Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 26

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alexia 27 se poate ovulatie fara mucus...am avut eu luna trecuta!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata fetili,
Mishulina iubita, ce de emotii pe voi. Dar toate semnele sunt bune (pete s-au rarit, musafiri ioc, liniuta 2 chiar daca palida si neterminata este.....). Doamne fa-ti de treaba pana maine sa nu ai timp sa te gandesti prea mult. Eu as lua-o razna in locul tau. Si ia in continuare Utrogestan- nu poate decat sa faca bine.
Cata, Cristinna, Catalina , Ale va tin pumnii stransi. Eu zic ca de data asta ati reusit.
Alexia bafta multa la examene.
Eu..... numai maine nu-i poimaine si ma duc la HSG. Mai am pana sa va ajung din urma...
Va pup pe toatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Draga Mishulina, sunt langa tine si cu inima dar si cu simptomele.
E prima luna de utrogestan, mi-a intarziat 2 zile , pete am avut din ziua 24 (27 zile CM normal, ci 14 zile DPO), dureri de spate si test ffff slab pozitiv. Partea proasta era ca temperatura imi scazuse. Am zis sa mai astept o zi (adica azi) pana sa ma duc la dr, dar nu a mai fost nevoie ...
Banuiesti de ce, nu ?
Ce se intampla insa? Nu gasesc explicatie logica.Utrogestan am luat 2 caps oral, le-am intrerupt in ziua 25. Esti pacienta lui Tutunaru? Sunt curioasa ce explicatie da.
Sper din tot sufletul ca la tine sa fie bb.
Succes.

Mergi la inceput

Iepurica fi fara frica...o sa fie bine la HSG..ai sa vezi..si dupa aia..o sa ne ajungi din urma!

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Iepurica..hai ca nu e asa de groaznic la HSG...si eu am facut si nu am patit nimic.
Tin pumnii fetitza si cat ai zice ..peste...scap si de analiza asta si o sa fie totul bine
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Sarumanuta fetele.
Adevarul e ca emotiile mele nu sunt nici pe departe asemanatoare cu ale voastre (desi le-as prefera de o mie de ori pe ale voastre). Stiu ca o sa traca si asta. Dar de ar fi numai asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cata, ti-am trimis PM. Dupa cum iti spuneam, sunt cam desumflata acum si ma oftic de mor ca nu am studiat si eu mai mult despre procesul asta de ovulatie ca poate o puteam lua la intrebari mai detaliate azi. Sa imi fie invatatura de minte.
Astept sa imi zici ce crezi. Multumesc

Catalina

Mergi la inceput

Catalina mea culpa ca am inteles 2 zile, nu 5..chiar daca tot mi se pare supect de la nici un folicul deja la ovulatie..dar ma uit acum pe grafic..si sper sa fi avut totusi loc ovulatia cum ti-a zis doctorita!

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Dar se vede la echo daca ai ovulat sau nu (fara sa fi monitorizat in prealabil intreaga evolutie a foliculului)? Teoretic stiu ca se poate determina prezentza corpului galben in ovar. Dar asta am citit-o la o poveste de succes americana. La noi nu stiu daca au ecografe asa performante.

Iepurila, e prima HSG? Succese si nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta procedurii, e simpla si rapida si nedureroasa (cel putin la mine asa a fost). Si, pina nu vezi rezultatul, nici in privinta lui nu trebuie sa-ti faci griji. Asa, ca suport moral, ca sa stii ca nu esti singura: si eu, daca luna asta nu e "bal"... luna viitoare e "spital", si anume o a doua HSG.

Monica
Aspiranta (azi) optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uoana spune:

Buna fetelor,
nu vreau sa va descurajez, eu doar am trecut prin aceasta experienta care m-a cam dezamagit. Este adevarat ca dr. T nu ia bani pe consultatii, nici pe interventii chirurgicale. Partea nasoala este ca mie mi s-a parut un pic cam distant si in ceea ce ma priveste un pic pe langa. Spun asta din cauza ca nu a fost capabil sa imi dea o reteta, ci mi-a zis sa il sun intr-o saptamana pentru ca trebuie sa intrebe o doctora care face fertilizari...acum nu stiu ce sa zic, asta a fost impresia pe care mi-a lasat-o.
Operatia a mers bine, fara probleme si fara complicatii. Este o interventie mai simpla decat apendicita, asa ca nu trebuie sa va ingrijorati. Mie mi-a facut laparo examinatorie, sa vada daca uterul, ovarele si trompele mele sunt ok, ceea ce a si vazut...ca nu am absolut nici o probleme jos.
Cam atat despre mine si dr. T.
Va pup

Mergi la inceput