Aspirante optimiste ( 126 )
Raspunsuri - Pagina 2
Tmihaela spune:
Sorinutza draga mea nu il lua asa tare imediat ca pe urma cine stie...poate ii place si nu vrea sa mai stea locului![]()
cit despre lamaie te cred ca ti s-a ingretosat dar este mult mai bine decit injectii sau alte minuni.Asa ca ai mare grija de tine
Mihaela
Relya spune:
Cristinna
si Ancuta
bine ati venit ! Sedere scurta si placuta pe aici !
Romaniaau
chiar ma gandeam la tine ca n-ai mai scris de mult ! Ma bucur sa aud ca ai vesti bune ! Tin pumnii strasi poate ne dai si vestea cea mare !
dulce toate fetele !
Relya
Tmihaela spune:
Cristinna si Ancuta bine ai venit printre noi si o sedere cit mai scurta aici la spirante,sa treceti cit mai repede la gravidute.
Mihaela
gabitaco spune:

Buna fetelor. Azi finuta mea face un anisor
. Duminica i-am luat din mot si am fost tare entuziasmata
. Am colindat magazinele ca sa ii cumpar lucrusoare, a fost tare frumos, dar cand am ajuns acasa m- a cuprins tristetea. Vreau si eu un bebe.
Am plans aproape toata ziua dar in final mi-am adus aminta de un citat din facultate si am hotarat ca ori de cate ori destinul imi este potrivnic trebuie sa o iau de la capat. Va scriu acest citat in speranta ca o sa va ajute si pe voi in momentele de tristete:
"Daca drumul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru tine pentru a-ti rasplati curajul!"
Sper ca nu va suparati pe mine ca sunt tare trista dar imi revin eu , ca doar sunt in ziua 24, temperatura 36.9 si mai am de asteptat oricum pana la invazie.

la toate.
dana p. spune:
Bun venit
noilor sosite si sa stati cat mai putin aici sa dati repede fuguta la mamici!!
Eu sunt cu treburi multe, multe la servici
si cam atat
.

toate fetele
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
romaniaau spune:
Fetelor, cred ca azi e cea mai linistita zi de cind muncesc aici. Toate calme si la locul lor, poate ca e prima zi mai calda de anul asta.
Am o intrebare pentru fetele care au facut stimulare cu Clostibegyt si s-au ales cu chist ovarian: chistul se resoarbe singur sau ati facut tratament? Eu m-am pricopsit cu asa ceva, ca sa nu ramin cu mina goala dupa stimulare 3 luni si fara bebe. Marti merg la ecografie sa vad daca a mai crescut mititelul sau a disparut singurel.
Va pupic si va rog sa ma luati si pe mine la mamici daca ajungeti primele

Anca Wish spune:
Romaniaau, imi pare bine sa te revad!!
Io le-am rezolvat cu anticonceptionale. A fost nevoie doar de 2 luni...si gata!!!!
Bafta si sper sa ne zici cat de repede vestea cea buna
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
romaniaau spune:
Sorina, Relya, Anca Wish, multumesc pentru urari.
Va pup pe toate si sper sa mi-o luati inainte pe drumul spre burtici.
Eu sint in ziua 22 si ma doare burta de parca ar veni rusii sau o fi ceva inflamat pe acolo. O fi de la ceaiuri. As vrea sa imi aduc aminte vre-odata ca astea au fost primele semne de sarcina. Vrabia Mihai Vitezul. Am inceput sa ma uit dupa bilete la tratament la Sovata pentru la vara.
Va astept cu vesti bune. 
tumpi spune:
Fetele daca tot se pare ca primavara incepe sa se instaleze printre noi ce ar fi sa ne strangem pt o intalneala?
Haideti odata, de doua ori, adjudecat?

![]()
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta