DJ sau formatie ?
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
quote:
Originally posted by Martiana
Am gasit un singur DJ cu super lumini ca-n disco si fum pe jos pentru atmosfera. Formatie nu prea am cautat, dar ma intrebam daca exista si in varianta cealalta asa ceva...
Eu una nu am auzit de o asa formatie.Mie personal mi se pare ca asemenea efecte nu sunt potrivite ptr o nunta.
![](floare.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Martiana spune:
Eu cred ca sunt extrem de potrivite pentru ca am fost deja la o astfel de nunta si a fost extraordinar.
Bine, acuma fiecare cu gustul sau. Insa nu prea imi sta in fire sa ma iau dupa ce aud. Asa mi s-a spus de catre niste rude ca si daca nu plimbam bradul prin oras cu lautari, aia nu e nunta...
Noi vrem doar sa ne simtim cat mai bine si daca cineva ne poate garanta ca atmosfera va fi incendiara in conditiile in care vom avea foarte multi prieteni tineri alaturi de noi, cred ca prefer asta. Nu inseamna ca nu vor fi si cateva hore, dar mai bine pun muzica rock decat manele, chiar daca altii mie mi-au spus ca le considera mult mai potrivite in cadrul unei nunti....poate, dar in mod sigur nu vorbeau de a mea!
Iael spune:
Multumesc mult fetelor pt sugestii!
Cred ca e bine sa ai si DJ si formatie.
Unde gasim?
Pe forum am gasit ceva informatii pt gasirea unui DJ,dar as vrea sa ascult si cateva formatii ca sa-mi formez o parere .
Daca stiti vreo formatie buna m-ar interesa.
Cu drag,Iael
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Stefana/Stefana.jpg)
Stefana spune:
quote:
Originally posted by codita
Am negociat cu ei si in final le dau 11.000.000 lei, nu le platesc tacamurile si vin si acasa sa faca obiceiurile.Noi am considerat ca e bine. Voi ce ziceti?
Cred ca e aiurea totusi sa stea oamenii aia toata noaptea sa se uite cum altii mananca mai mult decat pot duce, iar ei sa saliveze si sa cante.
DJ
![](cool.gif)
Si noi am avut DJ care a adus muzica si lumini si masina de fum. A fost o distractie super!!!! E drept, media de varsta la noi a fost 35-40 de ani.
lucia-mihaela spune:
buna miresicilor.va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. si eu sunt o miresica care vrea la nunta ei formatie.treaba este ca nu cunosc pe nimeni in acest 'domeniu'
,asa ca daca aveti vreun nr. de telefon sau imi puteti spune un restaurant, va rog ...
mercic
vrabiuta spune:
noi am avut dj. nu cred ca mi-ar fi placut sa aud "you can leave your hat on" cantat de nimeni altcineva decat joe cocker.
atmosfera a fost super, muzica de toate genurile: rock'n roll, disco, hip hop, populara (autentica)... inca mai primim felicitari pentru nunta frumoasa pe care am avut-o, desi mai e un pic si se face un an de atunci.
cred ca atmosfera nuntii depinde in foarte mare masura de muzica. fie ca e dj, fie ca e formatie, trebuie ca cel care "da tonul" sa simta pulsul petrecerii.
o nunta frumoasa tuturor!
marcela si alexandra lia
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia
roxy79ro spune:
yuppy am shi eu stelutza .
acum sa trecem shi la ale noastre, dar trebuia sa ma bucur shi eu putzin.
am fost sambata la prietena mea la nunta shi mi-a placut foarte mult.ea a avut formatzie.sincera sa fiu mi s-a cam schimbat parerea despre formatzii.ashtia au fost super.au cantat toata noaptea fara pauze prea mari shi nu au repetat nici o melodie.au avut shi o interpreta de muzica populara, care a cantat melodii clasica shi care a ridicat toata lumea in picioare shi care i-a facut pe invitatzi sa cante impreuna cu ea.asha ca m-am gandit ca mi-ar placea shi mie asha ceva la nunta mea.din pacate aceasta formatzie era deja ocupata in ziua nuntzii mele, dar totushi am gasit pe altcineva.nu am renuntzat la DJ.ideea asta nu mi-o poate scoate nimeni din cap.numai ca, pentru muzica populara am angajat pe altcineva.poate atzi auzit de Ion Amititeloaie.Shi sunt tare fericita.
pupici
roxy79ro spune:
Fetelor, azi sunt tare fericita!!!!!!!!!!!!Am gasit Dj.Sunt mai mult decat incantata de el.E super!!!!!!!!!!!!!!Adevarul e ca am cautat de-am innebunit, dar pana la urma efortul mi-a fost rasplatit.E ceva mai scump decat altzii pe care ii gasisem, adica imi ia 10.000.000,dar nici nu se compara cu ce-am vazut pana acum.Ce zicetzi?Vi se pare mult?
Acum, pentru ca pot rasufla ushurata va pot spune shi voua ca vetzi shti cand gasitzi Dj-ul potrivit.Roxygeo, eu cred ca ar trebui sa te lashi pe mana lui.El trebuie sa simta pulsul petrecerii shi sa puna melodiile potrivite la momentul potrivit.Nici noi nu vrem manele sub nici o forma.Cu doua saptamani inainte de nunta vom merge sa mai vorbim o data cu el, si sa stabilim atunci in linii mari cam ce genuri de muzica sa puna shi cam cat la suta sa fie populara shi cam cat altfel de muzica.
Acum sunt tare fericita asha ca imi cer scuze daca nu am fost coerenta.
pupici
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
![](images/user_man.png)
Catalin spune:
Subiect initial: ""Lautari" sau DJ????"
postat de anomis81, 14/03/2005, 16:55:56
Salutare !!!
Am si eu o nelamurire....fac nunta anu' asta, la un restaurant elegant , sa zicem - pt cei din Iasi, Caraffa- si nu prea as vrea sa-mi cante o formatie asa ca am contactat un DJ...dar nasi zic ca nu prea "merge"...
Voi ce zice-ti?
Mai e sau nu mai e la moda "lautaru'"?
raspuns postat de roxy79ro, 14/03/2005, 17:38:47
Draga mea, in primul rand bine ai venit printre noi.Vezi ca mai este un subiect intitulat "DJ sau formatzie?".Vei gasi acolo argumene pro shi contra atat pentru dj cat shi pentru formatzie.
Eu una am optat tot pentru Dj shi sunt super incantata.Asta a fost dorintza noastra shi sincera sa fiu nici nu ma intereseaza daca e la moda sau nu.In ceea ce priveshte nashii, nu-mi fac probleme.sunt sigura ca vor fi de acord.
pupici