DJ sau formatie ?
![](images/user_woman.png)
Nu stiu ce sa fac,sa angajez un DJ sau o formatie?
Imi doresc ca invitatii sa se simta bine si sa se distreze.
Ce parere aveti ?Voi ce ati decis?
M-ar interesa chiar ceva recomandari de formatii,DJ.
Iael
Raspunsuri
roxy79ro spune:
Draga mea eu am optat pentru DJ.In ultima vreme am fost la multe nuntzi unde muzica a fost pusa de Dj shi vreau sa-tzi zic ca a fost super.Eu chiar joi ma duc sa vorbesc cu dj pe care l-am gasit dupa lungi cautari.In Bucureshi cred ca-tzi va fi mult mai ushor sa gasehti pe cineva.Multa bafta.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alexa121 spune:
gandestete ca atunci cand va canta o melodie va fi interpretate de "original" nu de cineva care dupa 2,3 melodii a obosit
si apeleaza la un casetofon sau mai rau.
gandestete cate meniuri trebuie sa platesti pentru o formatie si cate pentru dj.
cat spatiu ocupa formatia si cat masa pentru calculator
dupa ce se machesc aia din formatie o sa ai adevarate remixuri din ce o sa lalaie ei.
treaba ta cum faci eu pot sa iti spun ca acum aproape 8 ani cand m-am casatorit am avut dj si nu am regretat nici o clipa
nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sunat November rain cantata de un lautar autohton
roxy79ro spune:
alexa121, argumentele pe care le-ai adus sunt super.exact asta a fost shi idee noastra cand am optat pentru dj.melodiile le ascultzi in original, nu interpretate.shi potzi pune absolut orice gen de muzica.pe cand cu formatzia e mai problematic.e imposibil ca interpretzii sa nu faca ei nishte inflorituri sa-shi aduca propriul "aport" la melodii.
gicutza spune:
Noua, cand am inchiriat restaurantul pt. nunta, ne-a recomandat chiar administratora un DJ care-si "facea veacul" acolo. A fost mai mult decat speram. Tipul ne-a intrebat ce fel de muzica vrem si i-am spus Orice, numai manele nu! Si tipul a reusit sa tina in priza toata noaptea invitatii, stia cand sa varieze muzica si functie de venirea diferitelor feluri de mancare, a facut si karaoke... a fost super.. chiar i-am dat cu 1 milion de lei mai mult decat ceruse pt. ca a fost de nota 10!
Sa traim bine!
codita spune:
Noi am optat pt. ambele. Initial am vrut doar DJ si din cauza banilor si pentru ca poti opta pt. mai multe genuri. Dar apoi s-a angajat o la restaurantul nostru care ne-a chemat la auditie si ne-a placut. Am negociat cu ei si in final le dau 11.000.000 lei, nu le platesc tacamurile si vin si acasa sa faca obiceiurile
.Noi am considerat ca e bine. Voi ce ziceti?
Degetzel spune:
Si eu am angajat tot DJ pentru nunta, si am cerut special unul care sa stie sa faca si atmosfera. Gicutza, cum a fost cu karaoke-le ? si mie mi-ar placea pt ca e funny, dar nu stiu daca prinde la o nunta ... La tine cum a fost ?
gicutza spune:
Ei.. a fost super misto cu karaoke.. dar la noi singurele persoane in varsta erau mama si socrul meu. In rest toti tineri.. mai erau din partea nasilor 3-4 perechi de 40 si ceva de ani, dar culmea, ca astia au fost sufletul petrecerii .
Sa traim bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Noi ne am angajat o formatie.Ne a fost recomandata de mai multe poersoane care au ascultat o la diferite nunti.
leyla spune:
Eu sunt pro DJ. In utimii trei ani, in cel putin o sambata cand mergeam vara la mare de fiecare data se nimerea sa fie vreo nunta la restaurantul hotelului unde stateam sau pe aproape si unde aveau formatie (dar de fiecare data!!!), asa ca noaptea respectiva era sacrificata sa ascult urletele si glumele facute de respectivul solist. Odata, chiar am auzit ceva de genul "Cine-i nascut in ianuarie....." (stiti voi cantecul) iar apoi din senin o improvizatie de-a lui :Cine si-a inselat vreodata nevasta, hai sus.....". Nu mi-a venit sa cred, am crezu ca mor. Apoi glumet, probabil nominalizand el pe cineva "Hai domnu', nu vrei sa recunosti acuma"!!!! De atunci mi-am spus, NO WAY formatie, mai bine cineva mai putin vorbaret si mai multa muzica ca doar lumea vrea sa danzese nu sa auda pe cineva vorbind aiurea. Bineinteles nu contest seriozitatea tuturor. Parerea mea, of course.
Martiana spune:
Am gasit un singur DJ cu super lumini ca-n disco si fum pe jos pentru atmosfera. Formatie nu prea am cautat, dar ma intrebam daca exista si in varianta cealalta asa ceva...