Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 20
Raspunsuri - Pagina 5
utocatalina spune:
Rocado pina acum le-am facut la cabinetul doctoritei Moisa vis-a-vis de Mall sau la Giulesti...dar sapt. viitoare as vrea sa fac la Elias la Tutunaru ca sa se uite nitel si pe analizele mele sa-si dea si el cu parerea! Tu in a cita zi esti?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
utocatalina spune:
Tania pupici si-mi place subiectul postat de tine!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
rocado spune:
Cata tot in a 5 a k si tine, dar nu stiu d c nuami am incredere in metoda termica, am impresia k sunt totusi prea multi factori care o influenteaza si inafara de asta sunt si foarte derutata, eu am facut o monotorizare, la Parhon dar erea prea departe pt mine acolo si la monotorizarea aia mi-a iesit k as ovula in a 12-13 zi, iar apoi cu temperatura si cu testele de ov. au iesit k ovulez cam in a 16 -17 zi. deci numai stiu ce sa cred.
tania-z spune:
Cata fata frumoasa, 

Ma bucur ca ti-ai revenit rapid.
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
Florinini spune:
Mai fetelor,
Eu sunt acum in a 13 zi de Cm, am inceput sa prestez de ieri, dar mirare, ca ieri am avut secretie, care semana cu eggwhite, insa astazi nimic...uscaciune de desert.
Ar trebui sa am macar ceva acolo, dar nimic. Voi ati patit asta vreodata?
Oricum eu o sa prestez si astazi, chiar si pe uscat,
nu ma ingrijoreaza asta ci faptul ca ma cam doare zona unde am fibromul. Mai este cineva pe aici cu problema asta?![]()
Poate vreunul voinic
va innota si pe uscat si ma va face
.
Florinini
Cristinna spune:
Buna dimineata fetelor,
Sunt in ziua 6 a CM, de ieri am inceput cu masuratorile
.
Fetelelor cu 2 liniute felicitari

si sa speram ca ne molipsim si noi luna asta
.
Pipici

Cristinna spune:
Fetelor am o problema, cred si anume .
Cand completez fertility friend nu stiu exact cum sta treaba la capitolul "cervical fluid", e prima data cand completez si e tot prima data cand verific fluidul cervical. Fiind in ziua 6 a CM cum ar trebui sa fie? Eu dupa cum simt este un pic creamy si sticky , dar nu stiu exact. Repet, e prima oara cand controlez. Voi care faceti treaba asta de mai multa vreme , cum ar trebui sa fie in ziua 6? Poate ma lamuriti voi![]()
Mercic,
Cristinna
Cristinna spune:
M-am lamurit fetelor cum e cu fluidul, am citit pe fertility friend...si acum stiu si care e diferenta intre ele
.
pupici