Aspirante optimiste ( 126 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu as veni dupa ce imi revin dupa laparoscopie...offffffffff

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Ela imi pare rau pentru tine!
Bun venit Ancuta_Stan!
Da, daca nu s-a facut intalneala pana acum vin si eu dupa laparoscopia pe care o fac sapt. viitoare miercuri.
fetele

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Fetelor, adaugati-ma si pe mine inapoi in lista...

Luli si ... atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Luli, vei reusi, ai sa vezi! Ai pierdut doar o batalie, lupta continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele!
Ce faceti voi?
La noi este o vreme nasoala, este foarte intunecat, cu toate ca astia la meteo aratau ceva soare. Sa speram ca mai pe la pranz va fi frumos.
Luli, imi pare rau pentru tine, dar pana la urma tot o sa reusesti.
Romaniau, bine ai revenit. Am avut zile cand ma gandeam de ce nu ai mai scris.
Laurici, ai venit? Noi te asteptam.

Fetili, ma intorc la treaba acum si poate ne auzim pe mai tarziu.

Va pupic pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna dimineata fetelor,Luli imi pare tare rau pentru tine.Dar sa nu ne lasam batute o sa reusim noi odata si odata.Gabitaco mi-a placut foarte mult citatul tau,este superr.Oare vine primavara asta sau se strica timpul cum zic astia?Sorinutza ce faci?Esti mai bine cu amigdalitele?.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Buna dimineata ..ieri imi mai revenisem pentru ca a fost si frumos tare afara, dar azi, pe langa faptul ca nu ma simt deloc bine, s-a intunecat si vremea..
Faptul ca mi-a intarziat 7 zile..cand mie nu mi se intampla, faptul ca mi-au iesit trei teste cu o a doua liniuta slab vizibila, dar vizibila...nu au constituit certitudine ca a fost sarcina pentru ca m-au napadit rushii...Dar acum, dupa doua zile de rushi ingrozitori de durerosi, cu crampe cum nu le-am simtit niciodata...am avut o scurgere in care am descoperit niste urme de pielita mai groasa...si niste cheguri urate tare..care mi-ai intarit faptul ca ...am fost insarcinata..si nu doar la "cap"..
Ma gandesc ca poate daca luam tratamentul dat de doctorita (adica acele injectii multe)...poate acum era sa fie...Trebuie sa ma duc sa vad ce s-a intamplat...asta e sigur.
Thea .
Luli..imi pare rau...
Laurici unde esti? Nu te-ai intors...?

PS:Vad ca atat in cat timp am scris mesajul asta a aparut un pic si soarele...deci noi stim ca trebuie sa fim obtimiste...si ca oricat de innorat ar fi...stim sigur ca apoi va veni soarele..si va incalzi totul in jur..
la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Ela2004 imi pare tare tare tare rau de ceea ce ti sa intimplat.Cred ca ar ttebui sa te duci la doctor sa vezi sigur ce a fost.Si asa este nu trebuie sa ne lasam intunecate si sa cadem in gindurile noastre innorate ci trebuie sa fim in continuare optimiste si sa lasam razele de soare sa vina si la noi.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

ela, imi pare rau, e posibil sa fi fost sarcina, dar tot asa de bine acele cheaguri si piletita eliminate pot fi endometrul care s-a eliminat

dar e bine sa mergi la dr sa vezi ce si cum.

o zi buna tuturor

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetitzele frumoase si optimiste !

ce mai faceti voi ?
eu ca sa continui episoadele din seria "cate bube rele toate-n...", astazi m-am si blocat de spate ...chiat imi intrebam baieti dimineata, ca oare ce o sa mai urmeze......no nu-i bai, ca doar nu degeaba ia fetitza sunatoare, optimismul nu imi dispare, asta este, daca trebuie le duc pe toate...macar m-am linistit ca amigdalele sunt mai bine, am fost la tanti doftor si a zis sa stau calma si sa continui tratamentul care mi l-am autoadministrat ca este bun (cand aveti nevoie apelati la baba Sorina ) si ca n-am pneumonie (ca azi noapte la asta ma gandeam, durandu-ma spatele).
dar asta e zero in comparatie cu altele, asa ca da-mi voie Luli sa iti spun ca imi pare tare rau, incearca sa iti revii si la lupta inainte. Ela, nici tu nu fi necajita, eu m-am linistit atunci gandidu-ma ca daca nu a fost sa fie probabil nu era ceva in regula, organismul nostru are grija si selecteaza ce trebuie si ce nu. Asa ca esentialul este ca stii ca poti ramane insarcinata, deci si tu la lupta din nou.
Mihaela, fetitza sufletista si optimista si atat de tinerica...si mersi de grija prieteneasca ce mi-o porti.
toate fetele, sa aveti o zi frumoasa, enjoy life !

Mergi la inceput