Fibrom uterin (6)
Raspunsuri - Pagina 3
Gabela spune:

Pt statistica:1.62si 54kg (ca doar iarna asta n-am lasat nici eu masina de sub fund!
).Dar Cand am descoperit fibromul aveam 50-51 si faceam sport Nu am luat anticonceptionale niciodata in viata mea, nici alte tratamente hormonale de nici un fel. Nu am antecedente in familie cu fibrom. Iar eu m-am trezit nu numai cu fibrom, ci si cu chisturi la sani...
Cauza la mine cred ca a fost ca nu am avut nici o nastere. Cu toate ca mai am prietene la peste 30 de ani, de fapt chiar de varsta mea (37) care nu au copii si nici fibrom. Dumnezeu stie de ce!
Gabela
Gabela spune:
Ptiu, sa nu-l deochi pe Albertut, tare e scump si frumusel si nevinovat. Rici, sa va traiasca si sa va bucurati de el!
pt Albert de la Gabela din Alberta!
Loma spune:
Fetele si eu,
si eu 1,74 90-60-90 , sa dea bine la statistica, ce ziceti merge?
Glumeam
1,67 si 52kg, pana sa vin in Canada (acum 3 ani) nu am reusit niciodata sa am mai mult de 49 de kile.
Fetele eu observ la toate ca nu suntem grase (adicatelea nu detinem tesuturi adipoase) incat sa se produca esterogenul asta asa de mult incat sa ne atace pe toate fronturile, si ma intreb frate de unde atata esterogen, o explicatie ar putea fi stresul ca si eu m-am stresat la inceput ...., adica vreun an, ca nu m-am adaptat asa usor la viata in Canada, si iernile astea infinite de aici.....
Deci sa recapitulam, eu detin niste chisturi, noduli cam multi, la ambii sani de prin 2003 si altii mai noi din 2004, si una bucata fibrom mic, la ultima masuratoare 1,5 cm. 
La fel si eu am probleme cu parul mi se ingrasa repede si cade f. mult, insa parca am observat o ameliorare in ultimul timp.
Pielea m-am mai laudat eu si acum cateva zile, nu mai este uscata, ca de obicei. Mai aveam si niste calcaie teroare, nici n-ati vazut asa ceva, uscate si crapate si ma ungeam ca tot felul de creme si degeaba, acum au revenit la normal.
M-am luadat destul.
Cam asta e cu mine.
si
la toate fetele inclusiv la Rici si omuletul ei drag 
Sa fim iubite
Loma
Smerenia este regina virtutilor.
Fanta spune:
aliceN nu te agita caci o sa-ti vina cand nici nu te astepti. Si eu tot il asteptam sa vina si m-am trezit deodata la 34 de zile dupa miomectomie, ashea ca....stai linistita caci rushii pot sa vina pana la 40 de zile, mai ai de asteptat.
Ma duc sa vad pozele ingerasului lui RICI

MadaS spune:
Loma
vad ca m-ai concurat multi ani la greutate, ai tot 1,67 si te-ai laudat si tu cu 49 kg...totusi nu m-as muta in Canada doar ca sa mai iau si eu 3 kg in plus (nu-mi plac iernile pe-acolo)..in cateva vacante de vara, in tari mai insorite decat Romania, am reusit si eu sa iau 1-1,5 kg, zacand nemiscata toata ziua la plaja si mancand pe rupte la bufetul open al hotelului, dar repede le dadeam jos cand ma intorceam in agitatia din Bucuresti si stresul de la serviciu
Pe mine m-au enervat deja cativa medici care imi spuneau privindu-ma (imbracata) la control: stati linistita, nu aveti profilul hiper-androgenic (si excesul de estrogeni poate rezulta de aici, se sintetizeaza prin aromatizare din testosteron), nu tu obezitate (49!kg), parul blondut nu da senzatia de par gras(numai eu stiu ca am ajuns sa-l spal zilnic aproape, cel putin e sanatos tun si nu-mi cade deloc, dar se ingrasa repede)...si ce-i drept la o analiza recenta testosteronul mi-a iesit ff mic, in limita de jos a normalului
Cu ce ma laud eu: displazie mamara bilaterala (1996) vindecata, chisturi ovariene (1996-2003) acum se pare ca au disparut, fibrom subseros prospat format, aici bat recordul , crescut in doar 1 anisor la 3/4,5 si partial necrozat.33 ani si-am tot amanat cu bb...cu multi ani (5-6) pilule la activ...
