1 APRILIE

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

anul trecut i+am facut urmatoarea frasa lui frate-miu(e si ziua lui sarcu de 1 aprilie):
vine el de la scoala seara si cand intra la el in camera, era intuneric si in semiobscuritate da de o chestie asezata strategic pe scaunul lui...se cam sperie si aprinde lumina si face ochii mari: era o blana de vulpe cu cap, ochi si coada asezata pe scaun ca si cum era vie (bagasem un prosop in ea)....m-a injurat cam rau...

anul asta sunt in pana de inspiratie, dar mai ma gandesc...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculica spune:

Eu am doi frati gemeni, fac tot felul de prostii si timpenii zi de zinu numai de 1 aprilie, de ex. anul trecut au facut una buna: Valentin unul din gemeni avea parul lung, viorel asemenea tot lung. Vorbesc ei inainte si se duce Valentin la tuns si ii spune frizeritei "sa ma tundeti bine ca mie i-mi creste f. repede parul, va rog frumos". Il tunde, dupa 10 min. vine Viorel fratele geaman si-i spune frizeritei" v-am spus doamna sa ma tundeti bine, uite ce repede mi-a crescut parul". A ramas aia muta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Ha ha ha!!!
Frumoase farse, ce sa zic eu pana acum nu am auzit decat de farsele clasice gen: te suna cineva raspunde, sau te cheama directorul in birou, sau vezi ca te cauta cineva la usa.
Dar astea chiar sunt haioase!
Pupici,
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Eu tocmai mi-am pacalit anticipat sotul: am mutat toata mobila prin casa!
Cand a intrat, s-a crucit!

In caz de dureri de shale a nu se proceda ca mine.

Amelia si Ana Maria (17.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna faza cu oul in incaltaminte. Asta o sa-i fac sotului, mai ales ca el se scoala la 430 sa plece la servici .. .

Eu intr-un an am luat al doilea rand de chei de la masina lui, am condus pana la el la servici, i-am mutat masina in parcare, am dat radioul la maxim si am venit acasa, fara a sufla o vorba ca am fost pe acolo. Si-a cautat masina cam o jumatate de ora.

Am incercat si cu testul pozitiv de sarcina, dar nu mi-a mers. Am cumparat un test de sarcina si am rugat-o pe o colega gravida sa faca pe el. Am cheltuit si aproape 20 de dolari, si nu l-am pacalit.

A inceput sa se astepte la pacaleli. Chestia cu ouale in pantofi, sper sa mearga, si sa se sparga.

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Sunteti mortaleeeeee!!!
Mey, dar nu se sparg ouale in pantofi?? Ca e cam naspa dupa aia...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Da...si eu ma saturasem de poanta cu "te cheama sefa"...
Si ea m-a asteptat vreo jumatate de ora si apoi a venit sa-mi explice cum ma va pacali ea cind va fi vorba de marirea de salariu...

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nic23 spune:

Asta cu frizerita e mortala. Am ras de una singura cu hohote. Sper sa nu-i spuna vecinii prietenului meu ca rad cu cineva cand e el la munca( macar s-o faca de 1 aprilie).

Si mie mi-e cam frica de ziua de maine.

Cand eram mica ma trezea maica-mea la 5:15 cand pleca ea la munca( ca sa-mi faca coditele si sa-mi toace la cap unde e mancarea etc. etc.) si de 1 aprilie imi trantea aceeasi pacaleala: "Hai sa vezi ce frumos a nins afara!" . Bai, ce ciuda-mi era dupa aceea ca ma ridicasem degeaba ca din glont din pat si sarisem la geam sa vad frumusetea. Acum stau si ma gandesc: Cine-a mai vazut zapada de 1 aprilie? Trebuia sa-mi fi dat seama. Dar eram prea micuta si adormita.

Apoi la scoala. Mai stiti faza cu stiloul? Sau cu perna de la scaunul de la catedra? Sau cu catedra rasucita?

Pe asta cu stiloul am luat-o si eu o data cand stateam de partea cealalta a catedrei. Am ras foarte tare atunci.

Succes la pacaleli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Cine are curaj sa-i puna sotului ulei in loc de sampon,in sticlutza cu pricina?...asta daca stii ca se spala pe cap maine

Mami si Emma cuculica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

sa stric eu bunatate de ulei de floarea soarelui, sa mai pun si ceva food colorant sa-l fac verde, iar el sa se stearga pe prosop in caz ca nu se prinde. . . cred ca pe mine m-as pacali, ca mie imi strica prosoapele de bae .. . .
Faza cu oul crud in pantofi e in viitorul sotului meu. Asta ii coc eu. As putea sa-i pun un soricel de jucarie de-a pisicilor, dar oul - tot mai tare e oul....

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput