Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 20
Raspunsuri - Pagina 4
coralia76 spune:
Gabitaco da ce coincidenta..cand scriam eu mesajul scriai si tu!Ciclul tau cat este de obicei?Si eu sunt tot in z30...al meu ultimele 3 luni a venit la 30 de zile.
Pupici!
gabitaco spune:
Cora, in general ciclul meu este de 28 de zile.Ultima luna insa a venit la 30 de zile. Fertility imi spune ca nu a identificat ovulatia si ca ar fi un grafic trifazic, dar
spune ca o fost in ziua 14. Dupa graficul meu eu cred ca a fost in ziua 17, oricum nu mai inteleg nimic 

. In orice caz este singura luna cand temperaturile au fost ridicate mai mult de 10 zile dupa ovulatie
. Sper din tot sufletul sa fie bebe, dar cum o vrea Dumnezeu
.

la toate.
coralia76 spune:
Ce faceti dragelor de nu mai ziceti nimic?Treaba multa pe la scarbiciuri?pe Laurici n-am mai vazut-o pe la noi...
Va pup pe toate!
utocatalina spune:
Fetelor de maine trec la masuratori..maine voi fi in ziua a5-a...o sa va tin la curent
..
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Felicity spune:
fetele dragele de voi, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin lucruri neplacute.
Ale durerosa experienta, iti urez sa gasesti puterea in tine sa treci peste si sa iti recapeti optimismul
. la situatii de astea partenerii devin si mai apropiati! sper sa fie bine pt voi amandoi 
Cata, asa-s barbatii, nu intotdeauna receptivi la durerile nostre, cred ca nici femeile care nu s-au chinuit sa ramana insarcinate nu au habar cum e sa treci prin chinul deznadejdii si dezamagirii luna de luna. Dar tocmai ca barbatii sunt asa de diferiti de noi, ne face sa-i iubim.
Cora esti insarcinata, felicitari, nu mai fii Toma necredinciosul! un test cu doua linii e sarcina!! sa fiti sanatosi si tu si bebe.
gabitaco, de ce nu faci un test? te temi de cine? de adevar????? cred ca asta ar fi ultimul lucru de care sa ne temem in viata.
cred ca e sarcina, si vei fi asa de fericita sa stii imediat!! ai incredere in tine!
danangie, merge treaba? ![]()
Chi, draga mea, ce mai faci? Imi pare rau ca esti suparata dar tu ziceai ca atunci cand ti se inchide o usa, se deschide alta. Cine stie cate oportunitati ai, si cand se va rezolva totul si vei avea bebelushul tau mult dorit.
ariadna, te pupez 

Tonnia frumoaso, se mareste burtica?
eu sunt mereu ametita, fara greturi si fara energie, uneori mi-e lene si sa deschid gura
iar creierul meu e intr-o vesnica letargie. nu-l pot mobiliza la nimic.
Tonnia spune:
Ca bine grait-a Felicity!
Eu nu am mai nimic, nici burtica, poate doar o idee, ca atunci cand esti balonata, nici ameteli, nici greturi, mi-as mai face un test!![]()
Doar un pic suparata, ca n-am reusit sa le molipsesc pe fetele astea toate, dar mi-am propus ca in aprilie sa obtin macar 7 teste pozitive de pe aici! Vor, nu vor, eu tot o fac!
rocado spune:
cata, spor la treaba, eu renunt la numaratoare si il las pe
sa vina cand vrea el, "bine doar ii dau impresia , k o sa fie cum vrea el" , parca ma vad in ziua 14 !!![]()
tania-z spune:
Tonnia tot e bine ca stai printre noi... face tare bine la moral, zau! Cu timpul ne vom si molipsi.
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
utocatalina spune:
Felicity si Antonia ce bine ca a-ti mai trecut si pe aici
...noroc cu Cora ca eu zic ca a dat lovitura
...si cred ca si
ii calca pe urme...in rest gasca se pastreaza compacta si nerabdatoare sa va calce pe urme
...treaba este ca in ziua de 11 si 12 al meu sot o sa fie plecat..eu am ovulat in general in ziua 13 sau 15 si o singura data..luna trecuta in ziua 12...sper ca daca prestez in ziua 11...miercurea viitoare...inainte sa plece...si ziua 13 cind se intoarce sa nu pierd momentul..o sa incerc sa ajung totusi la monitorizare joia viitoare ziua 12 si sa se uite pe analize Tutunaru ...o sa-l sun in curind sa stabilesc detaliile! Ma bucur ca voi sunteti bine..chiar cu ameteli sau nu...vreau si eu...sanatate multa voua si bebe strumfilor!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
tania-z spune:
Bravo Cata asa te vreau, fata optimista! 
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937