Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 22

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Nu ai gresit cu absolut nimic. Eu sunt convinsa ca fiecare ne nastem cu harta vietii in mana. Si fiecare eveniment isi are locul lui bine stabilit. Hai sa spunem ca va veni si vremea noastra. CRED foarte tare in asta. Probabil mai avem ceva de rezolvat pe drum pana la tinta finala. Important e ca tinta e acolo si noi trebuie sa o atingem nu sa abandonam lupta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor!

Va multumesc tuturor pentru mesaje si va doresc tot binele din lume si cat mai multe .

Azi am iesit cu Alin (cu masina).Motocicleta am lasat-o la odihnit.Am facut cumparaturi.M-am relaxat foarte mult.Aparte durerile de cap care le am totdeauna cand vin rushii...totul e bine.

TANIA nu te gandi la ce e mai rau.Stai linistita si infrunta cu multa seninatate aceasta.Pupici multi

CRISTINA daca ti-a aparut a 2-a liniuta (chiar daca abia se vede),cred ca esti si tu

Se vede ca a fost harnic acest an.Sper cat de curand sa treaca si pe la noi celalalte aspirante.

MRL tu ce mai faci?Pe unde mai esti?Luna aceasta a venit la tine?

Va pup si sa aveti o seara minunata alaturi de cei dragi.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Mai fetelor,
Bine ca s-a reparat net-ul asta ca aseara am crezut ca dau in berbecuta ca nu pot sa intru in contact cu voi. S-au intamplat destule de cand nu v-am mai citit>

Tania,
Draga de tine, nu te mai stresa ca nu e bine ptr. ochitii aia mici de la tine din burtica.

Danangie,
Imi pare rau ptr. accident, sper ca sunteti bine acum. Cat despre rusi ce sa spun, sa fi sanatoasa ca cumva le vi tu de hac. Cu siguranta ca barza va scapa ceva si pe la tine prin burtica cat de curand. Tin pumnii.

Cata,
Ti-am vazut pozicile. Sa traiesti si neaparat sa faceti copii ca au ce sa mosteneasca de la voi. Sa fie sanatoasa mama ta ca te-a facut asa de frumoasa si desteapta.

Cristina,
Dachiar ca asta e o surpriza sa speram ca e cea cu ochisori.Tinem pumnii. Dupa cate au spus medicii despre chistul ala, nu e de mirare sa fi fost distrasi si sa nu fi vazut ca tu deja ai plantat ceva pe acolo, poate o fi fost prea devreme atunci... Doamne ajuta!

Cora,
Multumesc ptr. pumnii stransi sa fie asa cum vreau si eu. Sper ca voi sunteti bine si ca burtica ta sa fie sanatoasa.

Cat despre mine, ce sa spun, abia rezist sa-mi nu-mi fac testul. Sunt inca in ziua 27 si se pare ca rusii stau inca cuminti acolo la locul lor. Ma tot verific si e inca OK. Ce bine ca voi existati ca altfel nu as fi avut cui sa-mi impart stresul si starile de nerabdare. Sotul, nu vreau sa-l bazai la cap cu ceea ce simt eu acum, vreau sa-i dau vestea cea adevarata, si sa nu-l dezamagesc cu idei ca ar putea fi sau ar putea sa nu fie. Oricum ei barbatii nu inteleg starile noastre.Oricum e ocupat cu lucrul la casa si e cam nervos in ultimul timp asa ca mai bine il las in pace si stau in bancuta mea si pe camasuta mea, dar daca o sa fie cu ochiti, gata nu-l mai protejez.

Va pup si inca o data multumesc de gandurile voastre.

