Mamici din Japonia (2)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
eli spune:
Pt cele interesate vedeti ce pe site-ul Ambasadei Romaniei in Japonia, la news from consul sunt scrise toate informatiile in legatura cu diferite documente (certif de nastere, pasaport...) http://www2.gol.com/users/romembjp/news.htm
Anca, intalnirile astea se tin, aici asa e, la hokenjo-ul 'support center / hirobakan) unde ai facut BCG-ul si unde s-a tinut si cursul despre diversificare. Eu am fost acolo acum aprox o luna si am intrebat unde se tin intalniri pt maicile cu bebei si mi s-a zis ca acolo, sar si in alte centre din "ken-ul" nostru, mi s-a dat si o lista programul pt fiecare luna plus inca o hartie cu alte centre unde sunt intalniri zilnice. NU stiu cat te-am lamurit, poate iti da Anca (shian) mai multe detalii daca nu ai inteles.
Daca nu iese fetita nici urmatorul bebe, nu stiu, cred ca ne gandim atunci sau dupa, daca mai vine si bb 3. Insa nici cu 2 baietei nu cred ca e rau, noi si acum am vrut fata, dar uite ca a venit Stef si nu l-am schimba pt nimic in lume. Santosi sa fie!
Va pupam, fug sa fac ceva de papa cat doarme puiul.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
hosen spune:
salut fetelor,sau mai bine zis salut mamici,la multi ani
de ziua mamicelor,la multi ani,,Luka"la multi ani,,Eli"la multi ani,,Naomi"la multi ani,,Shian"la multi ani,,Samurai-Lady"scuze pentru intirziere dar faza e ca dragul meu sot inca nu mea deschis netu,si de aia mai vin pe la net,si de aia postez de la net din cind incind,va doresc la toti sarbatoritii,toate cele bune mult noroc si mult succes,bafta si etc,la prunci le zic la fel dar cel mai mult,sa fie cuminti si sa asculte de parinti,sa nu mai faca gafe,ok,ceu si mai vorbim cu stima si respect
din
hosen spune:
salut draga mea,,Devylla"scuze daca te va deranja cumva mesajul meu,faza e ca ar trebui sa nu ei inseama pe socru tau chear daca te doare,si sa fii alaturi de sotul tau si mai mult as zice sa stai intii si sa-ti prelungesti viza,dupa aia sa pleci o perioada acasa,dar si sa te intorci repede mai ales ca socru tau este inpotriva ta,ar fi bine sa fii alaturi de sotul tau si la bine si la rau,eu te inteleg ca tii greu,dar uniori nu ai ce face,ori cum iti doresc bafta si mult noroc pe parcurs ceau si pupici imi cer mii de scuze
daca te-am derangat cu ceva pupici sa stii ca pentru fiecare plecat din tara o vacanta nu strica,dar daca pleci acasa,analizeaza situatiea foarte bine in legatura cu problema ta cu socru,si cind te intorci daca nusi revine incearca tu sa stai de vorba cu el,si intreabal care-i problema sau motivul in legatura cu tine,no bine ceau
hosen spune:
draga mea ADINA am auzit ca vrei sa pleci acasa cit tea costat biletu?si cit termen are de valabilitate,adica cit poti sa stai in tara,ca mar interesa si pe mine,ok,astept raspunsurile tale
hosen spune:
dragele mele
sa sti-ti ca nu vam uitat si vam simtit lipsa,astazi dupa atita timp am facut si eu mincare romineasca,daca tot mam ingrasat de la mincarea japoneza macar sa pap cemi place
,dimineata am facut spanac cu ou,la brinz am ciorba de perisoare ca la romania si piure cu tokanita te pui,seara salata de vinete si conopida si pe dea supra varza calita,si plus tokanita de ciupeci,si ciuperci inplute,asa am reusit sa-mi fac mincarurile mele preferate,al meu nu maninca mincarea noastra zice cai grasa dar din ciorba de perisoare,a mincat doar perisoarele,sanche dinsul e la dieta si nu maninca mincare grasa si toate mincarurile cu carnme mi lea mincat,de fapt doar carnea zice ca carnea nu ingrasa saracutul de el lojik ca mam suparat pe el si eam zis ca sa ma invete sa fac mincarea japoneza,si eu imi prepar doar mincarea mea preferata,si uite doamne ca sa unflat in pene si sa suparat,sincer nu mai stiu cum sai mai intru-n voe ca ce nu fac ii rau pentru el,no bine pupici ca de ja am vorbit prea mult mai vorbim ceau pa pa
devylla spune:
buna ziua dragele mele,
Eli lui Stef, sa creasca mare si sa iti aduca numai bucurii!As fi vrut sa tin cumva legatura cu voi cat plec,sora mea nu o sa poata e foarte ocupata,dar o sa va dau noutati cand ma voi intoarce.
