DJ sau formatie ?
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmen_Marieta/Carmen_Marieta.jpg)
Carmen_Marieta spune:
vmariejane da-ne si noua mai multe detalii despre formataia pe care ai avut-o la nunta, am incercat sa-ti trimit mesaj pe privat dar spune ca nu primesti. Te rog frumos dak poti sa ne ajuti ca ne dorim tare mult o formatie dar cum nu prea am fost pe la nunti nu stim cam ce sa alegem.multumesc.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
pepenash spune:
In caz ca Marie Jeane nu v-a raspuns inca privat, incerc sa va lamuresc eu in privinta formatiei care a cantat la nunta pentru ca aceeasi formatie am arvunit-o si noi. Deci, este vorba despre o trupa alcatuita din 3 membri (solista, un tip la orga electrica si inca unul la chitara; din cate am inteles, la nunta ei, in locul chitaristului a fost un acordeonist pe care il pot aduce si acum la cerere). Eu nu i-am ascultat la o nunta, ci doar in restaurant. Momentan canta la Public House, dar cand a avut nunta Marie Jeane erau la Izvorul Rece (parca). Noua ne-au cerut 15 mil. din care 3 mil. avans. Din ce mi-a spus Marie Jeane, se pare ca fac destul de multe pauze, iar la capitolul CD-uri nu sunt extraordinari de bine dotati, asa ca e bine sa aveti si voi niste muzica. Totusi, noua ne-au placut pentru ca muzica lor suna bine si fac si atmosfera; in plus, erau exact ceea ce cautam noi: o trupa care sa-si imparta timpul in mod echilibrat cu DJ-ul. Sper ca v-am fost de folos! Daca vreti un numar de contact pentru ei, dati-mi de stire si vi-l trimit.
michellee spune:
quote:
Originally posted by Rallu
Am auzit si eu intamplari din astea, asa ca am incercat (pe cat am putut) sa le previn.
DJ-ul la nunta asculta de miri. Indiferent daca-i convine sau nu (asta am convenit cand am semnat contractul).
Desi o sa aiba un playlist nu e obligatoriu sa il respecte litera cu litera. I-am zis si eu (oricum asta era si parerea lui) ca muzica se pune in functie de nuntasi. Daca se danseaza nu schimba brusc la altceva si sa lase oamenii cu ochii in soare (mie mi s-a intamplat la o nunta in timpul unui blues) daca nu se danseaza, clar urmatoarea melodie va fi complet diferita, o rupere de ritm (nu ma intereseaza ce vine atunci pe playlistul lui).
O sa-i facem si noi un CD cu melodii...iar el le va pune pe toate de acolo (cand considera ca e momentul).
Am scris in contract procentajul...50% populara - 50% moderna ... deci e obligat sa le respecte.
Tot scris in contract MAXIM 3 manele (din alea mai curatele)...la ore matinale.
Ce mai era?
NU calupuri de melodii (3-4 de acelasi gen).
NU sarbe din alea de 30 min de scot sufletul din om.
I-am specificat ca mie imi place mult muzica mai veche si ca vreau melodii populare originale (nu toate formatiile care apar acum si trag cate un "Hei tzurai").
Ma rog...am stat mult la taclale si mi s-a parut ca a inteles ca e nunta noastra si noi decidem.
Aaaa...inca ceva...i-am spus pe sleau ca nu va fi servit cu alcool. Cat suc doreste (eventual o sticla de vin pt. acasa) dar nici un strop de alcool.
A fost de acord si mi-a zis ca oricum nu bea in timpul serviciului.
Hi-hi-hi...ce m-am labartat...
daca vi se pare ca am sarit ceva...spuneti-mi pana la nunta ca sa-i comunic.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Am semnat si noi contract cu acelasi DJ ca si Rallu. Si tot cu el am vorbit si de fotograf si cameraman. In total ne costa 480 E . Mi s-a parut super ok tipu.
Michellee
Rallu spune:
Ma bucur mult ca v-a placut, Michellee...si noua ni sa parut super ok.
Mi-a placut ca te poti intelege cu el...asculta dorintele clientilor si si le insuseste (nu face pe desteptul..."ca asa se face si nu altfel").
Sa fie intr-un ceas bun si sa avem nuntile exact asa cum ni le-am dorit!
P.S. Cum vi s-au parut DVD-urile cu filmarea? Noua ne-au placut fff mult.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
michellee spune:
[quote]Originally posted by Rallu
P.S. Cum vi s-au parut DVD-urile cu filmarea? Noua ne-au placut fff mult.
Ne-a prezentat mai multe variante de montaj , dar nu ne-am decis inca cum va fi la noi. Ne-a placut.(altfel nu am fi ramas cu el). Sper sa iasa totul bine . Te pup.
Michellee.
contactnicole spune:
Help!
Azi ma duc sa discut cu un DJ, recomandat dar niciodata ascultat. Si habar n-am ce sa-l intreb. Partea proasta e ca ne intalnim pe teren neutru deci nu la studio unde as asculta ceva. Cum sa verific, ce intrebari sa-i pun? Ca de, ma uit eu la fata omului, asa ca prima impresie, dar conteaza mai mult de atat.
Nickidutza
The day
krelia spune:
quote:
Originally posted by contactnicole
Help!
Azi ma duc sa discut cu un DJ, recomandat dar niciodata ascultat. Si habar n-am ce sa-l intreb. Partea proasta e ca ne intalnim pe teren neutru deci nu la studio unde as asculta ceva. Cum sa verific, ce intrebari sa-i pun? Ca de, ma uit eu la fata omului, asa ca prima impresie, dar conteaza mai mult de atat.
in prinzip, ar trebui sa vina si el cu un demo, nu??
si daca doar ati discutat in linii mari, pretul..cu o oferta suplimentara pt ce ai mai vrea tu - lumini,stroboscop, fum..etc..
nu??
![](albina.gif)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/genny76/genny76.jpg)
genny76 spune:
Buna, eu am optat pentru formatie pentru ca e mult mai frumos.La noi in zona nu se prea folosesc DJ-i la nunti. Eu pentru 2 cantareti(un tip si o tipa) si 4 muzicanti platesc 850euro. Eu cred ca e un pret rezonabil.Ne-am dus la restaurantul unde canta i-am ascultat pe amandoi si saptamana urmatoare am dat un acont.
mercimac spune:
Buna seara,
Draga Genny, in ce zona? 850 euro? Adica 30 milioane. E rezonabil, daca formatie e buna cantaretii au voce si stiu sa cante la o nunta. Si noi am optat tot pentru formatie, pentru ca respectiva formatie a mai cantat la nunta unor prieteni si ne-a plavcut. Nu au fost nici scumpi la pret. Dar i-am luat din decembrie.
Ciao