DJ sau formatie ?
Raspunsuri - Pagina 7
Divine girl spune:
Si eu optez pt DJ. Din mai multe motive care s-au tot spus pe aici, asa ca nu ma repet. Azi am fost si am vorbit la o firma si pana la urma am luat tot de la ei. Initial am vrut doar muzica, dar cand am vazut ce stiu sa faca din materialele filmate si pozate ... am luat tot si am scapat de o grija. Dar si de ... 1300 E
Dar ... asta e. Nu planificaseram atatia bani pt muzica + filmare + poze ... dar ne-a placut f mult ce am vazut si auzit si ... in fond cu astea ramai peste ani din toata noaptea de ... neuitat!
Pup la fete cucuiete!
LadyC spune:
Nu-mi face placere sa vorbesc despre asta, dar va scriu si voua ce am patit eu, ca sa stiti ca se pot intampla si lucruri rele daca nu se stabileste in cel mai mic detaliu totul, de la inceput. Eu am avut dj la nunta. Ne-a placut de el pentru ca a fost singurul din oras (Turnu Sveerin este un orasel foarte micut) care a zis ca nu va pune manele la nunta si nici nu se va lasa corupt de invitati, avea referinte foarte bune, pentru ca m-am interesat inainte de a-l contracta, era un om matur, inteligent, cultura muzicala garla, se vedea ca este ceva de capul lui... A spus ca are un "program" bine stabilit, ca pune muzica de toate genurile si ca face si atmosfera. Stiam ca este un tip capos, dar s-a intrecut in caposenie la nunta mea. Pentru mine si pt. toti cei tineri muzica era draguta, dar pe cei in varsta ii simteam agitati pt. ca nu le prea placea. Mergeam la el si il imploram sa mai puna si cate o hora; credeam ca-mi vor pleca invitatii M-a facut sa plang in ziua nuntii si n-am sa-l iert curand. Am adus foarte multa muzica noua, usoara, populara, dar nici nu a vrut sa se atinga de ea. A spus ca el are programul lui si nu se abate de la el. Programul consta in cate 5 melodii din fiecare gen. Fie ca-ti placeau sau nu, trebuia sa le asculti... Cand a fost partea de program cu muzica greceasca, si am vazut ca nimeni nu danseaza, am simtit ca plesnesc de furie. Nu se lasa induplecat nici de mire, nici de nas, nici de socrii, nici de parintii mei Pana la urma, pe la 11 seara l-a amenintat cineva ( nu stiu cu ce si nici nu mai vreau sa aflu) si s-a potolit Dupa un timp a pus muzica ce am adus-o noi, care, culmea, ii placea si lui, s-a imbracat in clovn ( si-a pus pantaloni largi cu bretele, peruca mov, nas rosu si sufla cand intr-o trompeta, cand intr-un fluier) si a fost grozav. Toata lumea s-a ridicat la dans, ca sa fie aproape de nebun, sa nu piada nimic din spectacol. Cred ca i s-a facut mila cuiva de sus de mine si mi-a facut parte de o petrecere grozava, pana la final. Nu mai spun ca la nunta mea mister dj a reusit sa-si faca foarte multi clienti, dupa faza cu circul.
Hai ca am scris prea mult si poate va plicti,
Va pup!
Rallu spune:
Am auzit si eu intamplari din astea, asa ca am incercat (pe cat am putut) sa le previn.
DJ-ul la nunta asculta de miri. Indiferent daca-i convine sau nu (asta am convenit cand am semnat contractul).
Desi o sa aiba un playlist nu e obligatoriu sa il respecte litera cu litera. I-am zis si eu (oricum asta era si parerea lui) ca muzica se pune in functie de nuntasi. Daca se danseaza nu schimba brusc la altceva si sa lase oamenii cu ochii in soare (mie mi s-a intamplat la o nunta in timpul unui blues) daca nu se danseaza, clar urmatoarea melodie va fi complet diferita, o rupere de ritm (nu ma intereseaza ce vine atunci pe playlistul lui).
O sa-i facem si noi un CD cu melodii...iar el le va pune pe toate de acolo (cand considera ca e momentul).
Am scris in contract procentajul...50% populara - 50% moderna ... deci e obligat sa le respecte.
Tot scris in contract MAXIM 3 manele (din alea mai curatele)...la ore matinale.
Ce mai era?
