1 APRILIE
Raspunsuri - Pagina 3
Claudya spune:
Ce-a mai tare pacaleala pe care am facut-o eu a fost pe vremea cand eram in tara si eram invatzatoare,la pitici de clasa a 2-a.Am intrat in clasa si le-am spus sa se imbrace ca azi nu facem ore.I-am asteptat pe toti pana s-au imbracat,au facut randul la usa,de manutza cate doi (Doamne ce sadica!!!),cu niste fetzisoare fericite si cand sa deschid usa le-am spus ca e de fapt pacaleala de 1 aprilie!
Maaama,nu le venea sa creada,dar si mie mi-a parut rau atunci ca prea am dezamagit niste sufletzele sincere
Culmea e ca in aceeasi zi mi-au copt-o si ei mie.S-au razbunat,cum ar veni.Asa ca tocmai ce ma aflam eu la fumoar cu colegele,cand unu' de la mine din clasa vine si-mi spune sa vin repede ca altul si-a spart capul!!!Nu pot sa va spun cum am zburat pe scarile alea,ca sa aflu ca a fost o pacaleala.Deja nici nu ma mai puteam supara pe ei...eram mandra ca ii duce capul...Asa invatzatoare,asa copii,deh...
Mami si Emma cuculica
lexi spune:
pacaleala de maine, de la scoala juniorului meu: e anuntata oficial ziua de venit in pijamale, nu e ceva nou, la fiecare cateva luni au cate o zi din asta, cand toti copiii vin in pijamale care mai de care mai aiurita, profesoarele in camasute de noapte, halate si scufii; insa copiii au fost anuntati, fiecare la clasa, sa vina imbracati normal si sa nu spuna nimic directoarei, care va fi - ati ghicit - tinta pacalelii de maine.
geliza spune:
e i-am spus sotului meu ca i-a intrat un mesaj cu virus pe telefonul mobil...a sarit ca ars din pat....
Eliza si Mara (24.01.2002)
Iris2002 spune:
Povesteam ieri cu colegii despre asta...propuneri:
sa anuntam ca asteptam un baby (eu sau cealalta colega, ca secretara are 56 ani si alte femei nu sunt in firma...)...am zis: No way!
sa ne dam demisia in masa...(am zis: you first!)
sa venim toti la 6.30 la job si sa sunam la partenerii firmei sa ii intrebam unde sunt.... (singura care am fost de acord, restul sunt niste somnorosi...)
Alte idei?
cinta spune:
quote:
Originally posted by alexa
Am o idee daca partenerul de viata, sot/prieten/ nu isi doreste un copil,ii aratati un test de sarcina trucat, sa iasa pozitiv
"Experienta este cel mai dur profesor: intai iti da testul si abia apoi iti preda lectia"
Lidia
hihihi...
as vrea io.. dar ce sa faci ca de lunea asta m-au navalit rushii... asta am sa o tin minte insa pt alta ocazie ca e beton
cinta
riana spune:
Pana sa citesc mesajele voastre, nu ma gandisem, dar voi mi-ati starnit imaginatia
Asa ca i-am trimis un sms in care i-am scris (cu greselile de rigoare) ca mi-am rupt mana.
In secunda urmatoare m-a sunat inapoi, disperat
Vaiiiiiiii ce bine m-am distrat.....dar nu si el...asta e.....eu am fost mai "harnicuta"
lorelei_19 spune:
Mie sincera sa fiu, nu-mi plac poantele de 1 aprilie, dar cateva dintre cele pe care le-atzi scris, sunt chiar nostime
angelp spune:
- americanii se retrag din Irak
- s-a terminat cu blaturile in fotbal
- Iliescu crede in Dumnezeu
- manelele vor fi permise numai in locatii special amenajate
- loredana nu mai face sex pe net
- in PSD sint oameni cinstiti
- guvernele isi tin promisiunile
- mihaele radulescu este modesta
- romanii zimbesc
- dai cu tunul si nu vezi picior de tigan
- nici gunoaie pe strazi
- nici macar in viata de zi cu zi
- bombonel are in reclame tv pt ocrotirea vinatului
- adi minune s-a apucat de baschet
- binladen ia premiul nobel pt ce
katalina spune:
quote:
Originally posted by Sanca
Eu intr-un an am luat al doilea rand de chei de la masina lui, am condus pana la el la servici, i-am mutat masina in parcare, am dat radioul la maxim si am venit acasa, fara a sufla o vorba ca am fost pe acolo. Si-a cautat masina cam o jumatate de ora.
copii ca ai mei nu are nimeni
Buna tare faza ta sanca, i s-ar potrivi sotului meu, ahhh, ce i-as face figura asta, masina e amanta lui...
Catalina, ROBERT si CATALIN
tuculica spune:
Cand eram la scoala, am facut mai multe pozne:
-una cand a intrat profa de mate avea pe catedra sub fata de masa un gandac mare si negru viu, a iesit ala imediat ce a deschis catalogul, a tipat ca o isterica, ce ne-a mai facut, noi o tineam una si buna, nu noi;
-alta tot la profa de mate in urmatorul an am bagat un coleg in camara, mai dus cu capul asa, si dupa ce a inceput sa predea a umlut tabla si a zis unde-i buretele, sa vina cineva sa stearga tabla, si ala din camara (camara fiind in clasa) sterg eu dar dati-mi drumul> A speriat-o iar. A fost coma;
-alta azi dimineata vecinul meu de 4 ani ce credeti ca-mi spune: vecina stii ce i-am facut lui mami: i-am pus zarzare langa zarzare pe covorul de la usa de la intrare de pe sala si cand a plecat la servici a alunecat pe ele. Tot covoul era plin cu zarzare, una langa alta. A cazut mama si s-a cam lovit a zis ca ma bate, dar am reusit sa fug pe langa usa, era sa alunec si eu pe zarzarele care au mai ramas. Circ. Ce ziceti?