Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 20

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cristinna eu pina nu vad mucusul ca eggul nu introduc cind este creamy si sticky ...ca nu schimba datele problemei...abia cind este este ca albusul are relevanta...Florinni asa mi s-a intimplt si mie luna asta...eu zic ca ai ovulat in ziua 13 si de aia in ziua 14 nu mai era nimic...cel putin asa a fost la mine luna asta...poate isi dau si alte efte cu parerea...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza!
Cata asa te vreau optimista si increzatoare ca totul va fi bine!
Vad ca e ceva mai mult activitate seara decat dimineatza si cand ajung abia apuc sa va citesc mesajele.
Tonnia,Felicity va multumesc pentru incurajari,mie tot nu-mi vine sa cred ca sunt,desi sper din tot sufletul sa fie asa.Alt test nu mi-am mai facut..azi sunt in z31CM,17DPO si daca nu navalesc uratii inca vreo saptamana atunci incep si eu sa cred minunea care mi se intampla.
Tania la tine ce mai zice fertility?
Gabitaco ti-ai luat inima-n dinti si ti-ai facut vreun test?
Va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata, fetelor dragi!
Dar ati povestit ceva aseara , am avut o surpriza placuta cand am vazut...

Felicity, Tonnia , ma bucur mult ca ne mai ridicati si noua moralul. De-abia astept sa va calcam pe urme! (Si, sincer, mai tot trag cu ochiul la gravidutele de noiembrie-decembrie, pare sa mai fie ceva loc pe lista )

Florini, parca din cate zicea fertilityFriend, e bine asa, sa dispara mucusul imediat dupa ovulatie. Iti tin pumnii, de data asta ai prins momentul la fix!

Draga Cora, ma tot gandesc la tine , sa fie totul bine. Sapt. viitoare cand ne intalnim sigur o sa avem motive de sarbatorit !

rocado, intr-adevar e mare diferenta dintre cele doua aprecieri ale ovulatiei... Ai fost la echo si dupa, sa-ti confirme ca intr-adevar s-a spart in momentul prognozat? Sau cum se face ???
Nu stiu, eu am capatat mare incredere in metoda cu temperatura, fara ea habar n-aveam pe ce lume sunt. Inca n-am facut monitorizare, dar am de gand luna asta, sper sa reusesc sa ma programez. Sa vedem ce mai aflam si acolo.

Altfel, azi e ziua 6, descoper ca e plictisitoare si perioada asta de inceput, nu numai cea de astptare de la sfarsit... Ca si atunci, ma tot gandesc cum as putea "optimiza" situatia.
Imi promisesem ca, gata, de luna asta merg la aerobic, nu mai merge cu atata sedentarism! Acum, cand a cam venit momentul... tot gasesc motive sa-mi justific lenea .
Bine ca am terminat cu Polidinele, sunt intepata bine si luna asta

Va pup pe toate, sa auzim numai vesti bune !

Mergi la inceput

si... n-am uitat : asteptam vesti de la gabitaco !

Mergi la inceput

Of Maria..polidinele alea sa le ia circu'..o singura data am luat si eu si m-au cam durut..pentru ce le-ai facut?"cinstita" de care ziceai acum cateva zile?
Gabitaco hai cu vesti bune..noi te asteptam!
Pupici!

Mergi la inceput

Cora, polidinele le-am facut din cauza anexitelor, doar doar imi mai creste si mie imunitatea si scap de ele. Acum e seria a doua de intepaturi, si ma mai asteapta una. Asta in caz ca mai prind "invazia" urmatoare - eu sper sa nu, vezi si tu ca am destule motive sa n-o astept
Si tot pentru asta ma gandesc serios sa merg la Sovata mai spre vara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hamza spune:

buna fetelor,
eu sunt noua aici si as avea si eu o intrebare.
am fost diagnosticata cu sterilitate secundara si am de facut niste analize in anumite zile ale lunii. ( ziua a 5-a, a 12-a si a 21-a calculate din prima zi de ciclu ). Problema mea este ca nu stiu ce zi sa o consider prima zi de ciclu si asta ptr ca la mine menstruatia incepe cu cateva pete maronii iar prima pata de sange apare cam dupa doua zile.
Sunt in incurcatura ptr ca vreau ca analizele sa fie concludente si sa nu trebuiasca sa le repet.( mai ales ca trebuie sa fac si o HSG .
Va pup si sper sa-mi raspundeti si mie chiar daca sunt bobocel pe forum.

Mergi la inceput

Bine ai venit, hamza, la si sedere cat mai scurta la aspirante !

Am gasit un raspuns exact la intrebarea ta pe fertilityFriend.com:
http://www.fertilityfriend.com/HelpCenter/FFBook/ff_fertility_signs.html#23
(vezi sectiunea cu spotting si menses): Prima zi de menstruatie se considera cand apare singe rosu, cand e numai o pata (maronie, rozalie), e "spotting".
Cum de ti-a dat sa faci tura a doua in ziua 12 ? Cat de lung e ciclul tau si cam cand estimezi ovulatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

fetelor acum m-am intors si eu de la echo. Aveam programare la 8.30 si abia am reusit pe la 9:45! Lume cat incape. Pe urma, cand m-am dus la analizele de sange, o coada de vreo 60 de persoane. AM stat si la intepat, asa ca acum abia astept sa va spun rezultatele.

Am dat de o d-na dr. extraordinara, care stie sa vorbeasca si sa explice. Mi-a spus ca am un uter frumos , ca acum sunt la ovulatie. Endometrul este de 6mm, eu am vazut la fete pe aici valori de 16-18mm, nu mai stiu ce sa pricep. Mi-a mai spus ca nu se vad chisturi de nici un fel, dar ca ovarele sunt cam mici si nu prea si-au facut treaba multa vreme, de aceea nu s-au dezvoltat. Dar exista sperante....

Imi dati si mie ceva pareri despre endometru? La mine lune asta nu e prea clar cu ovulatia: mucus specific a fost prezent in zilele 10-11, de doua zile am temperatura 36.8, iar la echo mi s-a spus ca sunt la ovulatie. Temperaturile de pana acum au fost:
z6 - 36.5
z7 - 36.7
z8 - 36.8
z9 - 36.6
z10 - 36.7 mucus
z11 - 36.5 mucus
z12 - 36.6
z13 - 36.8
z14 - 36.8 (azi)
Ce parere aveti?

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Tania ma bucur ca ai dat peste o doctorita cumsecade care a avut timp si dispozitie sa-ti explice cum stau lucrurile...Unde ai avut programarea,la ce policlinica?Si ce analize de sange ti-ai facut?
E bine ca nu ti-a gasit chisturi sau alte minuni,deci esti pe drumul cel bun cu copilasii..inseamna ca in curand auzim vesti bune de la tine!
Cat despre temperaturile tale parerea mea de incepatoare ale masuratorilor este ca trebuie sa vezi si maine care este temp..si daca este tot ridicata inseamna ca ai ovulat in z12....Asta cred eu....oricum trebuie urmarita evolutia temperaturilor pana prin ziua 16-17..ca tu ziceai ca ovulezi devreme si pana atunci trebuie sa se vada o diferenta intre temperaturi.
Te pupacesc si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput