DJ sau formatie ?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Mentionez ca am apelat lo o firma organizatoare de nunti, botezuri etc si am platit formatia 1300 E si 300E DJ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DMony spune:

Buna
Ma numesc Monica
Si eu voi fi mireasa anul asta. In luna august. Cautam si noi un DJ bun. Vad ca voi ati avut o nunta frumoasa cu un DJ bun. Poate imi dai si mie numarul lui de telefon sa vad daca este liber in august.
Multam mult

quote:
Originally posted by vrabiuta

noi am avut dj. nu cred ca mi-ar fi placut sa aud "you can leave your hat on" cantat de nimeni altcineva decat joe cocker.
atmosfera a fost super, muzica de toate genurile: rock'n roll, disco, hip hop, populara (autentica)... inca mai primim felicitari pentru nunta frumoasa pe care am avut-o, desi mai e un pic si se face un an de atunci.
cred ca atmosfera nuntii depinde in foarte mare masura de muzica. fie ca e dj, fie ca e formatie, trebuie ca cel care "da tonul" sa simta pulsul petrecerii.
o nunta frumoasa tuturor!

marcela si alexandra lia

pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

DMony Posted - 10/01/2006 : 13:16:11

Buna
Ma numesc Monica
Si eu voi fi mireasa anul asta. In luna august. Cautam si noi un DJ bun. Vad ca voi ati avut o nunta frumoasa cu un DJ bun. Poate imi dai si mie numarul lui de telefon sa vad daca este liber in august.
Multam mult

Monica, te asteptam Miresici de 2006, unde vei gasi raspunsuri pentru multe din intrebarile tale. Intra aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66099&whichpage=3

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by DMony

Buna
Ma numesc Monica
Multam mult

Nu stiu daca Vrabiutza iti va raspunde pt. ca postul e cam vechi dar iti pot eu oferi un numar de telefon.
E DJ-ul cu care am vorbit pt. nunta noastra, are pret rezonabil si referinte foarte bune.
Intamplarea a facut sa cunosc 3 persoane care au fost la 3 nunti diferite dar care aveau acelasi DJ. TOate 3 nu au avut decat cuvinte de lauda.
In plus am si DVD-uri de la una din nunti si am fost multumita de ce am vazut si auzit.
Daca te intereseaza da-mi un PM (vad ca tu nu-l ai activat) sau o adresa de mail.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Rallu, vreau si eu detalii pls.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellee spune:

[/quote]

Nu stiu daca Vrabiutza iti va raspunde pt. ca postul e cam vechi dar iti pot eu oferi un numar de telefon.
E DJ-ul cu care am vorbit pt. nunta noastra, are pret rezonabil si referinte foarte bune.
Intamplarea a facut sa cunosc 3 persoane care au fost la 3 nunti diferite dar care aveau acelasi DJ. TOate 3 nu au avut decat cuvinte de lauda.
In plus am si DVD-uri de la una din nunti si am fost multumita de ce am vazut si auzit.
Daca te intereseaza da-mi un PM (vad ca tu nu-l ai activat) sau o adresa de mail.

Rallu, vreau si eu te rog frumos nr de tel al DJ de care vorbeai. Merci.
Pupici.

Mergi la inceput

Sper ca am raspuns la toata lumea pe PM.
Daca am uitat pe cineva... cu scuzele de rigoare (zapacita, ce sa-i faci)...mai ziceti-mi o data si ma conformez.

17 iunie 2006

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_1978 spune:

Rallu vreau si eu detalii despre DJ de care vorbeai. Am inceput sa intru in panica eu inca nu am inceput sa caut si vad ca voi deja v-ati hotarat. Nu am putut sa dorm toata noaptea asa de stresata sunt ca nu voi mai gasi DJ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_1978 spune:

Iti multumesc mult Rallu

Mergi la inceput

Fetelor (si baieti) tocmai am aflat ca DJ-ul meu cu toata echipa lui au marit nitelus tarifele (ma rog...nu retroactiv, asa ca eu am scapat).

Daca va cere mai mult decat v-am spus eu, nu dati cu rosii...nu stiam ca intentiona sa mareasca pretul de la 1 ianuarie.

Oricum, chiar si asa e un pret rezonabil.

17 iunie 2006

Mergi la inceput