Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 20

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Tania pui, si io zic utogestan!!! Nu mai sta, dute si la alt medic!!! asa am facut si eu, am zis ca nu este nevoie si ...uite ce belea a dat peste mine!!!

gogoshica frumoasa

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Maria alexia, Cata,

Voi imi dat mari sperante dragelor inaca nu am nici un fel de secretie, sunt tot cam uscata, iaca acolo un pic umezita atat cat sa nu am o jena. Din cate imi aduc aminte in alte luni parca mai aveam ceva secretie dupa jumatatea ciclului. Tare confuza sunt acum, sunt si emotionata poate am ramas...fericita, ar fi un prea mare noroc pe capul meu. Sa aveti gura aurita fetele, si sa fie asa cum banuiti voi.

Cora

Pipi des si repede e semn foarte bun , cumnata-mea cand a ramas gravida zicea ca trebuia sa mearga la pipi in timp ce inca era pe WC, nici nu se ridica si trebuia sa faca iarasi cativa stropi. Asta a fost semnul ei si a fost unul adevarat. Bafta ... "NU tovarasilor rusi, stati si asteptati ca cetatea e ocupata ptr. urmatoarele 9 luni. Granitele se deschid numai cand vrea bebele"

Toate bune si la toate fetele.

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Laurici scumpa

Am fost cuminte si aseara mi-am cumparat Utogestan si am inceput sa iau. Si fertiloty imi arata ovulatie in z12. Eu am prestat in z11 seara, oricum mucus era din abundenta in acea perioada. Sa vedem ce-o mai fi.

Florinini ai facut vreo analiza echo?

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

tania, 2 pe zi intravaginal este cel mai indicat.
pup si io si BRAVO, ESTI DESTEAPTA!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Uite a aparut Laurici si la noi,ti-am simtit lipsa sa stii.
Tania,deci ai ovulat in z12,bravo inseamna ca peste vreo 15 zile auzim vesti bune(sau poate mai repede)
Florinini, multumesc,esti o dragutza.
Maria bine faci ca te duci si tu la echo.

Mergi la inceput

Laurici dr. T. mi-a spus sa iau 3 pe zi. E prea mult, oare? Eu am luat de la inceput(adica de ieri) intravaginal, ca asa am citit ca se ia pentru sustinere, in primul trimestru. Oricum si daca nu e sarcina (si foarte probabil sa nu fie) tot e bine, nu?

Mergi la inceput

tania, nu este mult, mie mi-a spus medica mea 4! Este ok dar cred ca intravaginal este cel mai indicat. Ia unul pe gura dimineata (daca intravaginal curge mult afara) si cele care mai raman seara la culcare!

coralia, cred ca mi-am revenit si acum ma simt mai bine. Pot sa o iau iar de la capat. Hai ca o sa fiu mereu alaturi de voi!!!

-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Multumesc Lauriciule

Sper ca ramasul alaturi de noi va fi si cand ne vom muta la mamici. Valabil si pentru Cora si Gabitaco

Mergi la inceput

Fetelor... dintr-o data mi-e rau: greata, nu pot manca nimic, ameteli...
Sa fie de la Utogestan, ca cu Bromcriptina zic eu ca m-am obisnuit de atatea luni...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Tania poate e doar o stare de moment...Stresul din ultimele zile poate sa-ti dea reactii din astea..cat despre utrogestan nu stiu ce sa zic..daca ai prospectul vezi la reactii adeverse daca poate sa dea asa ceva...sau poate feteel care au mai luat cred ca te pot lamuri.
va pup!

Mergi la inceput