Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 20
Raspunsuri - Pagina 7
tania-z spune:
Cora multumesc de mesaj.
Intre timp m-am desumflat de tot, am reusit sa citesc mai bine si rezultatul echografiei (nu am putut pe moment, ca ti-l da dupa ce platesti si era o coada infernala). Mie nu mi se pare bine deloc,

in afara fazei cu lipsa chisturilor:
Apar urmatoarele chestii care ma pun pe ganduri:
- endometru hiperplaziat
- grosime de 6 mm (am citi pe un tpoic ca pt implantare tr. sa aiba minim 9 mm)
- stratificare neta endometru-miometru (ceo mai fi shi asta???)
- minima reactie lichidiana la nivelul fundului de sac Douglas (???)
Sa inteleg ca, chiar daca am reusit sa am ovulatie, nu poate avea loc implantarea si se duce naibii oul?
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
hamza spune:
Maria - Alexa, multumesc mult pentru raspuns. Am intrat pe linkul pe care mi l-ai dat dar nu am inteles prea bine. Din ce-am citit, acel spotting se refera la scurgerea care poate apare in momentul ovulatiei si care se poate concretiza in cateva pete maronii.
Eu vreau sa descopar prima zi de ciclu pentru ca in ziua a 5-a trebuie sa fac FSH, in ziua a 14-a LH si ESTRADIOL iar in ziua 21 PROGESTERON. De asemenea, am de facut si HSG imediat dupa ce se termina ciclul.
Oricum, din ce-ai spus tu trebuie sa incep sa calculez zilele in momentul in care incep sa apara pete de sange si sa ignor petele maronii din primele zile.
Daca mai are cineva alt punct de vedere va rog sa-mi spuneti.
Multumesc mult oricum.
coralia76 spune:
Tania eu zic sa ii dai rezultatele astea pe site-ul infertilitate .ro doctorului Tutunaru ca iti va raspunde in scurt timp si sa il intrebi pe el ce inseamna analizele tale si daca sunt motive de ingrijorare.
coralia76 spune:
Bubi bine ai venit printre noi si iti doresc o sedere cat mai scurta sa fugi repede la gravidutze!Sunt niste fete extraordinare pe acest site , cu ajutorul lor iti vei gasi si tu solutia problemelor tale.
Pupici!

bubi26 spune:

Multam de primire. Sunteti optimiste si de-aia m-am lipit si eu
Am o poveste mai lunga, care nu cred ca tr. s-o mai repet si eu. In orice caz nu mi-am pierdut speranta. Acum sunt intr-o perioada de relache.Mai iau Jeanine pana pe 3aprilie. Apoi incep iar monitorizari. Pana atunci tin post(ma simt
) si cred in puterea numai a lui Dumnezeu. Sa stiti ca e adevarat.
maria_alexia spune:
Buna fetelor, am fost plecata la papa, e plin de
pe-afara, vreau si eu !!!
Tania, de-abia am asteptat sa ne povestesti cum a fost! Ai avut ceva rabdare sa razbati prin multimea de la cabinet...
Nu stiu ce sa zic, e grea problema... Temperaturile, cum zicea si Cora, inca nu indica "shift"-ul, mai trebuie asteptat o zi, doua...
La dimensiunile endometrului iarasi nu ma pricep, dar parca asa imi amintesc si eu, trebuia mai grosut pentru implantare...
Nu ti-a zis nimic de foliculi? N-a vazut nici unul pe-acolo??
Nu vreau sa te intristez, dar... o fi ciclu anovulator? Stii ca prolactina crescuta mai da si dintr-astea (de fapt, e regula, ovulatia e exceptie in cazul hiperprolactinemiei...) Si, oricum, si in cazuri normale, e voie sa mai fie si cate un ciclu dintr-asta... Partea buna, e ca daca te "odihnesti" acum, atunci sunt sanse mai mari luna viitoare, nu ?
Ce analize de sange ai facut? Ma gandesc cum ai putea sa te lamuresti cat mai repede. O analiza de progesteron prin ziua 21 ar putea arata daca ai ovulat sau nu... Teste de ovulatie nu stiu daca gasesti prin farmaciile noastre... La endo' nu ti-a dat sa faci si FSH si LH ?
Te pup, stai linistita, te rog mult ! Va fi bine ! 
tania-z spune:
Cora... din pacate nu!

E cam liniste pe forum...am scris si dr. T, dar se pare ca am de asteptat. Ultimul raspuns care l-a dat a fost pe 21 martie. Poate e plecat.
Sunt tot mai agitata si in ceata.
Tu cum te mai simtzi?
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
maria_alexia spune:
bubi26, bine ai venit
. Sper sa gasesti aici tot ajutorul de care ai nevoie, si sa te muti cat mai repede la mamici !
hamza, tot acolo spuneau asa: picaturile ("spotting") pot aparea in jurul menstruatiei (inainte/dupa), in jurul ovulatiei, sau la momentul implantarii. De aici am dedus eu ca la tine se aplica prima situatie, de unde calculul ... 

ma lupt si eu cu aceeasi problema.de cat timp incercati voi?