Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 26
Raspunsuri - Pagina 11
Mishulina spune:
Fetelor,mi-am tocit nervii,tastatura si mouse-ul cautand pe net posibile raspunsuri la ce ma doare pe mine! Nu pricep nici in ruptul capului ce se intampla! Adica,teoretic sunt 2 variante: Ori testul de maine e pozitiv si atunci nu-mi ramana decat sa ma rog ca totul sa fie in regula(atsa ar explica manifestarile,destul de ciudate de pana acum), ori e negativ si atunci de ce nu-mi vin rushii odata ca
.Eu am sa iau Utrogestan in continuare,cum ati zis si voi,dar daca tocmai din cauza lui intarzie? (desi eu am inteles ca nu ar face asta....)Nu stiu ce sa mai cred,sunt
si mai sunt de "fiet" inca 24 de ore.....Oricum,maine dupa ce am rezultatul il sun si pe T sa vad ce zice....
Chi imi pare tare rau pentru tine,nu stiu ce sa zic,....
si eu presimt parca ca ar fi o alarma falsa,nu m-ar mira sa vina rishii,desi nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva...Si da,sunt pacienta lui T de putin timp...
Iepurila,pumnii stransi la HSG,mai vorbim!
Cristinna spune:
Mishulina scumpa, dar zi-mi si mie te doare ceva..ai intepaturi..dureri de burtica, sani arsuri ceva??? Sau doar acele pete rozalii de cateva zile?
Si incearca sa nu te mai stresezi asaaaaa, pleaseeee....ii influentezi doar pe uratii de rushi poate.
Cristinna
tania-z spune:
Mishulina
zau ca azi am intrat pe forum sa caut mesajul tau in care sa spui ceva de o liniutza slab vizibila si... l-am gasit! Stiu prin ce treci dar te rog sa incerci sa nu te lasi prada stresului, gandeste-te ca, cu cat te relaxezi mai mult, rezultatele sunt mai fidele cu realitatea. Si ia fara discutie Utrogestan! - daca un micutz cu ochisori se zbate sa se prinda acolo, in uter?
Abia astept veshtile de maine!!
Chi - tu ce ai decis, te duci la intepat?
Toate fetele care ati avut ovulatie luna asta: sa veniti cu temperaturi mari si trifazice ca ne cam plictisim la mamici fara voi!
Tania
& Punctuletz 7+
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
Alé spune:
Buna, fetele.
Mishulina, iti tin pumnii.
Cred ca in vreo doua zile o sa mai inceapa sa fiarba si alte fete de pe aici, care acum sint in zilele 9-10 DPO si au temperaturi promitatoare (io, cristinna si florinini). Parca vad ca o sa ploua cu gravidute. Ce bine ar fi ...
Cata, am vazut ca feritility a zis la fel ca tine - ziua 14. Felicitari! SI scaderea aceea din ziua 17, daca nu ma insel, poate fi semn bun. Sa vezi cum intri si tu in fierbere saptamina viitoare pe vremea asta si poate scapi si de laparoscopie
.
Iepurila, e simplu la HSG - nu te doare, nu te pisca, e doar putin neplacut, ca umbla pe acolo, dar nu mai neplacut decit un simplu control ginecologic. Si gindeste-te ca dupa asta macar o sa stii cum stai. Pe mine gindul asta ma imbarbateaza inainte de orice interventie... Plus ca ai o sansa in plus timp de 3 luni de la HSG. Deci, curaj, draga mea!
Era sa uit sa zic de mine, ca de obicei - temepratura mea este si astazi 36.93, deci n-a scazut, cum imi era teama. Dar mai am ceva de asteptat, sint de abia in ziua 10 DPO.
Va pupa fata 
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute | Alé
Catalina spune:
Mai fetelor, eu cand citesc ce scrieti voi, ma iau fiorii. Doamne, ce multe stiti! Ma simt asa de mica, io parca nu stiu nimica. Si pe cuvantul meu, nu sunt chiar asa proasta din fire.
Asa cum ii ziceam si Catalinei, nu prea am avut timpul pe care l-as fi dorit sa ma instruiesc, sa citesc, sa intreb.
Nu stiu cat de performante sunt echografele la noi sau cel de la Parhon unde mi-a facut mie. Imi parea un echograf normal de echo transvag. Io stiu ce sa zic, ma gandesc ca daca nu era sigura de ce vede imi putea zice ca nu e sigura dar cuvintele astea nu le-am auzit. Chiar a zis "clar ati ovulat".
Acuma, ma las pe mana lui Doamne Doamne, ca numai El stie care e adevarul.
Din cate am inteles de la experta noastra de serviciu, Cata, sunt varza cu masurarea temperaturii asa ca pe luna aviatoare (desi sper sa nu mai fie cazul, ca speranta moare ultima, dupa cum stiti) sa ma redresez.
Va pup pe toate,
Catalina
maria_alexia spune:
Buna fetelor!

Acum vreo 2 ore eram la echo': este cu certitudine sarcina in evolutie, in 6 saptamani, embrionul are 9 mm, sacutul lui 27!! Pulsa un punctulet micutz acolo, incepe sa i se dezvolte inimioara!
Suntem asa de fericiti, inca visez...
Am mai trecut un test, dar mai avem cale lunga in fata.
Va doresc sa traiti si voi asta cat mai curand.
Si, dupa cum se arata semnele, luna asta sigur mai castigam cateva gravidute!
Va tin pumnii tuturor! 
Tonnia spune:
Buna, frumoaselor!
Hristos a inviat! Va doresc o luna mai plina de bucurii! A se citi de teste pozitive!
Chi, de ce ai intrerupt utrogestanul tocmai in ziua 25? Ai crezut ca-ti vine? Foarte ciudat cu testul dar si imbucurator pt. ca inseamna ca a fost sarcina, ceeea ce e un prim succes, unul mare! Eu nu cred in teoriile cu sarcina chimica si altele, eu cred ca a doua linie inseamna sarcina. (mai putin la Femina). Imi dau seama prin ce ai trecut!
Mishulina, bafta !
La toate va tin pumnii stransi de tot!
PS. Si pe mine m-a durut mijlocul tare in luna in care am ramas, de fapt asta a fost singurul simptom!
Sorina7 spune:
Fetelor, pun si aici o intrebare, ca la "optimiste" nu am gasit inca raspuns, poate stiti voi.
Oare este normala balonarea dupa ovulatie ? Ca vad ca acolo ne plangem mai multe de asa ceva, si ca punct comun ar fi ca suntem dupa ovulatie. Eu zic ca poate e normal sa fie asa dupa ovulatie. Voi ati patit asa ceva ?...ca sigur nu e de la atata mancare...
mersi ! 
maraki spune:
Maria_Alexia FELICITARI

[f
lo]
Iti doresc o sarcina usoara si un bebic sanatos
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Alé spune:
Sorina7, DA, are mare legatua. Progesteronul cauzeaza balonare, urinari frecvente si alte chestii de astea.
Maria_alexia, felicitari! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! 

Va pupa fata
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute | Alé