Mamici din Japonia (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pantera28jp spune:

LA MULTI ANI LUKA !
Sa-i aduci mamei numai bucurii si sa ai parte de o viata cat mai frumoasa alaturi de mami si papi!
ELI..NAOMI >>>SHIAN>>>....SAMURAI-LADY...merci tare mult pentru raspuns.EU am fost la posta dar dupa cate mi-au explicat ei, ai mei,cei din tara trebuie sa aiba un cont in banca sau la posta ca sa-i trimit cum spune-ti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

LA MULTI ANI LUKA!

Sa cresti mare,frumos,sanatos si sa le aduci parintilor numai bucurii!

Anca & Shion

http://community.webshots.com/user/shian124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Eli nici eu nu stiu cum am reusit dar nu cred ca am facut prea mare efort... asa este samanata familiei mele de slabanogi
Cat despre al doilea copil...nici macar nu l-am ,,,scos,, pe primul din burtica.. dar acum in acest moment ca de altfel dintotdeauna mi-am dorit doi copii...o fetita si un baietel....deocamdata la noi a venit baietelul printr-o mare minune asa ca la fetita ...eu stiu daca minunea poate veni de doua ori...Numai de tati depindedaca il mai tin puterile!
Eli, eram sa uit sa te felicit pentru realizarile micutului...Stefan
Cumatrapoate data viitoare cand veniti la noi facem si un gratar cu toata lumea...ce spui?

ANDRA si BEN STEFAN DNP15.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

LA MULTI ANI

LUKA sa cresti mare,sanatos si sa le aduci parintilor numai bucurie;Adina te asteptam cu si sa ne povestesti cum a fost.

Mergi la inceput

Eli am cunoscut astazi un bb-ulus de 6 luni care face "pa-pa"din manuta si sta in picioare,binenteles sustinut...am ramas total mirata,Naomi abia pe la 8 luni a facut toate astea.In privinta celui de al doilea bb,nu,daca era baiat faceam bb-usi pana ce iesea Naomi,dar D-zeu a tinut cu mine si a venit ea ,deci doar ce ea voi ramane.Tu?

Andra m-as bucura tare mult,mai ales ca nu am mai fost la un gratar la iarba verde de nu mai tin minte cand...mai vorbim la .Multi la burtici

Mergi la inceput

Buna dimineata...nu a mai scris nimeni nimic.

Mamici care ati facut pasaport la bb-ei,cum se procedeaza?Trebuie scris neaparat numele mamei pe undeva?Va intreb pt ca al meu sot spune ca nu e nici un loc(in formularu care trebuie completat)unde ar trebui scris numele mamei insa doua prietene mi-au spus ca neaparat trebuie scris numele meu...eu nu mai inteleg nimicsi maine merg sa ii depun actele...sper ca ati inteles cevasi ma puteti lamuri

O zi buna va doresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Dragele mele,

Va scriu acum cand m-am mai eliberat de treburi!Zilele astea am trait un stres continuu,bine macar ca s-a stabilit ceva si ca stiu si eu cum va fi viata mea de acum incolo.Sa va povstesc cum a fost.Sambata seara m-am intalnit cu socrii si cu sora lui Yasu.Pana s ma intalnesc nu prea aveam mari temeri pana sa se dea sormea de gol si sa imi spuna defapt ce a zis socramui.Ca el nici nu ma cunoaste,ca cum ar putea sa ma aceepte asa usor,ca are nevoie de timp de gandire,ca nu se pote asa cu una cu doua.Soacra am inteles ca a fos de acord si impreuna cu sora lui au incercat sa il imbune pe socru.Am inteles ca au fost mai multe discutii intre el si socru si ca ar fi zis al meu ca paraseste si firma si casa si tot.M-am speriat foarte tare...si cum s-a apropiat ora intalnirii,am inceput sa tremur.M-am imbracat cu grija,m-am fardat tot la fel,si am plecat spre restaurant.Am ajuns in aceeasi perioada cu socrii,deabia am coborat din masina si Domnul sorcru nici nu s-a sinchisit sa ma salute.Dar am fost pregatita de acasa sa nu il i-au in seama ca este rusinos.Asadar am luat-o ca atare si am mersca atare.Nu stiu cat de greu a trecut ora la restaurant,cum am facut fata,cum am rezistat sa nu o iau la fuga.Soacra a fost foarte draguta a vorbit cu mine,in loc de Sabina imi spunea Nabisa.In fine a venit si ziua de duminica,cand sa aflu ca socru s-a mai linistit si ca a mai aceeptat situatia dar ca acum bunica-sa nu e de acord.AM zis ca innebunesc de nervi.Pe la Prand Yasu a sunat-o pe soacra sa mergem sa vorbim cu ea.Dar a zis ca e mai bine sa mearga doar el.A plecat,nu stiu ce au vorbit dar nu a fost de rau ca s-a intors zambaret si soacra mi-a trimis portocale,iar sorsa prajiturele,macar din partea lor am avut putin suport.Spre seara a plecat din nou sa vorbeasca cu tatal lui.Cand a venit mi-a dat marea veste.Cica s-au certat foarte tare,al meu a zis ca pleaca de acasa ca nu il intereseaza,ca tasu i-a zis sa mai astepte jumatate de an un an,al meu a zis ca nu se poate atat timp si in fine au ajuns la concluzia ca daca pleaca nimeni nu va fi fericit si au ajuns la un compromis<sa merg eu in tara si intre timp sa se ocupe el de acte>intr=un fel domnul socru a fost de acord dar nu a vrut sa lase mandria#65377;Cam asta a fost<acum pe " plec in tara si ma intorc prin august<poate e mai bine asa< o vad si eu pe mama o mai linistesc de dor<dau si de perimis>ma bucur ca in sfrasit stim ceva sigur>
despre bb ne~a dat un dintisor si ne mananca gngia foarte tare ne trezeste din somnic<o manacam pe matusa de manuta>
naomi ti=am vazut pozicile e o scumpa fetita cum merge ea in $ labe sa=ti traiasca>despre pasaport<eu stiu ca sora mea a trebui sa ii faca si copilului pasaport separat<mai mult nu stiu sa iti zic acuma o intreb si iti spun>
anca(shian) e dulce foc shion al tau deja face un anisor>sa te bucuri de el si de acum inainte>
merci fetelor ca mi=ati tinut pumnii<m=a ajutat gandul ca se mai gandeste cineva la mine>va pup dulce de tot si acum fug sa il culc pe printisor ca este somnoros>va pup si va doresc o zi buna>

