Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 20
Poftiti, dragele mele!
Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)
Astery
Raspunsuri
coralia76 spune:
Unde ati disparut fetelor?La noi e o vreme super..este soare,numai ca eu tot la nenorocitii aia de rushi ma gandesc sa nu vina peste mine..Durerile de burta n-au incetat,tot incerc sa le gasesc alte cauze...dar...Pe deasupra m-a "palit" un somn de-as inghiti monitorul cu cascatul meu...
Gabitaco dragutzo tu unde esti?
va pupacesc!
gabitaco spune:
Buna fetelor 
. Felicitari Cora
pentru cele 2 liniute si sper sa vin si eu cu acelasi rezultat. Temperatura mea a crescut astazi de la 37.03 la 37.12.M-am uitat si eu azi pe fertility si zicea ceva de grafic trifazic, dar nu vreau sa ma amagesc singura, pentru ca nu ma doare nimic - nici sani, nici spate, 

nimic,nimic, nimic. Nu am facut nici un test dar mai am putintica rabdare. Va multumesc din suflet la toate care sunteti alaturi de mine Cata, Maria, Cristina, Cora si....
...restul fetelor. 

la toate.
coralia76 spune:
Gabitaco ma bucur sa aud ca esti sus cu temperaturile..cat despre felicitari..sunt cam sceptica referitor la testele pe care le-am facut si probabil o sa mai fac unul azi sau maine sa ma mai "luminez",o sa scriu cand stiu ceva sigur....
Cata,Laurici,Chi ,Ale...nu prea v-am vazut..Cata banuiesc ca esti foarte ocupata,stiu cum e sa nu-ti mai vezi capul de treaba.
Sibiencele,ramane cum am stabilit![]()
Pupilici!
Alé spune:
Buna fetele,
Nu vreau sa va supar/intristez, etc, dar io sint tare amarita. A murit soacra mea si sintem tristi si deprimati rau... asa ca n-am ce sa va spun mare lucru...
La birou munca si iar munca, acasa tristete mare... ce naiba sa mai zic.
Sint in ziua 11 dar nu-mi arde de nici unele... Imi iau temperatura de vreo 2 zile, sa vedem ce-o sa fie, dar zau daca poate vreunul dintre noi ceva
Cita bucurie a ramas in sufeltul meu o daruiesc celor care au nevoie de un pic de speranta si liniste, vezi Cora, dar nu numai ei.
PS Cata e la niste cursuri care tin toata ziua, si azi si maine, de-aia nu scrie.
PPS Ne luam masina - Clio Bicorp - dar vine peste 2 luni, pina atunci imi trece si o sa ma bucur si io de ea.
_
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute
Alé spune:
A, am uitat sa va zic - am stat io si m-am gindit
si am ajun la o concluzie mareata: intarzierile astea de ciclu anormale, (eu, 7 zile, si Cata 3, si alte fete mai mult de 2-3 zile la un cilcu foarte regulat) cred ca se datoreaza venirii primaverii.
Voi ce credeti?
Altfel nu mi-am putut explica deregrarile in masa...
_
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute
maria_alexia spune:
Ale, bine ai revenit ! 
Imi pare tare rau de probleme, sper sa va reveniti cat mai bine dupa toate prin cate ati tot trecut...
Subscriu la concluzia ta cu intarzierile "de primavara", chiar am revazut ceva calendare mai vechi (inclusiv de pe cand nu eram obsedata de
)
: primavara se intampla !
La mine le-a legat o doctorita de lipsa de minerale si de toate cele (am probleme constante cu calciul), care influenteaza tiroida, care la randul ei... samd.
Dar lasa ca apare el si soarele, tot mai des de-acum incolo, si ne revenim si noi! 
Tonnia spune:
Ale, imi pare rau, chiar ca ai avut o perioada tampita de tot! Sper ca primavara asta sa echilibreze balanta si sa-ti aduca numai bucurii de aici inainte!
Chi spune:
Chiar voiam sa deschid un subiect, gen "ce se-ntampla, doctore?", pt ca am vazut extrem de multe intarzieri de ciclu luna asta.
Ca niciodata,luna asta, spre marea mea surprindere, am ovulat in ziua 15 - normal pt mine era 11-12. Nu stiu de ce. Nu sunt meteo sensibila, am un ciclu ceas, nu am luat nimic deosebit...suspans total. Bine ca stiu ca totul e (aproape) OK, ca altfel intram la idei
asteryaro spune:
Ale, condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca in pace.
Chi, Ale, subscriu si eu la ce credeti voi despre venirea primaverii. Mie nu mi-a intarziat, ci doar ovulatia s-a produs cu intarziere in ziua 13 (adica azi), fata de luna trecuta in ziua 11, la un CM de 25-26 zile.
Fetelor, sa va spun si voua: am avut un MEGA FOLICUL care masura 28,7 mm! Fara stimulare, fara nimic absolut! Doctorul s-a minunat, dar nu de marimea foliculului, ci de cat de sigura eram eu cand ii spuneam: il am acolo, il simt, n-am ovulat inca! Asta evident in cadrul monitorizarii echo. A zis ca... pot fi studiu de caz! Ce chestie dom'le ![]()
Pupici,
Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)
Astery
tania-z spune:
Ale imi pare tare rau, condoleante!
Nu stiu ce e cu perioada asta, dar eu am observat, in afara de intarzieri, si o aglomerare infernala de munca: toate fetele au extrem de mult de lucru (si aici ma includ si pe mine), nu stiu cat de bun e stresul asta pentru ce vrem noi! Poate ar trebui sa deschidem un topic despre "cum inselam stresul", ca de redus sau evitat nu prea cred ca reusim!
Cora, eu nu mai am rabdare, ai facut un alt test? Somnolenta e semn bun, aia micii vor somn de cand apar...
Gabitaco sper s-o urmezi pe Cora, doua trifazice = 2 bb.
toate fetele.
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937