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...sunt in a 19-a zi si temp. este 37.1...ieri am petrecut toata ziua si acum incerc sa ma refac...
Cristinna habar nu am ce sa zic...fa inca un test...poate Clear Blue ca e unul bun...si daca iese inca o data pozitiv...fuga la un eco bun...ce test ai facut? Eu sper sa fie bebe, dar nu stiu daca chiar asa este...ai luat ceva medicamente care ar putea determina modificarea testului?
Florinini...multam fain fata draguta pentru cuvinte..esti in a 27-a zi...sa nu vina rusii si sa mai auzim de o graviduta...vad ca primavara cele mai multe fete au dat lovitura asa ca sper sa fie acum rindul tau...
Danangie bine ca ai lasat nitel motocicleta deoparte..ca este bine sa mai faceti si o pauze mica...mie mi-e frica numai cind vad motociclistii cum zboara pe Bulevardul Unirii...prin fata blocului meu...
Iepurila spune-le larevedere rusilor si incearca luna asta prin monitorizare , temp. si prestari sa-i gonesti...da?
Mishulina stiu ca suna desuet dar rabdare...uite nici nu-mi vine sa cred ca au trecut citeva luni bune din noiembrie de cind m-am apucat de analize...timpul zboara si o sa treaca si zilele pina la analize...de ce ai de asteptat 7 saptamini ca nu am fost pe faza?
Tania cum stai? Eu o sa deschid graficul de la tine...sa vad cind ai dat lovitura blondo!
Cora, Gabitaco, Antonia, Felicity, Rucsi...sanatate multa si sa auzim numai de bine!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hellooo!Ce vesti bune Cristinna,da Doamne sa fie bebe mic,mai fa un test si anunta-ne rezultatul bine?Asa repede in z8 DPO deja a aparut a doua liniutza?M-as bucura tare mult sa fie bine si sa vii si tu la de decembrie.
Florinini fa un test,daca esti deja z28 azi...si rushii au stat acasa la ei inseamna ca ceva cu ochisori s-ar putea sa mishune si la tine.iti tin pumnii!
Tania,tu cum mai esti?Mai patrulezi pe la baie?cate teste ai in colectie pana acum..se pare ca eu cu ale mele 4 teste sunt in urma ta asa-i?Lasa ca azi la intalnire le comparam.
Maria,tot ocupata la servici?In ce zi esti DPO?
Iepurila ,Mishulina sunt convinsa ca va veni si la voi bebica mult dorit,chiar daca se lasa un pic mai mult asteptat.
Cata..cred ca te-ai distrat fain la ziua sotiorului.Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!
Pupici pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
Aseara cand am facut destul acela, am fost socata de-a dreptul.Insa dupa o noapte de somn(agitat), m-am hotarat sa nu mai fac nici un test si sa ashtept momentul venirii rusilor.Daca o sa vrea Domnul sa-mi daruiasca un bebic, asa o sa fie, daca nu..mai exista si o luna umatoare.Nu pot acum sa ma stresez in halul asta si sa-mi fac sperante ,mai ales dupa povestea cu chistul , asa ca hotararea e luata: STAU SI ASTEPT.Incapatanata, nu?
Florinni,Danangie, cata,Iepurila,Mishulina si celorlalte fete va multumesc pt faptul ca sunteti langa mine si ma incurajati!In asa scurt timp a-ti devenit prietenele mele cele mai de suflet.
Cata, nu am luat nici un medicament care sa poata influenta un test de sarcina,deci nu-mi dau seama ce o fi :ori testul nu era bun,ori Doamne Doamne ma testeaza sa vada cum reactionez in mom din astea.
Azi sunt in ziua 9 DPO, temperatura mea este 37 (temperatura orala).
Voi cum sunteti cu asteptarea?
Va pup pe toate
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Hai ma Cristinna! Cum sa iei asa decizie? Fa-ti un test maine, adica la 10 DPO! Cum o sa te lupti cu incertitudinea atatea zile? Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor, e clar: lumea asta se imparte in doua: cele care nu cred pana nu vad testul (unul, doua sau noua), si cele care nu cred testul pur si simplu, si isi asculta corpul, lasa natura sa lucreze.
Si eu subscriu la a doua categorie, stiti doar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Doamne Cristinna ce bine te inteleg! Maria are dreptate cu testele, pe mine m-au inebunit! Stiu ca voi, fetelor, m-ati incurajat si mi-ati spus sa stau linistita, dar eu sunt acum o "fabrica de pitici" ca urmare am si un pitic al zilei de astazi: imi pun problema, daca nu e este sarcina si poate rezultatele aste de datoreaza Utrogestanului pe care il iau din 24 martie? De 4 zile temperatura mea este 37.1, dar daca ste mentinuta artificial de Utrogestan???? Laurici si fetele care ati mai luat, cum e, ca innebunesc si eu!!. La ginecologie m-a putut programa numai pe 19 mai !!! si pana la echo mai am peste 10 zile! Deja am in colectie 6 teste si maine dimineata urmeaza al saptelea. Am luat de la 4 firme diferite (Cella, Bluecross, Barza si Ozone), toate arata cam la fel - a doua liniutza mai putin pronuntata - si apare mai tarziu - cam la 2-3 minute dupa prima.

Mishulina eu cred ca de fiecare data cand o luam de la capat nu e la fel, pt ca plecam cu mai multe cunostinte si experienta si de fiecare data suntem mai aproape de ceea ce dorim sa primim - doar ca nu realizam acest lucru. Iti tin pumnii sa iei un start bun!

Cata la multi ani pentru sotul tau (chiar daca cu intarziere) si sper sa-i faci un cadou cu ochi luna asta.

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna, fetele.

In ciuda valului de optimism care v-a cuprins si a surprizelor gen Cristina, io m-am blegit.

Sint in ziua 26 din 28, si mi-a scazut temepratura la 36.77, fata de 36.93 de ieri. Plus ca nici nu ma mai dor sanii asa cum ma dureau ieri si s-au si inmuiat. Asa ca am o fata luuuuungaaaa si bleaaaagaaaa.

In mod surprinzator, insa, nu ma doare capul, asa cum ma doare de obicei inainte de ciclu, iar la mine asta e semn sigur. Dar nu e timpul pierdut. Parca vad ca acus incepe sa ma doara sfecluta. Uite, parca ma incearca...

Va pupa fata.

_
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute

Mergi la inceput