Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 20
Raspunsuri - Pagina 8
tania-z spune:
Maria nu stiu ce sa mai cred.. iau Brocriptina asta de ceva timp... nu ar trebui sa fie ciclu anovulator, mai ales ca la echo mi-a zis "tocmai esti la ovulatie, se vede pe ecran" (????). M-am bucurat, bineinteles, dar acum nu ma mai bucur.
La analiza am facut TSH si testosteron (400.000 bucata). Asa a fost trimiterea de la endo. Nu stiu inca un raspuns.
Mai astept opinii, ca ma tampesc.
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
coralia76 spune:
Tania STAI LINISTITA!Nu ai nimic grav,nimic legat de ciclu anovulator sau alte chestii...Am intrebat pe cineva(medic) si mi-a spus asa:stai sa le iau pe rand:Chestia cu delimitarea miometru....e perfect normala,chestia cu minima lichidiere(eu i-am citit din ce ai scris tu pe forum) pe fundul de sac Douglas..se poate sa fie de la o anexita,infectie..de obicei acolo nu trebuie sa fie lichid decat in cazurile astea apare..Ai avut vreo anexita recent?
Endometru hiperplaziat:traducere:endometru ingrosat..deci nu e de rau din contra.
Poti sa te linistesti ca esti in regula
!
tania-z spune:
Cora MULTUMEEEEEEESC !!!! 

Cu lichidul, nu stiu ce sa zic, nu am avut vreo anexita de care sa stiu, de fapt, nici nu stiu cum se manifesta. Am avut ceva dureri in zona in urma cu doua zile. Astea or fi?
Cristinna spune:
Tania dragutza, nu te impacienta chiar in asemena hal, nu-ti face nici bine si nici eventualele probleme nu ti-i le rezolva.
Ce imi pare mie ciudat este ca daca tot ti-a facut eco si ti-a zis ca nu exista chisturi, de ce nu a zis nimic de foliculi..Se prea poate sa fi fost o luna anovulatorie, dar asta nu din cauza hiperprolactimiei neaparat ci pur si simplu.Ti-am spus ca si eu am un pic de hiperprolactimie, nu e mare intr-adevar, dar am avut ovulatie, am avut si foliculi sanatosi si grasi doar ca eram chiar la inceputul tratamentului cu dostinex si nu a fost sa fie cu ochisori
,dar eu sper incontinuare
Legat de temperatura nu stiu ce sa zic si sincer inca sunt si eu la incepututri cu monitorizarea asta
si nu as vrea sa vorbesc prostii. Si sa-ti mai spun ceva dragutza, lucru care e perfect valabil si la mine: cu cat ne stresam mai mult si ne panicham la fiecare chestie ce ni se pare in neregula , cu atat mai rau ne facem si dpvd psihic si fizic si o sa ajungem sa ne consideram bolnave si neajutorate tot timpul.
Capul sus, pieptul in fata
, speranta ,optimism si incredere cat incape fetele 

maria_alexia spune:
Tania, imi cer mii de scuze pentru opiniile mele pesimiste si nefondate
Iar Cora, esti de milioane cu informatiile!
Rau e sa nu stii
. Tania, cum o sa procedezi mai departe, unde o sa te duci cu rezultatul ?
tania-z spune:
Cristinna nu stiu ce e cu mine de sunt asa de panicoasa azi (chiar nu e stilul meu). Probabil din cauza faptului ca initial m-am bucurat si pe urma m-a izbit "revelatia". Da, vorba ta, curios ca nimic despre foliculi... si eu ca proasta nu m-am gandit sa intreb, ca mi se roteau intrebarile prin minte ca avioanele...
Bubi scuze ca m-am luat cu ale mele si inca nu ti-am urat bun venit printre noi si sedere cat mai scurta!
.
O fac acum! 

Maria multumesc de incurajari!
coralia76 spune:
Tania probabil ca te-ai racit..oricum din cate apare la eco nu e mult lichid..deci parerea mea e ca nu trebuie sa-ti faci griji..iti va spune probabil mai multe ginecologul cand te duci cu rezultatul.
Gandeste pozitiv si va fi bine!uite un pupic sa te simti mai bine
Cat despre mine...azi iar m-au apucat crampele prin burta de zici ca ma napadesc hoardele,in continuare ma verific...cred ca v-am innebunit,dar am cateodata niste stari tare ciudate si sper sa treaca sapt asta cat mai repede..fara rushi of course...si cred ca pe saptamana viiotoare voi fi ceva mai linistita.
Va pupacesc fetelor dragelor!
bubi26 spune:
Tania si eu am avut luni cu foliculi crescuti, sparti si tot tacamul.
insa...ciclul era anovulator.Mi-a explicat dr. ca foliculul chiar daca era dezvoltat si spargea capsula nu continea un ovul viabil in el.
La echo se vedea clar ca sunt la ovulatie. Am facut si inseminare exact in perioada propice, dar , nimic. Deci, sa fim optimiste pt. ca ne va da si noua un bebe anul asta..
Eu am 32 ani si inca mai sper.
tania-z spune:
Cora esti o dragutza! 
Ma voi duce dupa-amiza cu rezultatul la dna dr. Munteanu, sa vad daca are program la cabinet (endo).
Nu ma mira crampele tale. In perioada asta sigur ai 20.000 de antene intinse pe tot corpul si esti sensibila la orice modificare, pe care, poate, in alta imprejurare ai fi ignorat-o. Ai inceput sa iei acid folic? Cand mergi la dr?
coralia76 spune:
Pai cred ca ma voi duce la doctor numai peste vreo 10 zile..ca la eco e prea devreme in eventualitatea unei sarcini sa se vada mai repede de 4-5 saptamani..asa ca mai astept...oricum daca nu-mi vine pana luni ,marti o sa ma declar si eu
.E prea frumos gandul asta...si cred ca oricat de optimista as fi eu daca ma trezesc cu surprize neplacute intru intr-o depresie de-mi trebuie ceva timp sa-mi revin...Doamne fereste!
Alta chestie este ca ma duc des la pipi...eu care aveam necesitatea asta de max 3 ori pe zi....
Dar pe de alta parte ma gandesc ca indiferent ce se intampla(ori ca ma stresez,ori ca nu ma stresez)Dumnezeu le va aranja pe toate pana la urma.
Medicul pe care l-am intrebat despre rezultatele tale nu e ginecolog,dar tot medic e...si eu consider parerea avizata![]()
Pupilici!