Stati sa ma laud si pe bune!Rinita alergica vindecata in 2 sapt...uramare a tratamentului naturist pt fibrom (acuz catina si socul de reusita)
Fac acum tratament homeopat -THUJA- prima luna, vedem cu ce ma mai laud mai tarziu
carmenus spune:
Draga Rici, despre acest articol era vorba in propozitie:
si pentru toate fetele, alte linkuri interesante
http://www.paris-nord-sftg.com/patients.fibromes.0105.htm
http://www.femiweb.com/gynecologie/pathologie/fibromes_dev.htm
http://www.esculape.com/gynecologie/fibrome2000.html (curios, zice ca progesteronul nu e indicat?)
http://www.biam2.org/www1/SubCIMCFIBROME_UTERIN.html (contraindicatii)
http://www3.ziare.ro/articol.php/1108707977 (vorbeste de Rici a noastra!!!) http://www.babyfrance.com/faq/welcome.shtml
rachel owen spune:
UPS!!!!
Mi-a zis mie Dl Dr Dumitrascu ceva.
Hai ca-s tare, am ajuns in ziar
. Bine ca nu au pus poze, ca tare ma suparam pe ei 
POZICI:
Omuletul_meu_drag
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
arinna spune:
carmenus
...s-a rezolvat problema cu CM ? eu am abia 3 saptamani,inca nu pot spune nimic legat de asta...
kim spune:
Rici draga, ar trebui sa te certam ca tragi chiulul de la discutii, dar ... te iertam
ca ai o scuza zdravana: Albert.
Pentru statistica, sa intregesc putin tabloul meu:
31 de ani, 1,61 cm, 52 kg, fibrom intramural de 7 cm descoperit acum 4 luni, factor ereditar (antecedente in familie), inca nici o nastere, o intrerupere de sarcina facuta acum circa 10 ani, pilule contraceptive luate in timp - circa 8 luni per total (recomandate contra durerilor la ciclu), transpiratii abundente, par gras, stress cat incape. Si sa nu uit: vreau bb!
KIM
Loma spune:
A uitai sa va spun pana acum nu am ramas niciodata insarcinata (32 ani), insa imi doresc, si sper sa se intample. ![]()
Contraceptive am luat doar anul trecut vreo 5 luni
, la recomandarea medicului de fam. pentru chisturile de la sani.
Kim lasa-o mai moale cu stressul, nu rezolvi nimica cu el, stiu e usor de zis, dar trebuie sa ne autoeducam si sa traim frumos si sanatos.
Eu acasa imi pun muzica clasica si tare bine imi face, as fi vrut sa fiu pianista sau pictor, dar deh.....
O sa radeti de mine, va rog nu
, mi-a luat barbatu' sintetizator electronic ![]()
![]()
si chit ca nu stiu sa cant, nu cunosc nici notele ma chinuie cateodata un talent mama, mama.
Cand simt ca ma mai apuca amocul, mi-l pun pe pian si incep sa ma "desfasor" si tare ma deconecteaza.
MadaS da am observat si eu ca avem "puncte" comune. Sa ne tii la curent cu tratamentul homeopat THUJA.
Kim si Gabela ce bine ar fi fost sa fim toate in acelasi oras, am fi deschis un club impreuna, noroc cu internetul asta mare minune.
Sa fiti iubite dragutelor
de la Loma
Smerenia este regina virtutilor.