NU calupuri de melodii (3-4 de acelasi gen).
NU sarbe din alea de 30 min de scot sufletul din om.
I-am specificat ca mie imi place mult muzica mai veche si ca vreau melodii populare originale (nu toate formatiile care apar acum si trag cate un "Hei tzurai").
Ma rog...am stat mult la taclale si mi s-a parut ca a inteles ca e nunta noastra si noi decidem.
Aaaa...inca ceva...i-am spus pe sleau ca nu va fi servit cu alcool. Cat suc doreste (eventual o sticla de vin pt. acasa) dar nici un strop de alcool.
A fost de acord si mi-a zis ca oricum nu bea in timpul serviciului.
Hi-hi-hi...ce m-am labartat...
daca vi se pare ca am sarit ceva...spuneti-mi pana la nunta ca sa-i comunic.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
LadyC spune:
Pai, daca aveti un contract care sa specifice toate aceste date, cred ca va fi totul ok. La noi a fost doar o intelegere verbala.
moko spune:
eeeeeeeeeee, cred ca m-am facut cu dj!nu am batut inca palma( luni trebuie sa ma intalnesc si cu cel recomandat de rallu), dar mi-a placut tare mult ce am vazut/ auzit aseara."Nenea" lucreaza in televiziune si are o firma de organizari evenimente( filmat, muzica, fotografii- facute pe film, cu aparate profesioniste-chiar si decoratiuni-dar cu astea sunt inca la inceput).Avansul e destul de mic-si asta imi convine de minune, pentru ca pot folosii restul de bani in alte scopuri.
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
[font face=Verdana size=1 color=black]nunta mea de vis[/font]
[link=http://daisyPath.com][img noborder]http://daisyPath.com/days/060902/0/0/+1/1[/img][/link]
vmariejeane spune:
Eu sunt categoric pt FORMATIE!!!
Am avut formatie la nunta si a fost minunat. Nu voi regreta niciodata alegerea, din contra. Am fost mult mai multumita asa, fiindca in pauzele formatiei am pus CD-uri cu muzica selectionata.
Asa ca am avut ambele variante:live si inregistrare.
Carmen_Marieta spune:
fetele cum gasesc un DJ bun, la restaurantul unde am vb au unul dar cica nu-l pot asculta, si cum stiu ce muzik are??? am inteles ca pot sa ma intalnesc cu el, dar dak ma intalnesc in strada sau chiar la restaurant, tot degeaba.eu ma gandeam sa-i cer un cd cu muzik,dara dak nu-mi pune din ce-mi selecteaza pe cd???v-am innebunit dar nu stiu cum sa-l aleg, eu pe la nunti nu am fost in ultima vreme si cand am fost era cate o formatie de-ti lalaia toata noaptea.cum sa rezolv si aceasta problemaca parca prea se aduna multe, noroc cu agenda...
madutza_1978 spune:
Vmariejeane spune-mi si mie, daca se poate (poate pe PM), unde ai gasit formatia de care spui si cat te-a costat?
Rexanne spune:
Fetili, eu optez pentru formatie...Si nu lautari sau ceva de genul asta...ci formatie. Eu am fost la o nunta cu formatie din 3 persoane unde s-au cantat toate genurile (au cantat chiar si Raisa, de la Fly Project) si lumea s-a distrat de minune...Eu am formatie la nunta formata din 7 persoane (inclusiv tambal-damblaua lui iubi...)dinte care 4 solisti- doi de muzica populara, doi de usoara...Si care mi-au spus ca nu canta manele (stiu vrea 10, da' le canta numai la cererea noastra expresa) si canta toate genurile de muzica. O sa am si un CD ca back-up, dar sincer cred ca vor face treaba buna...
Am fost si la o nunta cu pretentii care a avut Dj (parca am mai spus pe undeva) si a iesit cam nashpa, ca nu a pus muzica potrivita...Si am fost la o nunta fara pretentii, simpluta, care a avut DJ un tip grozav, care a pus toate genurile de muzica, inclusiv populara (fara de care, cred eu, nu se poate la o nunta)si unde am dansat pana mi-am rupt picioarele!!!
Deci pana la urma, tine foarte mult de optiunea fiecareia, si sub nici o forma nu se poate spune ca o varianta este mai buna decat cealalta ( desi de cele mai multe Dj-ul e mai ieftin la bani decat o formatie buna...)
Hai va pup