la tine si altadata.
Haideti fetelor, adunarea!!! ... sa vedem cum sta fiecare.
Va pup,
Miro
MRL spune:
Adevarat a inviat!
Fetelor, eu sunt in ziua 17 de la inseminare, ciclul nu mi-a venit, sanii ma dor dar nu foarte tare, mai mult seara. De dimineata am facut un test - NEGATIV. Iau Utrogestan 3 caps/zi oral (1 dimineata si 2 seara la culcare). Mi-a trecut prin capatana ideea ca poate imi intarzie din cauza Utrogestanului dar m-am linistit cand am aflat ca daca e sa vina cicul, vine chiar daca nu intrerup eu administrarea Utrogestanului. Nu mai stiu exact dar sigur este o fata aici la voi care a luat Utrogestan, parca Tania-z. Daca ma insel, o rog sa ma ierte. O rog sa imi spuna daca ea in luna in care a ramas insarcinata a intrerupt Utrogestanul. Stiu ca ea a luat tot 3 caps/zi pentru ca avea probleme cu endometru. Help pentru lamuriri. Eu o sa refac testul peste o zi sau doua si daca iese negativ o sun pe dr. Dar pana atunci vreau sa ma sfatuiesc cu voi.
Va pup pe toate
LilianaM
Mishulina spune:
Buna dimineata,fetelor si Adevarat a inviat!
Eu ce pot sa zic? Sunt "neagra" de suparare!Adica dupa "balaria" asta imensa cu serverul(fata de care,imi pare rau,nu pot sa manifest atat de multa intelegere) m-a mai dezamagit si Iepurasul...Sunt in ziua 27 si am 2 teste CLAT NEGATIVE la activ
(z 26 si azi,z 27)asa ca nu-mi ramane decat sa astept sa vina rushii. NU POT SA CRED!!!Imi pusesem atatea sperante in Iepuras luna asta si el a gasit de cuviinta sa-mi aduca in dar o "mare" laparoscopie
Nu-mi vine sa cred....
Miro,te rog mult,daca mai vezi vreo barza da-i si adresa mea! Pe mine ma uraste dar poate pe tine te asculta....
MRL si eu iau luna asta Utrogestan (4 capsule/zi)pentru prima data si mi s-a spus sa intrerup numai cand vine ciclul....
Danangie ce faci? Spune-mi ca macar tie ti-a adus Urechiatul ce iti doresti...
Astept vesti bune macar de la voi si sper sa putem vorbi zilele astea in care am atata nevoie de voi....
Mirona spune:
Buna dimineata,
credeam ca sunt singura care nu are liber astazi.
Mishulina scorpioanca mica si nerabdatoare ce esti!
Nu e prea devreme sa faci testul? Eu nu prea am habar, dar nu se face testul la cateva zile de la intarziere? Hai mai fa si maine unul, iar daca nu o sa fie cu doua liniute ... iti trimitem noi un picut de optimism sa poti s-o iei de la capat.
Hai ca ma duc deja in cautarea unei berze, dar astea nu-si fac cuib la oras ... ca altfel crezi ca ar mai scapa de gura mea?
Eu nu iau Utrogestan, dar iau duphaston. Sunt in z. 17, dureri am avut in z. 14 si 15. De ovulat nu cred ca am ovulat nici luna asta, cel putin temperaturile nu-mi spun asta, nici fertility. Trebuia sa incep din z. 16 sa iau duphaston (2 cap/zi) si aveam dubii. Daca ar fi sa ovulez intre z. 17 si z. 21 cred ca duphastonul nu i-ar mai da voie ovulatiei sa se produca, nu-i asa?
Oricum: acest trat. cu duphaston trebuie sa-l iau 6 luni, pana atunci se mai obisnuieste si corpul cu un CM de 28 de zile .... si poate intre timp se va produce si la mine o ovulatie .... mult asteptata.
Cata abia asteptam vestile tale. Oare cum te simti? Si tu esti in z. 17 , deci cam devreme pentru un test. Scrie-ne!
Va pup pe toate, fara exceptii si haideti sa reumplem paginile ... care s-au dus.
Miro
Florinini spune:
Hristos a Inviat,
Mai fetelor va pup pe toate si-mi pare rau ca uite ce incurcatura s-a produs aici cu "tehnica asta" avansata.
Sper ca ati petrecut cu bine sarbatoarea Invierii si sper la fel de mult ca nu ati abuzat cu mancatul ca eu cam sarit calul si m-au cam apucat durerile de stomach, dar acum sunt mai bine, deci revin la normal.
Eu sunt in ziua 24 si ziua 7 DPO, iar temp. mea a stat primele 5 zile DPO la acelesi nivel adica 36.6, ziua 6DPO a fost 36.7, iar astazi a sarit la 36.9. Ce e asta eu nu stiu ca eu nu am avut asa temp nici dupa ovulatie. Poate ca a saltat asa de mult ptr. ca ieri nu am baut
ceaiuri ca nu am avut timp(fiind sambata inainte de Inviere), nici astazi nu am baut, dar maine(luni) ma apuc din nou
.
Misulica,
Oare nu ai facut tu testele prea devreme, fertility nu ti-a data data la care sa faci testul? Nu dispera inca ca ai cam avut ceva simptome dupa cate ai reletat tu in paginile pierdute si dupa cate imi aduc eu aminte. ce simptome mai ai?
Danangie,
Tu cum mai esti ce ti-a adus iepurasul?
Astept vesti de la voi toate, ca tare greu a mai trecut We fara sa stiu de voi.
Ale,Cristinuca Cata Cora
, Tania
,Felicity
, Iepurica, Ariadna, Alexia, Maria Alexia, Astery, Anca, MRL, Mirona sper ca nu am uitat pe cineva 

Florinini