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna mamici si copii!

Va multumim pt felicitarile cu ocazia noilor realizari ale lui Stefan, azi trebuie sa ne felicitati, iar, pt ca facem 9 lunicele. La multi ani puiul mamei. Iti doresc sanatate, sa ai parte in viata de tot ce mai bun si mai frumos!

Luka, inca o data "LA MULTI ANI", sa fii sanatos, sa cresti mare, destept, caci frumos foc esti. Pupicei dulci!

Ela, am aflat cum se zice in japoneza la a trimite bani prin scrisoare asigurata: hoken tsuki shojou. Se trimit banii de la acelasi ghiseu de unde se trimit scrisori, pachete.

Noi vrem bebe 2, daca ar iesi si fetita am fi super fericiti. Dar cred ca mai asteptam cel putin 2 ani pt urmatorul, sa mai creasca Stef si ma inteleg cat de cat cu el.

Azi am mers la support center (hokenjo / hirobakan - depinde cum ii zice la voi), a fost intalnirea lunara cu bebeii nascuti in lunile iulie-august-septembrie 2004. A fost interesant, mi-a placut. Stef s-a jucat cu alti bebei, eu am vb cu mamicile, am observat ce fac, cum se joaca alti copii de varsta broscutei mele. Am intalnit si mamici care stau foarte aproape de mine, o sa ne intalnim prin parc. Celor care nu ati mers niciodata la astfel de intalniri, sa stiti ca se merita. Eu am aflat tarziu, dar bine ca am aflat si acum (multumesc shian )

Sabina ma bucur ca s-a rezolvat situatia. O sa te recreezi si tu un pic in tara, iti revezi familia si revii cu forte proaspete la viitorul sot. Pupicei si tie si lui bebe iepuras. Sper sa ne mai scrie sora ta noutati despre bebe si tine pe perioada cat vei fi in tara. Drum bun!

Anca, uau ce bebe precoce ai intalnit.
Cati dintisori mai are Naomi? S-a oprit pt moment la 8? Noi tot cu 2 ne laudam, dar cred ca o sa apara in curand si cei de sus pt ca eprea marait si prea roade tot ce apuca. PLus ca sta numai cu degetul in gura si el nu facea asa. La 9 luni avem 9200 g si inainteme, sigur nu stiu, dar ne invartim tot undeva pe la 70 cm.

Sa aveti o sapt minunata!

Mergi la inceput

LA MULTI ANIStefanel,multa sanatate si sa cresti mare,.

Noi chiar daca mai avem pana la 10 luni,am cantarito si masurato ieri:9kg si 72,5cm.Sunt un pic suparata ca nu prea ea in greutate,dar nu am ce sa ii fac.Eli tot cu cei 8 dintisori am ramas dar muscaaa,de iti dau lacrimile de durere.Eli si daca al doilea tot baiat va fi,va veni si al treilea?Da-mi mai multe detali despre intalnire ca eu habar nu am;unde v-ati intalnit?

Sabina bine ca s-a rezolvat;cand vrei sa pleci in tara?

Raluca(Hiroral)te-ai suparat pe noi?ce face Karen?Vrem vesti.

Mu ma lamureste nimeni ca pasaportu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Buna fetelor!

LA MULTI ANI Stefan,sa cresti mare,sanatos si sa ai parte doar de reusite in viata!

Anca,nu stiu sigur daca in acel formular se scrie si numele mamei,dar stiu sigur ca sotul tau va depune si koseki tohon ,iar acolo este trecut si numele tau.Probabil ca in acel formular se trece doar numele sotului ,pentru ca el este cel care semneaza pentru Naomi.Vezi ca atunci cand pleci in tara ai nevoie de o declaratie din partea sotului(in care se specifica ca acesta este de acord ca Naomi sa calatoreasca din Japonia in Romania si invers),declaratie pe care trebuie sa o faci la Ambasada.
Daca vrei mai multe detalii trimite-mi un PM,sau intreaba-ma si-ti raspund cu placere.

Fug ca-mi tipa odorasul,pupici...

Anca & Shion

http://community.webshots.com/user/shian124

Mergi la inceput