Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 20
Raspunsuri - Pagina 9
coralia76 spune:
Bine ca si-a revenit ca ma panicasem cand am vazut ca nu deschide nici un capitol
.
fetelor eu ma cam pregatesc de plecare,maine la prima ora o sa fiu aici sa citesc ce ati mai scris.
va pup!

rocado spune:
Maria am fost si dupa echo si a zis k s-ar fii produs ov.Luna asta am sa fac mai multe investigatii!
Ma enervez, k l-am programat pe
la spermograma si e cam in aceiasi perioda cu ov si tare mi-e frica ca nu o sa am cum sa 
gabitaco spune:
Neata fetelor 
. Bubi bine ai venit printre noi si sa treci cat mai repede la
. Fetelor astazi am avut curajul si am facut un test. Rezultat- 2 liniute, dar a doua este un roz mai deschis. Ma voi duce cu testul la
sa vad ce spune. Ceea ce ma ingrijoreaza un pic este scaderea temperaturii pana la 36.95. Nu stiu daca este bine sa ma bucur sau nu, oricum parca plutesc. Sper din tot sufletul 
sa fie
. Cora , tu ce mai faci? Eu nu am nici un simtom de sarcina, tu?

multe la toate si sper sa fiti alaturi de mine.
utocatalina spune:
Neata fetelor..sunt in a6-a zi..si am trecut la masuratori...temp. sunt normale...36.8...cum era inainte de lunile in care am luat napraznic si cretisoara...nu pot vorbi prea mult...ca tot cu treaba sunt...dar va tin pumnii si cind pot mai intru...Rocado nr. de telefon de la cabinetul lui Moisa este 312.19.83 suna si intreaba acolo adresa exacta...e ceva cu Strada Brinduselor...dar nu mai stiu numarul...oricum este vis-a-vis de Mall Vitan..doctorita este doar marti la cabinet, dar da un telefon sa te informezi si sa-ti faci o programare...pupici..
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
coralia76 spune:
Buna dimineatza dragelor!
Gabitaco se pare ca esti in aceiasi situatia ca mine cu testul cu a 2-a liniutza mai slaba...eu de atunci nu mi-am mai facut nici un test...poate o sa mai fac azi unul sa vad ce iese...deocamdata sunt in ceatza totala..semne nici eu nu am prea multe..mai curand semne ca trebuie sa-mi vina..ieri aveam niste crampe de ma verificam ca robotul sa vad daca nu m-au navalit...mai am usoare mancarimi la sani,si intepaturi..dar foarte foarte rar..si cam atat..Azi vad ca m-au lasat crampele..dar este doar inceput de zi..pana seara se pot intampla multe..oricum iti doresc din tot sufletul sa fie bebesor sa te bucuri de el
..Ce test ti-ai facut?Eu am facut la inceput 2 teste ieftine(nici nu stiu ce denumire au)..apoi la recomandarea fetelor mi-am facut ozone unde liniutza era mai vizibila dar tot palidutza...
Cata...sper ca te-ai reapucat de temperaturi si totul e bine cu sotiorul.
Tania ai reusit sa mergi la Munteanu ieri?
Temperatura mea azi era tot 37.2..de vreo 3 zile e tot asa..si cam asta sunt toate stirile despre mine deocamdata.
Maria tu cand ai programarea la endo?
Va pup pe toate!

maria_alexia spune:
Buna dimineata !
Bravo, Gabitaco, ce ma bucur pentru tine !!!

Sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si norocos!
Uite ca pe luna asta avem deja doua gravidute... Ne apropiem de "norma" Tonniei
. Sa aveti grija de voi

Tania, sper ca esti mai bine si te-ai mai linistit. Ai reusit sa intri ieri la endo? Ma gandeam ca medicul de familie ar putea sa-ti explice si el rezultatul...
Pentru fetelor care mai sunt si ele la inceputul lunii, voi cum va ganditi sa actionati?
Eu iau temperatura, ca de obicei. O sa merg si la endo (luni), dar probabil imi va da numai un teanc de analize de facut. Si m-am programat si la monitorizare in ziua 12, cam la plezneala, nici nu stiu ce medic e acolo, caci dupa cum zicea ieri si Tania, e mare inghesuiala pe la policlinici.
Cora, pupici si sa stii ca ma tot gandesc la tine, sa fie bine!
Cata, de-abia asteptam sa te mai eliberezi si tu, iti simtim lipsa !
pentru toate fetele dragi
Chi spune:
Sa o iau pe rand: Felicity si Tonicika, sunteti tari de tot! bravo voua ca nu ne uitati.Va urmaresc cu bucurie si cu drag (desi, mea culpa, intru tot mai rar pe DC, din motive de nevroza) si vad ca trageti fetele dupa voi - felicitari Coralia si Gabitaco, sa fie intr-un ceas bun !!!
Fetelor, ma bucur sincer pt voi toate caci stiu cati nervi si cate lacrimi au costat bucuriile acestea. Sper ca numarul gravidutelor sa creasca, sa creasca, sa creasca ...
Bubi, bine ai venit printre noi.
Ce tratament faci pt anovulatie ? Probabil ca ovulele nu se matureaza din lipsa de ceva. Ai descoperit ce anume?
Catalina, esti invincibila !
tania-z spune:
Gabitaco

Felicitari si sarcina usoara! Sa ne molipsesti si pe noi.
Eu nu am ajuns ieri la endo, ca rezultatele le analizele hormonale imi vin abia miercuri, deci ma voi duce joia viitoare. M-a mai linistiti Laurici care mi-a scris ca lichidul pe fundul de sac Douglas apare imediat dupa ce a avut loc ovulatia, deci suspiciunile mele ca ar fi avut loc in ziua 12 se confirma. Parca asa zicea si Cora. Mi-a raspuns si dr. T. pe site, plin de umor..., va puteti uita. Mi-a spus ca endometrul e intr-adevar cam firav si mi-a recomandat utrogestan...in caz ca s-a prins ceva luna asta.
Azi e ziua 15 si am tot 36.8, de trei zile-ncoace. Cata voi incerca sa retransmit graficul pe mail.
Cora cred ca daca ai face test, vei vedea 2 liniute asa de pronuntate ca te vor durea ochii 

pupici
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937