Dureri dupa laparoscopie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Lala burtica umflata va mai persista probabil o saptamana pentru ca gazul care a fost introdus pentru a vizualiza mai bine uterul si trompele se absoarbe mai greu, nu se poate elimina alfel. Nu te ingrijora, se rezolva in timp.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

Multumesc Teodora, m-am mai linistit un pic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Lala, poti sa-mi spui ca le dr. ai facut laparoscopia. Presimt ca ma paste si pe mine...
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Teodora - Eu am avut CO 7 zile, incepand cu o zi de miercuri si am mai stat de la mine putere inca 5 zile. Am fost mamaliga rau. Dar, ti-am spus, prima data am fost vioaie. Nu ma asteptam sa reactionez asa, mai ales ca stiam despre ce este vorba. Plus ca am serviciul ffffff aproape de casa si atunci aveam program mai scurt, iar sefii mei sunt oameni de inteles. Eu zic sa vorbesti cu doctorita, avand in vedere mediul toxic in care lucrezi.
Beatrice si -icul pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Nu stiu, s-ar putea sa fiu eu mai blegutza, dar sincer nu mi-am revenit 100% cam 1 luna.
E adevarat, a fost o op. mai complicata, dar tot vazand ca toata lumea scrie (sau spune) ca nu mai ai nici o treaba dupa 2 zile...am incercat sa ma duc la job shi m-au pocnit niste dureri de burta shi am facut shi diverse complicatii...

E drept, jobul meu e cam de 12 ore pe zi, chiar mai mult, shi m-am mai dus si pe tocuri si cu pantaloni stramtzi, de imi venea sa urlu dupa 2 ore....

Elise

Mergi la inceput