Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 22

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Tania, hai ca-i vin eu de cap piticului de azi : testele de sarcina masoara nivelul BetaHCG, iar Utrogestanul e progesteron, da ?
Deci Utrogestanul n-are legatura cu testul, nu-l influenteaza.
Pupici si stai linistita ! Vreau sa intalnesc doua gravidute radioase deseara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna, fetele.

Tania, daca nu ma inseala memoria, numai Pregnyl-ul poate influenta un test de sarcina, facandu-l pozitiv. Daca gresesc, cineva sa ma corecteze, va rog.

Capul sus fetele!
Ale, aceleasi simptome au fost si la mine. Si ceva nou: CM-ul mi s-a lungit la 27 de zile, ceea ce nu-i rau, caci era cam scurt (25-26).

Pupici tuturor,

Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Tania, Utrogestanul nu poate da rezultate false la testele de sarcina. Numa' Pregnylul face asta, dar tu n-ai facut asa ceva. Deci linisteste-te.
Iar cu temeperatura mentinuta artificial, sa stii ca daca iei orice progesteron si nu exista sarcina, ciclul tot vine si temperatura tot scade. Doar ca nu asa mult ca intr-un ciclu fara progesteron, sau mai bine zis, nu la fel de vizibil. Dar Utrogestanul NU POATE mentine temepratura ridicata daca n-ar fi sarcina.
Deci mai linisteste-te o data.

Si pentru linistea ta definitiva, incearca sa gasesti un test Clear Blu, ca e sfint. Daca si ala iese pozitiv, poti sa te calmezi pina ajungi la eco sau la doctor. Sau si mai bine, poti sa faci un test de singe.

_
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ale sper sa nu fiu eu cea care iti provoaca durerea de cap! Eu sper sa nu iti vina deloc, nici ea, nici rusii, ca temperatura ne mai joaca feste. Multumesc MAria, Astery, Ale ca m-ati potolit atat de repede! Intr-adevar nu am luat pregnyl, dar cititsem pe unul din teste ca rezultatele pot interfera cu medicamente din tratamentul pt fertilitate si deja ma crizasem. Ufffffff, gata! Stau cu ochii pe voi, cel din zilele 26,27,28,.. trebuie sa mai primim vesti bune, nu? ( Danangie, Florinini??

Cat priveste testul Clear Blue, ar trebui sa vedeti fata farmacistelor din Sibiu cand le intreb de testul asta: parca as intreba da ninge afara! Am batut tot Sibiul cu limba scoasa pt un astfel de test - dar nici o sansa. Cora, Maria voi ati gasit ceva??

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Tania,Ale...dragutzele mele, eu va inteleg cel mai bine disperarea,
DAR va rog din sufletelul meu nu va mai faceti atatia nervi si nu va agitati atat de tare ca nu e bineeeeeee si nu e bine nici daca exista un puiut inauntrul vostru.
Voi va da-ti seama cat rau ii faceti in cazul in care el exista ,si transmitandu-i atatea emotii controversate?
Va rog eu din suflet...ganditi doar pozitiv si sperati.Este cel mai bun lucru care il puteti face.Mi se rupe sufletul cand va aud si va inteleg perfect,DAR NU DISPERATI asa cum nu o fac nici eu, sau incerc cel putin. Tocmai de aceea incerc si eu sa nu ma agit atat in urma acelui test de sarcina pozitiv si cu un chist dupa mine.Eu ma gandesc ca intotdeauna mai exista o luna si nu renunt la speranta si optimism si incredere ca va fi bine si pt mine curand.
Va pupacesc dragelor si stati cat puteti voi de calme.
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata fetele
Cata si Coralia multumesc mult de incurajari si de vorbele bune.
Cristinna mie personal mi se pare ca ai facut o alegere inteleapta. Ma gandesc ca si daca faci teste tot stresata esti si iti ridici intrebari. Asa ce-o fi o fi. Daca e sa fie bebe (ceea ce iti doresc din tot sufletul) vei afla oricum.
Ale hai capul sus ca inca nu au venit rushii.
Tania ma bucur ca te-au linistit fetele. Uite asa am mai invatat si eu ceva. Ca daca eram in locul tau intram in panica instant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Tania, Tania, test Clear Blue are la Hlep Net!!!! Am cautat io pe internet. Ia incearca... Costa 193.500.
helpnet40@helpnet.ro uite aici o adresa de mail sa-i intrebi personal, ca nr. de telefon n-au trecut. Succes.

Ce face omu cind il doare capu...

Farmacia asta e linga magazinul Dumbrava.
Am gasit un numar verde, dar nu stiu daca aici te pot ajuta. As suna eu, dar nu pot forma numere care incep cu zero: 0800833003
_
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ale tocmai am scris un mail la adresa indicata de tine . Sper sa aiba ceva, ca acum 1 saptamana am intrat pe la ei si nu aveau. (erau doi tipi vanzatori care au clatinat din cap).

Ce e cu durerea ta de cap? Ti-ai baut cafeaua de dimineata astazi? Hai, nu te lasa, pana nu vin rusii nimic nu e sigur!

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Tania sa stii ca si eu am cautat ClearBlue si nu am gasit..singura farmacie unde nu am incercat este cea de langa Dumbrava..help net parca...intreaba acolo poate au...La farm24,sensiblu,si alte farmacii mai mici nu aveau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

TANIA eu deja scrisesem ca au venit rushii.Din pacate.Dar o voi lua de la capat aceasta luna.

UTOCATALINA am vazut pozele si mi-au placut mult.Multumesc mult pentru mesaj.Noi nu alergam ca nebunii cu moto.In plus,e o motocicleta mica nu e puternica.Dar din pacate,eram in depasire si un tir a tras de volan sa vireze ,exact cand noi eram in depasire.Ca sa evitam impactul,a franat brusc si a incercat cat de cat sa redreseze moto dar era deja prea tarziu si moto a cazut si noi am zburat.Dar bine ca s-a terminat cu bine.Ne-am ales cu vanatai si o frumoasa sperietura.
Dar hai sa nu mai vorbim de lucruri urate.Da D-ne sa ramai luna aceasta!!!In a cata zi esti?

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput