Dureri dupa laparoscopie
Raspunsuri - Pagina 3

Elise spune:
salut!
Am revenit: n-am mare lucru, dar am fost foarte "vioaie" dupa op. si se pare ca m-am ales cu niste cheaguri de singe care se vor resorbi in scurt timp daca nu mai fac efort.
Unul are vreo 5cm.... deci.... ce-si face omul cu mana lui....
Oricum, acum ma simt mai bine. Probabil au inceput sa dea inapoi.
Elise

bety spune:
Elise, mama draga, cat de "vioaie" ai fost dupa laparo? ... Ce efort ai facut de te-ai ales cu aceste cheaguri?
Eu am fost bleaga rau de data asta si ma alesesem cu un hematom pe burta, ca au tras rau de biata mea burta, pentru ca nu reauseau sa-mi faca inciziile. Am tras rau din cauza astuia, pana s-a resorbit. Oricum, vioaie-vioaie, dar... si ai grija de tine, Beatrice

Elise spune:
bety, am fost foarte vioaie
Mai exact, am plecat la plimbare la o ora de cind am iesit din sala de op. ... am mincat, am baut cafea... A doua zi am plecat pina acasa, sa imi fac dush samd.... n-am stat in pat deloc (pt. ca ma simteam f. bine). Iar problema a fost decorticarea ov - se pare ca de aici am avut singerari.
Erau "scalpate" bietele ovare.... Trebuia sa le las si pe ele sa se refaca.
Oricum, una peste alta, nu mi s-a intimplaqt nimik grav: cheagurile alea se resorb. Doar ca dor, pina atunci, si daca n-am stat cind a trebuit in pat, tb. sa stau acum.
Elise

Emi si mami spune:
Elise, ma bucur ca esti ok !!!
Ai grija de tine in continuare.
Poate, cine stie, in curand vei fi gazda pentu un bb.

Elise spune:
Emi si mami...trebuie sa fac un bb!
Obligatoriu.
Cit am fost internata am vizitat bbii - sa ma inspir!
Saracii... erau ASA DE MICI!!...ca niste pisicute...
Abia astept CM, ca sa scap de durerile astea si sa pot sa "demarez" proiectul cu bbul!!
Elise

utocatalina spune:
Fetelor am si eu o ? La cit timp de la laparo se scot firele?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

lala_1 spune:
Bine v-am gasit dragele mele!
M-am operat (laparo) marti, initial ptr. chist dar acolo au gasit cu totul si cu totul altceva:
sindrom aderential (i-au spus ei) niste aderente la care au curatat 45 min. care existau dina cauza nenorocitei de clamydia pe care se pare ca am avut-o cu mult timp in urma. Totodata au verificat trompele si au curatat si ovarele...
Asa ca daca nu faceam aceasta interventie nu vad cum as fi ramas gravida ptr. ca era imposibil, dr. au spus ca nu vedeau nimic in burta din cauza acestor aderente toate organele(ovar, trompe, uter, )erau comprimate din cauza lor; ce e cel mai tragic este ca acest lucru nu se vedea la eco. si am facut tot felul de eco inclusiv transv si degeaba...
Mi s-a spus ca acum cresc sansele de a putea avea copii...ramane de vazut ce vrea Dumnezeu.
Fetelor eu azi am o spatamana de la operatie si am venit la birou ptr. ca aveam f. multa treaba aici, oare am facut rau…voi cat ati stat acasa dupa operatie?
Lala

bety spune:
fata curajoasa!
Cand am spus eu ca aderentele sunt niste crocobaurii parsivi...
Depinde de cum te simti. Este totusi indicat sa stai o saptamana acasa.
Beatrice

thea_m spune:
Bety tu cat ai stat acasa? Crezi ca pot sa cer maxim de concediu medical ( 21 zile)? Lucrez in mediu toxic si la noi este stres si alergatura mereu si nu m-as grabi sa ma intorc la munca.
Teodora

lala_1 spune:
Ma simt binisor, dar nu sunt sprintena ca de obicei ba din contra, tb sa merg f. incet. Am o durere dar moderata care cred eu ca e normal sa existe ca doar s-a umblat acolo... si bineinteles la buric jena acea de care aminteati si voi, iar eu mai am inca firele, abia joi mi le (exclusiv buric)
Cel mai tare ma enerveaza ca am burta umflata si daca mananc ceva se umfla si mai rau....cat o sa o mai am asa burtica