Aspirante optimiste ( 126 )

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
Raspunsuri
gogosar spune:
Aspirantele optimiste care vor trece in curand la gravidutze:
Adar (Andreea),Victoria (Veronica),Gabela (Gabriela), Pepsica (Antonia), Bety (Beatrice),Pia (Oprina), Tumpi (Ionela ),Codri (Codruta),Oana B (Oana Teodora),BurlacuP (Paula),MirelaV (Mirela),Alinuche (Alina),Beatrix (Melania),Cornelia1172 (Cornelia), Valentinag (Valentina Georgeta], Adelais (Maria-Alice), Madyn (Nicoleta Magdalena),Lulu77 (Alina Mariana), Mariaa (Maria),Gabid (Gabriela),Karula (Raluca),Ellena (Elena Lacramioara), Stef ,Salmida (Adia Florentina),Ioana1971 (Ioana),Speranta (Angelica),Robert si Alina (Robert si Alina),Ilie si Suzana (Ilie si Suzana),MadalinaM (Nina),simona ,narcis [Narcisa],Dorina ,Remy (Camela),Mihaela & Cristi (Mihaela si Cristi),Mirela & Danut (Mirela si Danut),Laura 72819,Lili (Liliana),Aura ,OtiliaLia ( Otilia),Furnicutza ( Doina Tina),Buflea ,romaniaau (Florina),Lucia Munteanu (Manuela Lucia),Ilenya (Ileana),Camisv (Camelia),flory76 (Florentina-Iuliana), irinacodrina (Irina Codrina),Ankka13 (Anca),Tzuc (Ecaterina), gogosar (Natalia Anca),erix ,giugiuca,steliana04 (Steliana),martha78 (Mihaela),Tinabeve (Valentina), deca (Carmen),eva alicia,alina constantin (Alina Ioana),dinah (Elena),Anca Wish (Anca),Chi (Cristina),claudia123 (Claudia,asi (Stanca),annaa (Ana Aurica),ardit ( Afrodita),Alexa Ioana(Roxana),Felicia (Felicia), nounou(Florina),RUXMAX (Ruxandra),GeorgianI( Georgiana),TERBITZA(Florina),dandana (Daniela),RO ANA (Liliana),Ellina( Elena),LindaG (Linda),danap ( Daniela), musete ( Laura- Lucia),Denisam (Denisa-Maria),acina (Anca),heleny (Heleny-Elena),Gabriela Elena,Relya ( Mirela),poliana,mishi (Mihaela),Floran (Florina),Nanae (Iuliana),costiniuc ( Ana Maria),Ileana,oanamagda (Oana Magdalena), adimercedes (Adriana),madalina.badescu (Madalina),Cristinna,Lumit (Luminita-Violeta),Catrinel 17 (Catrinel-Cosmina),Vale (Valerica), nicol78(Elena-Nicoleta),Mirona (Mirona),pusichet,Costi,Fanta [(Stefana),inapopescu (ina),zisaCami (Elena-Camelia),elli (Manuela), Sarrahh (Maria),Danubia (Danubia),viorela hoff (Viorela Hoff),Sorina7 (Sorina),Alé,dariana (Aurora Cristina),roxit,andra10 (Andra),Delia21 (Delia),Silvia_Pui (Claudia-Silvia),Liana30,R.R. (Rodica),Salomea (Elena),Jonica (Ioana),Marunzika (Ana Maria),liadi (Diana Lia),Maki (Otilia Eva),asteryaro (Elena Cristina),Misi (Simona Daniela),Ariadna33 (Carmen),Natalia26 (Raluca Elena),betty13ro (Beatrice Irinel),Tmihaela,thea_m(Teodora),luiza1318(Elisabeta),piciulici,dedi (Adela),ela2004 (Ionela),pupina bulina,GildaT (Eleonora),shylili (Florentina Luciana),lachione (Mihaela Laura),emoison,medeea76,cenusareasa (Lidia),puiusu (Oana),Hitomi(Simona),andan,bibyrox (Rozalia),maria alexia (Maria),mcbeal (Monica),laurici75,kim,camypro (Camelia),gabiu (Gabriela),Anku,Aysha2(Gabriela),danangie (Daniela Angela), Tzuni (Ella - Mihaela),Alisia (Alina),luli( Mirela),lauion, floarea de colt,carmen e( Carmen ),tania-z,pupesita ( Mihaela ), Pmihaela, cicuta (Luminita si Rodica),Lauricipani( Laura), Cristinna

-dutze
andrruzza (Costinela), Infofun(Gabriela), Coral(Coralia), Geta Sava, mstroie (Mariana), Androix (Andreea), cornelia (Cornelia), babygirl (Adina), monu (Monica-Iuliana), Ruxel (Ruxandra Laura), Maruta, Merry Marry, Mercedes (Mercedes), andreea.a, Medeea76, totha, cipi, elenutza, mariamunteanu (Maria Raluca), Sheherezada (Florentina), Aurasa (Aurelia Marinica), Monica-Elena (Monica Elena), geaninaelena(Geanina Elena), laura_s (Laura), Lory2004 (Loredana –Elena), Mika1 (Mihaela), Anis (Alina), Irda,Andan, nique15(Ioana), tpaula (Paula), fabya (Rodica), Denisa 73, Ioana75 (Ioana), nicole74, lulu75 (Luminita-Loredana), Tia (Florina), Flavia Hurducas, lucia_cs (Lucia), RalucaN (Raluca), natydea (Raluca Andreea), Diafera (Aurora Elena), Lucia_B (Lucia), Tonnia (Antonia),Mirela Anca ,anya (alina), Hildegard, Roxee( Raluca)
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
betty13ro spune:
Bravo tie gogosar! Eu chiar ma gandeam ca toate fetele sunt ocupate de nu scimba nimeni capitolul...
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele!
Nici o veste de la Laurici?
Gogosarel, chiar ma intrebam ce mai faci, ca parca nu te-am mai auzit de mult timp.
Fetilii, io cu treaba, pauza BB, pana se reface sotiorul cat de cat.
Acum stateam si ma gandeam ca nu mai stiu cand am avut CM ultima oara. Pur si simplu nu-mi aduc aminte.
In rest, nimic deosebit, munca si iar munca. De abia astept sa vina vara, ca mi-a promis sotiorul meu un concediu super de super.
Bun venit noilor aspirante si trecere la mamici cat mai repede!
Va pupacesc pe toate si sa auzim numai de bine.
ela2004 spune:
Buna dimineata fetele mele dragi..azi sunt trista...aseara m-au napadit rushii...si sunt foarte multi..parca mai multi ca niciodata si durerosi cum chiar n-au fost niciodata .. O prietena imi spunea ca poate a fost sarcina si nu s-a fixat embrionul...cine stie..sunt atat de dezamagita incat nu mai vreau sa ma duc la medic acum..Imi facusem o mica speranta ca ar fi putut fi o poveste frumoasa ca sotul meu sa vina pe nepusa masa o luna acasa..si sa ma lase si...
..dar nu a fost sa fie...pleaca in doua zile si pana in august voi fi o aspiranta pasiva..si ma voi bucura sau ma voi intrista alaturi de voi, de vestile voastre..
Va
dulce si sa de-a Domnul sa va inzestreze cu
cat mai repede cu putinta...
Anca Wish spune:
Ela, imi pare rau. 
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
ela2004 spune:
Multumesc Anca si
..
Dar hai sa fac haz de necaz acum..ca aseara i-am spus sotului meu de fraza aia renumita..ca poate oi fi fost "insarcinata la cap"...si tare s-a mai amuzat..
asi spune:
Hai fetelor nu mai fiti triste ca vine primevara si bebiciii!![]()
Daca suntem disperate nici un bebe nu o sa ne vrea.Ce copil isi doreste o mama la capatul puterilor.Hai sa ne bucuram de primavara asta minunata si sa o traim la maxim ca vine bebe si atunci gata timp liber.Functia de mama e full time !
Asi
http://community.webshots.com/user/ubi19
Tia spune:
Initial creeata de ancuta_stan

Sunt noua printre voi. Ma straduiesc sa ma dumiresc de foarte multe lucruri de pe aici... Am sa pun si poze...
Deocamdata sunt in a 2 zi de CM dupa o alarma falsa (intarziere de 5 zile) si as vrea sa purced la urmarirea temperaturii si alte metode naturale. Poate ma ajutati si pe mine va rog cu niste instructiuni
Multumesc anticipat.
Ancuta
21+
Tmihaela spune:
Buna fetelor,Ela imi pare tare tare rau pentru tine.Eu am avut-o pe sefa pe capul meu si ma zapacit,abia asteptam sa plece di birou.Sorinuta ce face?Sper ca esti mai bine azi.Laurici tu?Sper ca este bine sotul tau.
Mihaela
Sorina7 spune:
Buna fetelor !
Florina, ma bucur sa te "vad" din nou, tin pumnii marti !
...cu raceala sunt binisor, mersi de intrebare, e loc de mai bine...miere si lamaie cat incape, deja m-am ingretosat de ele.
Mihaela,
fetitza, genunchiul e mai bine, imediat ma apuc de alpinism
...mersi de intrebare, esti o dragutza.
Ancuta, bine ai venit, repede sa mergi la
toate fetele !