Anca(Naomi) eu incep sa ma sperii,nepotelul meu are la aproape 5 luni 8,30 kg,nu e gras?Doctorul ne-a spus ca e bine,cum o fi?o manca prea mult?Eu plec in tara pe 2 iunie,poate ne intalnim prin tara cele care plecati acum,ce ziceti?
Hosen iubita socramui nu este impotriva,dar a vrut sa fie ca el,aici greseala a fost a viitorului sot ca nu le-a explicat alor lui din timp care este povestea cu viza,si ca este ceva mai greu de obtinut.Si socramiu s-a panicat putin ca nu a inteles de ce se grabeste copilul lui atat de mult.Dar slava domnului ca m-a acceptat si ca s-a rezolvat situatia.Stai linistita ca nu m-ai deranjat cu nimika,esti draguta si ai dreptate in legatura cu socramui daca ar avea ceva cu mine.te pupic pt griji.
Sper ca nu am uitat pe nimeni....va pup si va doresc o zi frumoasa!
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
devylla spune:
Da ,uitasem sa va spun ca maine mergem la Tokio sa luam certificatul de celibat.Si sorcu plateste toata deplasarea.tare mult as fi vrut sa ne intalnim,dar nu o sa avem timp,am inteles ca si viitorul sot o sa aibe ceva de rezolvat si nu o sa avem timp decat de ambasada si dupa care ne intoarcem acasici.Poate o sa avem alta ocazie!
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
yashy spune:
Va multumesc din suflet pt urari!! Luka a facut 3 ani
!! Nici nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul!
A fost o petrecere frumoasa, plina de emotii din partea mea, beata de fericire!! Luka s-a jucat cu toate jucariile primite!! Cel mai mult i-a placut un tren cu litere de la 'Leap Frog' si o masina cu 'BuzzLightyear'.
Am facut multe poze, sper ca in curand sa vi le pot arata, mai dureaza un picut.
Adina & Luka
(3 ani pe 15 mai)
pui mic
obraznicatura lu' mama
hosen spune:
,,Devylla"ma bucur ca te-ai rezolvat problema,pentru noi strainele intro tara straina e mai greu okay,te-am pupat si multa bafta
naomi_ioana spune:
Buna dimineata
ce mai faceti,ce va mai fac bb-ei?
Noi acelasi program,dimineata desteptarea la 6 si in cursu zilei afara non stop,sunt franta,abia astept sa ajung acasa sa i-o dau in primire(pe Naomi)la bunici,macar o sap.
Eli multe felicitari pt realizarile lu'Stefanel,cred ca e un scump
,tare as vrea sa il cunosc,de fapt pe toti bb-ei as vrea sa ii cunosc.Cu olita cum merge?Noi nu vrem de nici o culoare
,cum o las la funduletu gol cum incepe concertu
.
Sabina nu stiu ce sa iti spun de greutatea nepotelului tau,Naomi nu e slaba dar nici grasa,totusi as fi vrut sa fie un pic mai dolofana,sa aiba falcute ca sa o pot musca
,dar daca
a spus ca e OK,n ai de ce sa iti faci probleme,
o zi buna va dorec,