Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 22

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Raspunsuri
coralia76 spune:
Taniutzada' ne-ai tinut cu sufletul la gura azi sa vedem cu ce vesti despre liniutze vii....sper sa se repare netul ala la tine la servici sau sa vii cu vesti bune mai repde de 4 sa apuc si eu sa le citesc azi.iti tin pumnii sa fie cu okisori!

Catalina spune:
Dragele mele,
Va spun asa pentru ca, dupa ce am citit ultimele 11 pagini de subiect, parca va cunosc de o viata. Va admir pentru eforturile voastre si pentru dedicatie si ma rog lui Dumnezeu sa va ajute sa aveti cat mai repede bebei frumosi.
Eu sunt o super incepatoare in ale monitorizarilor desi incerc de 6 ani. Sunt in prezent pacienta drului Niculescu la Giulesti,mi-a facut HSG, perfuzii, toate au iesit bine. Vazand ca analizele hormonale nu erau proaste dar menstruatia la mine vine intre 21 (minim) si 90 (maxim) de zile, m-a trimis la Parhon la dra Neamtu. De acolo m-am pricopsit cu un tratament care desi m-a cam dat peste cap, mi-a dat si sperante si se pare ca voi intra in clubul vostru select (dupa urmatoarea menstruatie merg la echo).
Vroiam in primul rand sa intreb daca a mai auzit cineva de tratamentul ce mi-a fost dat mie: acum iau metformin (care ma rupe la ficat) si voi lua duphaston din ziua 15 pana in ziua 24. Dupa menstra, din ziua 5 in ziua 9 trebuie sa iau Ovamit, una dimineata si una seara si in zilele 11 sau 12 trebuie sa merg la echo.
Vroiam in primul rand sa le intreb pe fetele din Bucuresti de unde au luat Ovamit, care au luat, pentru ca eu nu gasesc ?
Aveti ceva sfaturi pentru mine ? Precautii, cand sa prestam, ce sa fac dupa (stau cu picioarele in sus)?
Orice sfat e mai mult decat bine venit.
Va pup
Catalina
danangie spune:
FLORININI dimineata am fost la munca si nu prea am avut timp sa ma duc sa verific.Dar oricum ii astept dintr-un moment in altul.Sanii ma dor,azi am si ametit putin.Dar acest lucru s-a intamplat pentru ca imi era foame.Cam atat.Asteptam.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
iepurila spune:
Salutare fetite dulci
Va pup pe toate si va doresc sa ne dati vesti bune, cu ochisori.
Tania hai nu ne mai tine pe jar.
Cristina, bine ai venit. Cum nu sunt din Bucuresti nu iti pot raspunde la acea intrebare. Nici stimulari nu am facut pana acum, dar inca sunt si eu micuta (doar in investigatii).In rest fii te rog mai explicita. Ce fel de detalii vrei.
Despre mine nimic nou. Astept sa treca rushii, si mi-am facut programare la eco si sosnohisterografie pt 11 aprilie. Acum mi se pare ca nu mai trece timpul asta odata sa aflu si eu daca ciclul trecut a fost intamplator anovulator sau este o regula generala.
Va pup
utocatalina spune:
Catalina bine ai venit...sper sa stai cit mai putin si sa treci la gravidute cit mai repede...nu stiu cum este cu Ovamitul si nici cu duphastonul ca eu nu am luat, dar sunt sigura ca te vor ajuta fetele care se pricep...ceva temp. iti iei?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Catalina spune:
Draga Catalina, tiza mea, iti multumesc de raspuns si de urarea de bun venit si putin stat. Eu o sa imi zic Catalina 2 ca sa nu ne confundam in raspunsurile fetelor.
Acum catva timp imi luam temperatura dar am intrerupt pentru ca la mine nici un ciclu nu era regulat. Putea sa imi vina acum si peste trei luni. Asa ca m-am gandit ca nu are nici un rost.
Ce ziceti, sa incep si cu temperatura de cand incep cu Ovamitul ? Nici nu stiu daca procedez bine cu temperatura ... .
Astept ORICE fel de sfaturi care credeti ca m-ar putea ajuta.
Multumesc
Catalina
utocatalina spune:
Catalina2 mi-as lua temp...chiar daca nu ar veni ceas...oricum nu este decit un reper in plus...ia zi-mi si mie daca faci ceva monitorizari si de cind...ce valori au avut endometru si foliclulul si in ce zi?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Catalina spune:
Catalina, ultima monitorizare (si de fapt asta am auzit de fiecare data cand mi-a facut echo fara nici un fel de stimulare) a fost endometru de 4 mm si nici un folicul prezent (in ziua 11 si 13) adica vax albina.
Deci tu zici sa incep cu temperatura. Acum sunt in ziua 13, sa incep de acum ?
Catalina
Catalina spune:
Aaa, si inca o intrebare: voi cam de cate ori pe saptamana prestati? Exista ceva reguli si in legatura cu asta ?
Catalina
Cristinna spune:
Buna Catalina 2
si bun venit in randurile noastre
!Sa stai cat de putin la noi si apoi fuga fuguta la mamici.
Cat despre temperatura, supscriu si eu la ce a zis Cata, ar fi bine sa-ti iei temepratura indifenret de durata CM.Asta poate fi un reper in plus pentru ovulatie. La monitorizari ai fost vreodata?..ma refer la masuratori de foliculi, endomtru?
Eu iti doresc sa reusesti cat de repede sa devii o burticoasa
fericita si sanatoasa!
pupici,
Cristinna