Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 22
Raspunsuri - Pagina 10
coralia76 spune:
Tania sa stii ca pana la prima eco si eu exact aceleasi temeri ca si tine le-am avut..daca e extrauterina..m-am apucat de citit,de intrebat fetele care au avut extrauterine si sa stii ca la toate s-a manifestat in vreun fel chiar de la cateva saptamani de sarcina in sensul ca aveau dureri mari si in final sangerari..deci daca nu ai nimic din asa ceva nu-ti fa probleme de extrauterina.Am avut si o colega la servici care a avut o extrauterina..ajunsese in 2 zile schelet ambulant..deabia mai venea la servici si credea ca e criza de fiere ca avea dureri mari si varsaturi puternice in fiecare zi.
Bucura-te ca esti
si gandeste numai pozitiv bine?
Te pup.
tania-z spune:
cata-nasa-cea-frumoasa ai niste poze beton! Esti tare dragutza, roshcato!
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
utocatalina spune:
Danangie ce bine ca nu ai patit nimic
...rusii vin si trec pina nu o sa mai vina deloc...ai sa vezi
...Cristinna merci de urari
...imi pare rau ca la tine foliculul nu s-a spart
...scapai de problema...ti-a scris Indy?
Tania nu-mi dai si mie un test de sarcina pozitiv sa zic ca-i al meu?
Cora un pupic pentru tine si gargarita mica din burtica
...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
utocatalina spune:
Tania eu sunt sigura ca esti 100% ok...trimite-mi si mie graficul pe mail ca vreau sa-l plagiez
...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
tania-z spune:
cata 

cred ca pana ce ajung la echograf o sa am o colectie de teste cat sa dau la toate aspirantele din comunitate!!!
Eu iti trimit graficul acum pe mail, dar sunt sigura ca luna asta nu va trebui sa plagiezi! Doar nu erau degeaba foliculii aia acolo!
Maria si Cora inteleg ca sunt irationala, dar sper eu , intr-o zi ma voi calma. Din fericire nu am nici o stare de rau, nu ma doare nimic, sunt doar balonata tot timpul si dupa ce mananc ma doare stomacul. Sper sa fiu si eu odata sigura!
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
iepurila spune:
Va pup si eu pe ziua de azi, ca pana acum nu am apucat.
Cata Multi ani sanatosi sotului tau. Sa aveti parte de tot ce-i mai bun si frumos pentru ca meritati.
Tania inca odata iti spun ca ma bucur foarte mult pentru tine si pentru clipele frumoase pe care le traiesti.
Gabitico multumesc tare mult pentru incurajari. Sper sa traiesc si eu candva bucuria voastra a gravidutelor.
Danangie bine ca sunteti bine.
Va pup inca o data pe toate
Cristinna spune:
Fetele innebunescccccccccccccccc
,
Mi-am facut un test de sarcina pe care-l cumparasem in urma cu 2 saptamani odata cu testul de ovulatie, cu gandul de a-l strica pt ca stiam ca am chistul si nu am cum sa fiu insarcinata.
Dar surpriza...apare o a 2-a liniuta, foarte vaga ea intr-adevar, dar exista.L-am pus si pe sotul sa se uite ca nu cumva sa am eu doar impresii sau vedenii.
Ce se intampla fetele? Eu cred ca o iau razna..si sunt in ziua 8 DPO .
Cristinna
Mishulina spune:
Si eu cred ca cedez nervos!Imi pare rau ca stric starea de spirit de pana acum dar azi cred ca mi-au venit rushii!
Oarecum previzibil,dupa 2 teste negative.....Eu chiar nu mai pot s-o tot iau de la capat! Si pana la analize mai sunt 7 saptamani luuungi si grele!!! Ce ma fac pana atunci? Sa ma duc in alta parte? Unde? 
iepurila spune:
Mishulina, cum sa nu poti sa o iei de la capat. TREBUIE SA POTI. Din cate bag de seama fiecare este rasplatita mai devreme sau mai tarziu. Avem atatea exemple. Te rog nu dispera.
Nici eu nu sunt intr-o stare prea roz. Azi e ultima zi de vizita a rushilor. Nu stiu ce ma asteapta pe viitor. Urmatoarea vizita la Dr o fac pe 11 april si mi-e frica de ce va demonstra. Dar nu am nici cea mai mica intentie de a renunta.
Te rog
Cristinna, nici nu stiu ce sa zic. M-ai lasat masca. Mai fa un test maine si.... Doamne ajuta
Mishulina spune:
Iepurila,nu se poate...trebuie sa fi tu ceva ruda cu Iepurasul de Pasti,altfel nu mi-ai da sperante! Te pomeni c-oi fi vorbit deja cu el si pentru mine...Ai dreptate,esti o scumpa!
Nu AM VOIE sa renunt la copilul meu,ca asa va renunta si el la mine si n-o sa mai vrea sa vina,dar mi-e asa de greu...De ce ne ocoleste Coana Barza primavara asta? Cu ce i-am gresit?
Cristinica,neaparat sa ne tii la curent cu ce se mai intampla cu tine,e tare ciudat..