Aspirante optimiste ( 126 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase!

ie o zi super, imi place sa ma cuibaresc in bratzele lu barbatamiu, azi imi termina bucataria si sunt fericita (cu exceptia blaturilor care mi s-a pus pata sa le fac din granit si le comand luni, de fapt toata bucataria a fost cu peripetii) la servici am treaba de nu ma vad dar... egzista sperantze sa se mai relaxeze in 2 saptamani, si zau ca-mi iau vro'2 zile libere, poate mai trag un turneu ka vaz ca fetele aste din bucuresti nu vor shi pace hantalneala! proiectul bb tot pe tusa, da' in fiecare zii ma gandesc la', in fine asta e! ...sii un soare afara, o frumusata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

ardit, eu le-am spus fetelor si ieri de intalneala, dar vaz ca nu se urnesc

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Fetelor, va rog frumos spuneti-mi si mie care stiti cum e cu vizita la Tutunaru. Vreau sa ma duc maine la spital la el la o monitorizare si as vrea sa stiu daca am nevoie de vreo asigurare, programare sau altceva. Faza nasoala e ca eu is proaspat sosita in tara pentru cateva zile si asigurare nu mai am demult aici...
Sper sa imi raspundeti rapid [pentru ca sunt la un internet si nu pot sta foarte mult...
Va multumesc taare mult si va pup acum rapid pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Sorinutza daca si speranta si optimismul ne lasa atunci ce ne facem ni se ineaca chiar toate "corabiile".Macar atit sa mai avem si noi,sa speram la tot ce este mai bine si mai frumos.Imi pare tare rau de tine,chiar vorbeam noi la telefon de toate bubele rele.Dar te refaci tu,asa lasi si genunchiul sa se odihneaca nu il mai pui la alpinism."babuta"sa se faca repede bine.

Mihaela

Mergi la inceput

fetelor uite aici sa va destrti un pik: http://mariemarie0000.free.fr/fichiers/images/pop.swf

salomea uite aici neste subjecte despre: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43608 , da sa inteleg ca nu a dat rezultate discutia cu denisa?

tumpi draga me, ce sa le facem, nu stiu!

sorinuke frumusata: un masajjjjjjjj

Mergi la inceput

...si daca avetzi timp... apasati butonul rosu la: http://www.deviantart.com/view/7331852/ hmmmmmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Merci de informatii, Ardit! Nu s-a intamplat inca minunea, intre timp am inceput si tratamentul Liviei... Iar acum am ajuns iar in tara, si am zis sa mai incerc si alt doftor...
pupicila toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Ardit...hai ca mi-ai descretit fruntea.....pai m-am asezat la bulina aia rosie..pana am inceput sa vad numai buline.....
Te ..si mai vrem...
Tumpi..poate ai dreptate...si mersic..si tie un
TMihaela la mine sa stii ca incepe sigur sa se instaleze primavara cu atat soare afara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Vad ca si la noi incepe sa se instaleze pentru ca este un soare afara si asa frumos incit imi vine sa ma ridic de pe scaun sa ies sa ma plimb.Dar din pacate stau aici in birou cu nasu in calculator pina la ora 17.00.Ardit mi-a placut cu bulina,vorba lui ela am apasata,am apasat pina am vazut numai buline rosii

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Sorina,

Zici ca bei ceai de sunatoare? Am citit undeva ca cele care vor sa ramina insarcinate nu trebuie sa bea acest ceai pentru ca relaxeaza muschii si nu mai stiu ce face.
Mai da-ne si noua din durerile tale, ca le-ai luat tu pe toate.
Te pupic si iti doresc un weekend placut.

Mergi la inceput