Mamici din Japonia (2)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
eli spune:
Buna!
Anca, ce mai face Naomi? Tot afara vrea tot timpul? Pe ploaie ce faceti? Am vazut pozicile, se vede ca a inceput sa mearga de-a busilea, cutreiere peste tot pe unde poate. E o scumpete, ii sta tare bine cu palariuta. Sa iti traiasca, sa fie sanatoasa si cuminitca (mai mult somn si mai putin pe afara, sa o lase si pe mammi sa se mai odihneasca).
Multumesc de raspuns. Bravo pt relizari.
Stef nu bea inca nici cu paiul, dar nu ne dam batuti.
Azi, cat am fost la bucatarie sa ii incalzesc mancarea, l-am gasit cu fundul in apa, imbratisand tare recipinetul de la umidificator. Peste tot isi baga nasul.
Sabina, cand ai timp, mai vrem pozici. Pupicei si tie si lui bebe.
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Pantera28jp spune:
Buna , fetelor! Voi cum trimite-ti bani in Romania ?Pana acum am trimis prin western union numai ca a trebuit sa-mi s chimb numele si vad ca dureaza de ceva timp .Am trimis prin posta ceva vreme dar mi sa intamplat de prea multe ori sa nu ajunga banii si am inteles ca de fapt nu se pun in s crisoare existand cica o alta modalitate sigura tot prin posta.
Samurai-lady spune:
Draga Pantera,
eu le trimit alor mei prin serviciul special de la posta.
am uitat cum ii spune,dar mergi la oficiul postal si spui ca vrei sa trimiti bani in strainatate si iti dau ei o foaie de completat.
Iti trebuie un act de identiate al tau,gaikokujintoroku e bun si ajung sigur.COmisionul e de numai 1000 yeni si ajung cam intr-o saptamana sau 10 zile.
Pupicei de la noi.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
naomi_ioana spune:
Buna
Sabina sa stii ca iti tin pumni pt maine si duminica,multa bafta.
Eli ce sa iti spun?Mai nou de cateva zile ,Naomi de la 4 la 5 dimineata are program de joaca,la 5 serveste micul dejundupa care somn pana la 6,deci da-ti seama ca eu sunt
;nu pot sa imi dau seama de unde are atata energie,ca eu sunt terminata
.Astazi am reusit sa ajungem la Andra,nasa lu'Naomi si spre surprinderea mea a fost ff sociabila(Naomi),chiar la un moment dat se cerea in brate la nanu si la fratele lu'Andra
.Am fost la o cafenea ,am tinut-o in brate dar la un moment s-a plictisit asa cai-am dat drumu pe jos...sa o fi vazut ce ture a facut prin incapere
...am mai pus cateva
cu nana.A..si ea arata atat de bine,in afara de burtica nu ai cum sa iti dai seama ca e
,nu s-a ingrasat deloc.
Pantera eu ii trimit prin Western union,dar am trimis si prin posta prin acel servici special de care a spus Samurai.
eli spune:
Anca, ce ma bucur ca ai pus poze si cu pengunica. Ca nu i-am vazut deloc burtica asa mare. Are Naomi o nana tare frumoasa, abia astept sa vad poze si cu bebe Stefan.
Tu o lasi pe Naomi sa mearga de-a busilea pe jos in locurile publice. Intreb pt ca eu nu l-am lasat (mi-e frica) pe Stef pt a nu se murdari pe manute, caci el inca le mai baga in gura, pt a nu se lovi, pt a nu incomoda pe altii, pt a nu-l lovi altii ...
Pantera, si eu tot prin posta timit banii, prin scrisoare asigurata, nu-mi vine numele acum in japoneza, in enlgeza e insured letter / registred mail . Scrisori simple, felicitari eu nici nu mai trimit pt ca nu-mi ajung sau ajung desfacute.
Samurai-lady, Ken ce mai face? El ce limbi vb? Tu vb cu el in romana? L-ai dat la gradinita sau inca nu? Intreb pt ca sunt crioasa cum va fi si Stef peste vreo 2 ani. Tare imi e frica sa nu vb decat japoneza.
Pupicei si weekend placut tututor!
PS. Unde sunt restul de mamici?
shian spune:
Nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul asa repede!Luna asta Shion va implini un anisor!
Imi aduc aminte cum arata cand l-am nascut si cat de plangacios era ,imi amintesc si noptile nedormite si realizarile de zi cu zi si nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul...
Acuma aproape merge,vorbeste (in limba lui)toata ziua si are o energie fantastica.Te uiti la el si vezi cum aproape adoarme,iar in urmatoarea secunda e vioi si jucaus.Ca si Anca ma intreb :de unde atata energie?
De cateva zile e asa urat afara...oare cand vine vara?
Devylla,felicitari si mult succes la intalnirea cu socrii!
Pacat ca nu ne putem intalni,dar cine stie,poate se vor mai ivi ocazii...
Anca,vazut pozici,printesa ta e o frumusete!
Cum ii prepari branzica?Nu face blea...?Shion are tendinta de dat afara atunci cand ii dau...mai putin mamaliga cu branza.
Va doresc un sfarsit de saptamana placut si la buna reauzire.
Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124
naomi_ioana spune:
Eli o las pt ca nu mai vrea in brate;ea baga manutele in gura doar daca are ceva in mana asa ca incerc sa o fac sa nu aiba manutele ocupate...stau tot timpu cu ochi pe ea ,sa nu deranjeze pe cineva(sa nu se loveasca)insa ieri nu era nimeni,eram doar noi,patru romance...tot timpu dupa ce termina "plimbarea"o spal pe manute si o schimb de haine.Stef ce mai face?Voi mergeti in Ro anul acesta?
Anca multumim de aprecieri;ii dau branza amestecata cu iaurt,piure de cartofi,cu fructe...goala nu prea o mananca(face blea).Tu de unde cumperi faina de porumb?Ce smantana ii dai lu'Shion?Am vazut
,nu am cuvinte pt comentari...frumos foc "fetita ta"
...imi place in ce poziti haioase dorme hihihi,si Naomi e la fel
.
Va las ca mai am de facut cate ceva dupa care la plimbare...un sfarsit de sap placut
pengunica spune:
Elimultumesc pentru aprecieri!Ma pot lauda cu silueta mea ingreunata cu doar 7 kg desi chiar si asa BOBO si Pengu ma numesc ,,cugira -san,,
mai mult ca sa ma streseze....asa sunt ei baietii,foarte rai si cand ma gandesc ca familia se v-a mai inmulti cu nunul incep deja sa nutresc noi sentimente pentru o bebelusa astfel incat balanta sa fie doi la doi
Cred ca o sa ne cumparam si noi camera digitala ca sa putem pune mai multe pozici pe net...mai ales ca peste cateva saptamani v-a veni si mult asteptatul BEN.
Ancaieri m-am distrat pe cinste ... m-am bucurat tare mult ca ati venit pe la noi.
ANDRA si BEN STEFAN DNP15.06.2005
eli spune:
PE la 18 fara ceva, in timp ce eram cu Stef si Koji la locul de joaca pt copii, Stef a inceput sa mearga inainte, la modul serios, de-a busilea. Vroia sa atinga niste cuburi pe care le tot indepartam eu, deci deschidem oficila sezonul mersului de-a busilea.
Cand fetita cu care se juca a plecat, am inceput toti sa zicem si sa facem din maini "bye-bye" si la un moment dat a facut si el cu manuta dreapta "pa-pa". Era asa un scump, am ramas surprinsa, uite ca a invatat si asta. Ce mare mi s-a facut odorul, ma uit cu melancolie la bebelusi, sunt mici si stau nemiscati, mai mult dorm.
Acum doarme puiul la el in patut, manca-l-ar mama si pupa-l-ar dulce de tot pe picioruse si buculite si falcute.
Tot azi i-a cumparat tati niste "puppets" (nu-mi vine denumirea in rom) cu Pooh si Piglet, in seara asta radea in hohote la cum se miscau si vb cei 2.
Anca, noi nu credem ca ajungem in Romanina anul acesta pt ca mama mea e plecata din tara. O sa mergem cand va fi si ea, nu numai sora.
Pengunica, felicitari, doar 7 kg pana acum, cum ai reusit?
Ca mai citisem in alta parte, voi va ganditi deja la bebe 2? Cam ce diferenta de varsta v-ati propus sa fie intre copii?
Pupicei si duminica placuta!