Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 20

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cristinna, problema am descoperit-o acum cateva luni (vreo 4-5): a iesit 50.4 (vn 1,... - 19.2). Am amagit-o cu Mastodynon 3 luni, am repetat analiza si a iesit tot pe-acolo. Am primit Bromocriptina (de la gine'), dar am fost sfatuita sa n-o iau inca (si oricum imi e cam frica de ea), sa investighez mai intai cauza la endo'. Cam asta ar fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Cora felicitari!!!
si noi pe langa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Apropos, recomandati-mi si mie o marca de teste de ov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

mercic maria_alexia, dar observ ca unitatile astea de masura difera de la laborator la laborator .Eu am facut analizele la <edicover insa aici unitatile de masura sunt altele.La mine valoarea normala e intre 127-637,iar eu am avut 695.2. In rest toate celelalte analize hormonale sunt ok , in limitele normale, incllusiv HSG a iesit f bun.Sa speram ca va fi bine si la noi
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Fetelor va multumesc pentru urari si sprijin,dar eu tot la aspirante raman pana nu-mi intarzie vreo 10 zile rushii..si pana nu-mi vad eu cu ochii mei punctuletul la eco.
Cat despre marca de teste..rocado ..mie mi-au recomandat fetele ozone sau barza,dar oricare ar fi NU-L FA CA MINE DEVREME asteapta sa treaca vreo 2-3 zile de intarziere...ca ori nu vezi nici o a doua liniutza ori vezi vreo amarata de liniutza si tot nu stii cum esti...
va pup

Mergi la inceput

Scuze Rocado..am vazut ca tu vrei marca de teste de ovulatieMea culpa..abia acum am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Neatza!

Cora si eu cred ca esti , oricat de slaba ar fi a doua liniutza. Dac nu ai fi, nu ar aparea nimic si gata! Iar temperatura confirma. Asa ca, vrei nu vrei, o sa beau dupa tine cand ne intalnim. Cred ca si Maria la fel.

Cata si eu am trecut prin faze din astea... nu avem cum sa avem aceleasi pareri in legatura cu starea mea la venirea rushilor, pentru ca centrarea noastra e diferita: gandeste-te - tu esti dupa o luna de monitorizari, implicare, forum, asteptare, auto-observatie crancena, iar el e doar din cand in cand informat despre o sutime din ceea ce traiesti tu zilnic. Normal ca atunci cand vine vorba despre un astfel de subiect perspectivele sunt extrem de diferite. Iar conflictul pleaca, de foarte multe ori, din asteptari. Ne asteptam sa reactioneze intr-un anume fel, la un anumit nivel de implicare emotionala si cand acest lucru nu se intampla ... stii si tu ce urmeaza.
Partea buna e ca impacarea e un condiment ce nu trebuie neglijat si poate fi extrem de frumoasa, ca si traire. Iti doresc sa o simti cat mai curind, ca se apropie datele de prestat!!!

Gabitaco ceva vesti?

Fetelor eu am avut azi noapte un COSMAR ingrozitor: ajunsesem pe mana unui prof.dr. renumit, in urma unor interventii facute de persoane sus-puse. M-a plasat intr/un fel de spital micut, plin de alte femie, m-a trantit pe un pat si mi-a spus ca nu am voie sa vorbesc, dupa care a inceput sa ma investigheze echografic. A inceput cu urechile (am dat sa-ntreb de ce, dar s-a uitat urat la mine si mi-a zis ca stie sa-si faca treaba), dupa care a continuat cu tot corpul si in final a zis GATA, poti sa pleci. Nici o alta explicatie. Am plecat frustrata, voiam si eu sa stiu despre trompe, endometru, foliculi.... nimic. Poate credeti ca bat campii, dar eu cred ca sunt obsedata de vizita mea de maine la echo. AM emotii.

Va dulce
Tania

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cata scuze ca nu am raspuns la intrebarea ta. Sunt in ziua 13, maine ar trebui sa ovulez (sper)!

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Buna fetelor.Incep prin a transmite sincere condoleante pentru Ale. Cat priveste situatia mea stau cam asa: ziua 30, temp. 37.03, nici un fel de semne de sarcina si nici de c.m.. Va multumesc la toate pentru incurajari si daca maine dimineata o sa am curajul sa fac un test o sa va anunt.Cora eu zic sa nu iti faci nici un fel de probleme ca sigur e bebe.Incearca sa nu faci nici un fel de efort si gandeste pozitiv .
la toate si sper din tot sufletul sa vin cu vestea cea mare.

Mergi la inceput

Gabitaco cum stai cu temperaturile azi?A cata zi DPO esti?Sper ca este totul in regula cu tine.iti tin pumnii sa fie!
Pupici!

Mergi la inceput